Reklama

Reklama

Stopy krve

  • Německo Blood Trails (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anna pracuje jako kurýr. Při doručení zásilky se pomiluje s podivných cizím mužem. Provinění. Hned druhý den odjede se svým přítelem Michaelem na výlet na kolech. V horách si užívají volna a romantiky v nádherné přírodě. Výčitky. Tajemný milenec je vystopuje a Michaela brutálně zavraždí. Trest. Na řadě je Anna. Strach. Ta se zoufale snaží vybojovat svůj život. Bolest. Vražedná jízda na horských kolech po těch nejstrmějších svazích, boj o přežití, kde každá cesta vede ke krvavému konci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Ošklivá cyklistka se vyspala s policistou-cyklistou i když měla kluka, a ten nasedl na kolo a vyvraždil kvůli ní deset nevinnejch chlapíků... Ok, ale mně to je úplně jedno! Ta ženská byla blbá, zlá a nesympatická. Dělala nelogické kroky, všechno co mohla zkazila a člověk už se jenom těšil až jí už ten její milenec dostane, aby přestali umírat lidi kteří s touhle debilní dvojkou bycikláků neměli nic společného. A že ji chtěl zabít? Ani se tak moc nedivím. Tenhle film neměl spatřit světlo tohoto světa. Zavřít do trezoru pro příliš debilní filmy než aby je někdo viděl. ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Horor to není špatný, jsou zde slabší místa, jelikož film je zbytečně natahován, ale první polovina filmu je poměrně povedená, atmosféra a prostředí je hodně ponuré a depresivní. Ke konci, ale film ztrácí z dechem, což je škoda, jelikož rozjezd byl docela v pořádku. Ale v porovnání např. s filmem Neviditelné zlo, se jedná pořád o horor, který neurazí. Zvláště proto že se jedná o Německý (!!!) film. Ne proto, že bych jim holdovat, ale Německé filmy bývají podstatně horší. 3/5 ()

Reklama

tara22 

všechny recenze uživatele

Mám spoustu výhrad k herečce; je dost divný jak když jede na kole tak šíleně ječí, asi je slepá jestliže si nevšimne že na kříži pod kterým sedí visí její mrtvý přítel, ale nejvíc mě štve jak s sebou pořád tahá to svoje kolo...nejsem zrovna nadšenec pro cyklistiku a myslím že kdyby to kolo netáhla na zádech do kopců byla by 2x rychlejší... V celku pak ten film byl nudný a dost předvídatelný, alespoň se to odehrávalo v překrásné přírodě... ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Ďalší prírastok do rozrastajúcej sa rodiny nízskorozpočtových hororov, tento krát jeden survivar horor s dávkou exploitation. Príbeh je veľmi jednoduchý, herci sa dajú spočítať na prstoch dvoch rúk, z toho väčšina nevydrží vo filme dlhšie než jednu minútu a minimum dialógov, no napriek tomu dokáže film zaujať. Natáčalo sa na digitálnu kameru čo rozhodne pomohlo a aj vďaka tomu sa podarilo vytvoriť výbornú vizuálnu stránku, ktorá je navyše podporená hudbou, ktorá tu skutočne pracuje pre film a všetko to skvelo graduje až do finále v ktorom sa exploitation prejaví naplno...ale hej, nelogickostí tu je plno... ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Další kousek z řady amatérských horrorů, který neměl spatřit světlo světa....scénář je plný nelogických děr, herci byli vybrání přímo z transportního kontejneru putujícího z Ukrajiny, takže hrají naprosto příšerně...postavy jednají naprosto nelogicky (někdy jen tak, aby to vypadalo "cool"), navíc je hlavní představitelka naprosto nesympatická. A jinak jako obvykle nuda, nuda, nuda. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Rakousku a v německém Bavorsku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama