Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hloupé blondýny, které vypadají, jakoby právě vylezly z reklamy na růžovou, se přihlásí do kurzu létání. Tam se také poprvé setkávají a zjistí, že si neuvěřitelně dobře rozumí. Dee a Dawn se stanou dobrými přítelkyněmi a ke svému překvapení zjistí, že jsou dokonce sousedky už skoro celý rok! Obě dvě si touží najít práci, a jelikož jsou "výborné" tanečnice, natrefí v novinách na inzerát a dostaví se na konkurz. Jenže tam se situace v několika příštích minutách pěkně zamotá a najednou jsou Dee a Dawn podezřelé z vraždy. Sledují je dva muži, kteří si myslí, že jedna z nich je údajná známá vražedkyně Kočka, a ti jim nabídnou kupu peněz za to, aby jely k Niagarským vodopádům a odstranily pana Wonga. Blondýnky to přijímají, protože to pochopí úplně jinak, než je to řečeno, a pouští se na bláznivou cestu... (Ssimca)

(více)

Recenze (132)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jsem smířená s tím, že i takové filmy se to točí :D Jen si říkám, zdali Pamela Anderson někdy dospěje a bude schopna hrát i něco více inteligentního :D :D Denise Richards snad při přijetí této role musela být úplně blonďatá, abych použila ten správný termín hodný tohoto filmu :) Mimo ty dvě, které to sice zahrály bravurně, bych řekla, že ani výkony ostatních nebyly úplně příšerné, jen celý ten koncept není pro mě :) ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Na to že jsem blonďatý klučina, mi to připadalo tak debilní že se to ani nedá popsat. Po 20 minutách jsem dost přetáčel, a myslím že to ani nevadilo dějové lince, protože ta stála taky za houby. Denise Rchards, tady byla ještě celkem hezká, než se z ní stala hnusná sechlotina. Asi Charliemu brala "prášky" na bolest nebo co. ()

Reklama

zla.ovce odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesných 95 minut, které nemohlo zachránit ani bujné poprsí Pamely Anderson, které v tomto filmu vidíte na každém kroku. To je taky to jediné, co si divák po zhlédnutí zapamatuje. Herecké výkony jsou mizerné, stejně jako děj a navíc musí divák protrpět i ubohé snahy Anderson o taneční kreace. Zajímalo by mě, jak může někdo sehnat peníze na takový brak! ()

lepo 

všechny recenze uživatele

Tak emociálne silný a dojímavý príbeh o sebairónii a sebaskaze, zo syndrómu blond faces a ďaľších primárných atribútov som ešte nevidel. Pamela zahrala svoju životnú rolu , ako v tej reklame na značkové jogurty "Clence" , v ktorých dokonale svojou mimikou a profesionálným herectvom skryla svoju hrudníkovú slabosť a ukázala, že je predsa len niekto a niečo. Podobnosť s herectvom Marlene Dietrich nie je vôbec nähodná , práveže naopak. Nielen blond krásné vlásky, ale výnimočný teatrálný výkon podobný ako v Modrom anjeli, mi nedovolil spustiť oči z obrazovky. Neskutočná filmová extáza a herecké šialenstvo tejto , povedzme si pravdu Veľkolepej divy nech trvá na veky a nikdy inak. Dohovoril som. HOWGH !!! Odchádzam na psychiatrické liečenie. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že je to totální blbost, ale podle mě to tak tvůrci zamýšleli. Je to až v podstatě parodie a podle mě docela povedená. Občas jsem se vážně zasmál. Herecké výkony Pamely Anderson a Denise Richards nejsou bohužel zrovna nic moc, Denise je aspoň krásná, Pamela dle mého spíš odporná. No ale nevylučuju, že bych se na to ještě někdy podíval, tak za rok, za dva...:-D ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Po havárii letadla vylezou blondýnky nákladním prostorem, který letadlo před tím ani nemělo. (Shr1nK)
  • Film se natáčel ve Vancouveru, v Richmondu, v Pitt Meadows a Maple Ridge v Britské Kolumbii a Los Angeles a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama