foto

Pamela Anderson

  • nar. 1.7.1967 (49 let)
    Ladysmith, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ak niekoho spravila slávnym plastika, tak je to nepochybne Pamela. Prvého účinkovania pred kamerou sa jej dožičilo v roku 1989, kedy bola jednou z diváčok na futbalovom zápase vo Vancouveri. Keď ju kameraman, snímajúci divákov zabral do objektívu, nemohol z nej spustiť oči a Pamela sa na nezvyčajne dlhú dobu objavila na veľkoplošnej obrazovke. Zrovna mala na sebe značkové tričko Labatt's a touto epizódkou vyvolala takú senzáciu, že jej bola od tejto textilnej firmy okamžite ponúknutá zmluva na účinkovanie v jej reklamách. Po uvedení Pamelinych reklám na televízne obrazovky sa jej ozvali manažéri z Playboya a sympatická blondína zahájila začiatok svojej veľkej "sexi kariéry".

Jej bujné (a plastické) poprsie, dokonalá postava, krásna tvár a z toho všetkého vyplývajúci nekonečný sexuálny apetít z nej spravili americkú bohyňu sexu. Prvé roličky v televíznych seriáloch na seba nedali dlho čakať a z Pamely sa začala stávať herečka. Medzi prvé seriály na jej konte patria okrem iných aj populárne sitcomy "Married... With Children" a "Home Improvement". Najväčšieho úspechu v rámci televíznej produkcie dosiahla samozrejme plážovou prehliadkou krásnych tiel s názvom "Baywatch". Vo svete celovečerných filmov jej už šťastie až tak nepraje. Jej najväčší potenciálny hit BARB WIRE (1996) - feministický sci-fi thriller o blonďavej sexi supermanke - sa stal veľkým prepadákom a Pamele tak popri niekoľkých filmoch kategórie B nezostal na konte žiadny skutočný hit. Údajne si z toho však ťažkú hlavu nerobí. Tvrdí, že vnútorné šťastie jej nemôže priniesť nič iné než pozícia dobrej matky a manželky.

V jej osobnom živote sa už objavilo mnoho mužov, vrátane Sylvestra Stalloneho a Deana Caina. Celú svoju rodinu vystrašila na smrť správou, že sa mieni vydať za bubeníka metalovej kapely Motley Crue - Tommyho Lee. Zobrali sa štyri dni po tom ako sa spoznali. Svadobný obrad sa konal na pláži, obaja hlavní protagonisti boli oblečení v plavkách. Ich vzťah bol už od začiatku podivný. Pamela odmietla prijať svadobný prsteň a miesto toho si dala na prst vytetovať Tommyho meno. Tommy si pre zmenu nechal jej meno vytetovať na viacej miest, vrátane penisu.

V roku 1995 zaznamenalo ich partnerstvo najväčší škandál, keď sa na verejnosť dostal videozáznam ich sexuálnych radovánok. Video, zachytávajúce dvojicu v tých najchúlostivejších okamihoch pri spoločnej plavbe na ich súkromnej jachte sa stalo doslova hitom, a po uvedení do regulérnej videodistribúcie vynieslo obom nemalý balík peňazí. Po narodení ich druhého syna Dylana v roku 1997 (ten prvý - Brandon - sa narodil o rok skôr) sa Tommy Lee začal chovať neprístojne a k Pamele začal byť násilný. Potom, ako bol obvinený z obťažovania a znásilnenia istého mladého dievčaťa, došla Pamele trpezlivosť a podala žiadosť o rozvod. Na televízne obrazovky sa vrátila v roku 1998 seriálom V.I.P., ktorý tiež sama produkuje.

Martin "POMO" Pomothy

Herecká filmografie

2016 The People Garden
2015 Connected
2014 Čto tvorjat mužčiny 2
Jackhammer
2011 Hollywood & Wine
2010 Commuter, The
Surf, pláž a kočky
2009 Cruelty Doesn't Fly
2008 Suprhrdina
2007 Blonďatá a blonďatější
2006 Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
2005 No Rules
Stacked (TV seriál)
2003 Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
Saturday Night Live - Halloween
Scary Movie 3
Sláva jen pro mrtvé
Stripperella (TV seriál)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
Scooby-Doo
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
1999 Futurama (TV seriál)
Playmate Profile Video Collection Featuring Miss February 1999, 1996, 1993, 1990
1998 Blondes Brunettes Redheads
Pamela & Tommy Lee: Porno bez cenzury
V.I.P. (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Barb Wire
1995 Baywatch: Forbidden Paradise
Edenquest: Pamela Anderson
Experiment
Playboy: The Best of Pamela Anderson
1994 Souboj policajtů
Zemři se mnou (TV film)
1993 Dračí květ
Chůva k pohledání (TV seriál)
1992 Baywatch Summerfest Special (TV film)
Playboy Video Centerfold: Pamela Anderson
Pobřežní hlídka: Řeka, odkud není návratu (TV film)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Sexy Lingerie III
Top of the Heap (TV seriál)
Úlovek z Beverly Hills
Wet & Wild III
1990 Married People (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1980 World of Strawberry Shortcake, The (TV film)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2015 Unity
2014 Shawn Michaels: Mr Wrestlemania - a.z.
2013 The Hidden Face of Meat (TV film)
2011 The Undefeated - a.z.
2010 Hollywood Don't Surf!
2008 Meat the Truth - a.z.
Meet Your Meat
2007 Já jsem zvíře - Příběh Ingrid Newkirkové a organizace PETA
The Shawn Michaels Story: Heartbreak and Triumph
2006 Animal Warfare (TV film)
2004 Playboy: 50 Years of Playmates
2003 High Chaparall (TV seriál)
It's Good to Be... (TV seriál)
Ultimate Pamela Anderson, The
2002 Making of Bret Michaels, The
Playboy: Inside the Playboy Mansion (TV film)
Playboy Prime Time Playmates
2001 Baywatch: The E! True Hollywood Story (TV film)
1999 Adult Video News Awards 1999
Celebrities
1998 Babes of Baywatch
Taste of Playboy: Personalities Volume 1, A
1996 Ruby Wax Meets... (TV seriál)
1992 Playboy: The Best of Sexy Lingerie
1990 Playboy: Sexy Lingerie II
Playboy Video Playmate Calendar 1991
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2012 Gottschalk Live (TV pořad)
2010 Comedy Central Roast of David Hasselhoff (TV pořad)
The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2008 Pamela - žiju si, jak chci (TV pořad)
2007 MTV Video Music Awards 2007 (TV pořad)
Vegetarian Elite (TV pořad)
What Perez Sez (TV pořad)
2005 Comedy Central Roast of Pamela Anderson (TV pořad)
Dancing with the Stars (TV pořad)
Teen Choice Awards 2005, The (TV pořad)
UFC 52: Couture vs. Liddell 2 (TV pořad)
2005 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
2005 MTV Movie Awards (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2003 (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2002 Teen Choice Awards 2002, The (TV pořad)
2001 Big Brother (TV pořad)
Big Brother Uncut (TV pořad)
Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1999 MTV Video Music Awards 1999 (TV pořad)
taff (TV pořad) - a.z.
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
Sin City Spectacular (TV pořad)
1997 Chris Rock Show, The (TV pořad)
The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
MADtv (TV pořad)
WrestleMania XI (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Wetten, dass..? (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Hudební videoklipy

2005 Cinderella: Rocked, Wired & Bluesed - The Greatest Video Hits (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV pořady

2008 Pamela - žiju si, jak chci (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Message, The

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(171)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace