Reklama

Reklama

Malý Roy žije s matkou v obytném přívěsu v lese. Nechodí do školy, protože to matka nepovažuje za správné. Jenže jednoho dne chlapec způsobí nehodu, při které uteče nebezpečná šelma. Brzy se objeví první mrtvý a místní šerif má najednou plno starostí... (TV Prima)

Recenze (54)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, za co tu jednu hvězdičku vlastně dávám. Divák je nucen dívat se hodinu a půl na tygra pohybujícího se březovým lesíkem (dost nevšední podívaná), který sem tam někoho sežere a mezitím je loven partou komických figurek, v čele s uhlazeným šerifem Barnesem. Jediným plusem je sama šelma - tygří herec předvádí nejlepší výkon na place, ještěže nebyl nahrazen nějakou digitální potvorou. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý horror,nepomohol ani Gary Busey,ktorý hral miestneho šerifa.Tiger vyzeral veľmi krotký,ukázali ho málo,žiadne priame útoky.Herecké výkony slabé,nesympatický herci okrem malého chlapca,ktorý bol v nejakom spojení s tým tigrom.Matka toho chlapca bola náboženská fanatička,chudák chlapec sa miesto toho aby sa hral,ako sa patrí na chlapca v jeho veku,musel sa učiť cele kapitoly z biblie.Úplne drbnutá ženská.Lovec tigrov vypadal skôr ako šašo,niekedy mi pripomínal skôr Poirota s tými fúzikmi.Aj na TV produkciu hlúposť. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle dopadlo hrozně, ona edice MenEater Series má samý ne moc dobrý kousky, většinou jsou to odpadový blbosti, což nechápu jak se jim to vede. Spadá to pod hlavičku Syfy ale filmy od Syfy mě baví kdežto tadytohle ne. Co se ale musí pochválit je to že ve filmech narozdíl od Syfy používají povětšinou opravdový zvířata. Což je ale člověku na prd když zvířata neutočí nebo nic není vidět. Tohle patří mezi jeden z nejhorších filmů s tygrem v hlavní roli. A ani Busey to nezachrání. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Miluji filmy, jejichž název mě přesně informuje o zápletce i vlastní kvalitě takto pojmenovaného díla. S tímto vědomím usedám před televizi a přepínám na Primu Cool. Jsem konsternován. Drsný, ale spravedlivý šerif s patkou, slavný lovec Pampalini a retardovaný chlapec pátrají po pruhované bestii číhající ve vysoké trávě na svou další oběť. Role tygra je psána tygrovi na tělo. Působí v ní zcela věrohodně, ať už kráčí bokem nebo čelem k objektivu kamery. Svým hereckým výkonem naprosto válcuje všechny přítomné, působí přirozeně a sebevědomě, s přehledem se pohybuje doprava i doleva. Svůj part si evidentně užívá, divoce mrská ocasem a vrčí. Už se těší na svou životní scénu – napadení člověka. Bohužel mu to ta pištící kráva celé zkazila. Trochu to připomíná můj nedávný zážitek, když lvice nesměle atakovala s pocitem vlastní podřazenosti krotitele jménem Bob Navarro King v cirkuse Bob Navarro King. Hlavní hrdina filmu je za idiota. No nic, s takovým talentem ho zřejmě nevidíme naposledy a má našlápnuto k hvězdné kariéře v dalších céčkových kokotinách. Pro povzbuzení do budoucna dávám dvě hvězdičky. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Na tomhle, ehm, hororu je nejlepší plakát:-). To se takhle někdo nudil a tak si řekl, že natočí film. Návod je jednoduchý: použije se IS (Instantní Scénář - městečko v lesích, vyskytne se tam nějaká vraždící hrozba, uvědomělý klaďas varuje obyvatelstvo, chamtivý starosta běsní, protože se má právě konat slavnost, strčí se do toho nějaké hloupé děcko a voilá, vznikne bambilión filmů na jedno kopyto, co se kosmeticky liší akorát obsazením a užitým vraždícím monstrem), do hlavní role se najme herec 2. až 3. jakosti, o vedlejší role se poperou neherci, nesmíme zapomenout na krvelačnou stvůru - v tomto případě loztomilouškého tygžíčka, kečupem se zalije pár gumových končetin, režisér si obvykle kromě vlastnoručně zkopírovaného scénáře stoupne také za kameru a zkomponuje hudbu, manželka umí hezky stříhat nehty, tak se jí svěří střih... a vzniklý velkofilm na 100% koupí televizní společnost z nějaké banánové republiky. Naštěstí se vyskytují úchylové, kteří jsou schopní se na to za bujarého řehotu dívat. Nebo to jsou prostě jen registrovaní na CSFD a baví je k těm mizerným rodinným videím psát pohrdavé komentáře:-). Viděla jsem i horší sračky, takže 25% a kdyby v hlavní roli bylo něco sympatičtějšího, než béčkový padouch Gary "hnusák" Busey, třeba bych byla ochotná jít i přes 30. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Film je založený na románe 'Shikar' od Jacka Warnera. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Stonewall, Manitoba (Kanada). (Arsenal83)

Reklama

Reklama