Nahnilý ovoce (video film)

Rotten Fruit, The

Animovaný / Krátkometrážní

USA, 2003, 12 min

Eli Roth

Hrají:

Eli Roth

Nejspíše to nejlepší co kdy dokázal maestro Eli Roth natočit, samozřejmě se ale velmi rád přesvědčím o opaku, jen se bojím, že to nebude tak jednoduché.(22.9.2006)

Popravde, bol som z toho dost nadseny. Zabavne, uchylne, brutalne - a to naozaj skvelym sposobom. Roth ma talent.(2.8.2007)

• Stegr

20% - Nuda...(7.10.2007)

YouTube/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +morbidní, banán rulezz -občas nezajímavé/// Napoprvé mě to moc nezaujalo a tak jsem to na DVDčku ani nedokoukal a pustil si rovnou film Cabin Fever, který docela stál za to. Po delší době jsem se zkusil mrknou i na tento kraťas a není to tak špatné. Je to dost sprosté. Má to několik nechutných scén a občas i zábavných momentů. Zase ale nemůžu říct,, že by mě to nějak bavilo, první díl jsem zkouknul a ty ostatní (celkem jsou asi 3) jsem jen narychlo prolítl. Je mi jasný, že to je jen takový pokus, taková srandička./// Celkem 54%///(11.7.2008)

Tomu říkám ujetost. Je možno vidět na DVD Cabin Fever v bonusech. Nejlepší byla pomsta muzikantu za stahování hudby.(22.3.2009)

• Jillen

WTF?Je mi až trapně, že za takovou debilitu dávám hvězdičku, ale sám vím jak těžké je ručně animovat postavičky, takže za to ta jedna hvězda...jinak je to odpad, jak už jsem u Rotha zvyklý...Dávám 10%(14.4.2007)

Hustej seriál(20.7.2010)

No první "díl" je úplně pecka... Pak už spíše průměr, ale stejně jsem se u těhle ovocných punkáčů bavil. "I just got shot in the head(15.4.2010)

Možná by se měl Eli vysrat na ty rádobyhorory a točit jenom kraťasy,protože tohle je vážně super!(7.8.2008)

Nemyslím, že je to až tak špatný, ikdyž pan Apple už není originální (i v ČSSR byl pan Vajíčko), ale jsou tam i legrační momenty. Jo, ale v konkurenci HTF to šanci nemá.(26.6.2007)

Možno mal ostať Eli pri tvorbe detských večerníčkov pre veľmi veľmi zlé deti. Tu nepotrebuje žiadny zložitý scenár, kvalitných hercov, ani náročné efekty, deťom stačí k šťastiu veľmi málo. Takže milý náš pán Roth aj toto je cesta ako sa uživiť, keď to naozaj inak už nejde:D.(8.1.2009)

• Avathar

ROTTEN FRUIT môžete nájsť v bonusovej sekcii na DVD Cabin Fever. Pozerať sa na to, však neodporúčam. Je to neskutočná nuda, vtipné to nie je a spracovanie vyzerá akoby to natočili deti z materskej školy. Pán Roth je mizerný režisér, a keď sa snaží byť vo svojich filmoch vtipný, platí to dvojnásobne.(24.9.2006)

Taká celkom zábavná vtákovina, ktorá pobaví, aj keď je to síce dosť krátke, nič to ale. Eliho štýl sa jednoducho nezaprie.(10.7.2009)

Tak tohle jsem vůbec nečekal. Je to zábavné, sprosté, dobře to vypadá, se spoustou hlášek. Už jste viděli čůrat ovoce, nebo jak okurka kouří jablku, banán s nožem, pomeranč s jedním okem, naštvaný kokosový ořech (je tam toho hodně).. je to patřičně ujeté a já jsem se bavil skvěle....(20.7.2007)

• maruji

Kdo je Eli Roth? Chlápek co si omylem pujčil kameru a pokusil se natočit animák. Už nikdy víc. Na pět minut je to dost nudné...(30.9.2006)

ahaahhahahahaaha :D ja som umieral, asi najlepšia vec od Eliho Rotha..(15.2.2010)

Bonusový film k DVD Cabin Fever. CF je o něco menší debilita než Hostel, ale furt je to dost nudný tuctový Cčko...spíš tak bych řek Ztko s X. Mno, ale Nahnilý ovoce je dost vtipný, fakt jsem se u toho zasmál. Něco na způsob Happy Tree Friends, jenom z modelíny a hlavní postavy jsou ovoce a zelenina. Kapela Nahnilý ovoce pořádá různy mejdla, swingers párty a podobný prasárny a k tomu se s nikym neserou :))) Fakt dobrá sranda, jojo:)(30.11.2006)