Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Walkerovi s týždňovým strniskom niekto povie, aby sa oholil a za chvíľu má na sebe iba dvojdňové strnisko. Večer už ale prichádza čerstvo oholený a druhý deň ráno sa zobúdza zase s trojdňovým strniskom. A bohužiaľ so "skutočnými" filmovými zložkami je to ešte podstatne horšie. Takže prečo dávam tak vysoké hodnotenie? Prvých a záverečných 15 minút je celkom dobrých a film ma tak zaskočil svojou debilitou, že som bol prekvapený aj tým záverečným zvratom. "Normálny" scenár so solídnym potenciálom potápa diletantská réžia. 30% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nezáživná, hloupá a nudná podívána, která má zajímavý akorát začátek. Potom to nestojí za nic, do konce filmu jsem vydržel jen a kvůli Olivii Wilde. Pouze za ni je ta jedna hvězda. Jinak tady se bohužel projevilo naplno, že Paul Walker zřejmě nikdy nebude herec. A opravdu se mi nechce věřit, že tohle natočil ten samý režisér, který natočil i nadprůměrný film 15 minut. To mi vysvětlete, co se s ním stalo?! 20 %. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po rozpačitom začiatku sa film veľmi slušne rozbieha až do záverečného happy-endu. Spočiatku celkom chaotický film, kde vlastne človek nevie, kto v tom filme čo chce. Po čase sa ale dej "rozmotal" a tak vieme o čo má ísť. Dostať sa do jedného kartelu, aby mohli agenti jeho členov zatknúť. Ale dej sa pochopiteľne solídne skomplikuje, keď do hry vstúpia jednak syn dôvtiplného priekupníka Bobbyho Z a potom keď sa tam objaví pravý Bobby. Celý film ťahajú Paul Walker a Olivia Wilde, inak by to bol celkom prepadák. Dávajú filmu šmrnc. Raz vidieť a potom už nie je nutné. Ľahká sranda, keď chceš vypnúť mozog a len sa pobaviť. Nič viac, nič menej. Každopádne dosť dobré herecké obsadenie, ale to je asi tak všetko. ()

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Asi som bol hlupák keď som čakal akčný film podobný Zbesilému úteku. Okrem Walkera veľmi slabí herci, a dokonca aj Fishburne za veľa nestál. Hlúpy scenár a otrasná nejaká country hudba, ktorá doprevádza skoro celý film a robí z neho pre mňa komédiu. Jediným veľkým plus pre mňa bola krátka minutáž filmu. Keby to bolo dlhšie, ani by som to nedopozeral. Oveľa viac odporúčam už spomínaný Zbesilý útek. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hodně promarněná záležitost.Ze špinavého,mexického,propoceného,drogami prošpikovaného,násilím bujícího thrilleru se vyklubalaˇ"skorotaťkovská" šaškárnička.A tak dobře to začalo.Charismatický,drsný Paul Walker,střelba,pěsti,nasraný mafiáni a tu si to tam přicupitá dvanáctiletý hošík a veškeré fuckování a krev je vturánu spláchnuto do hajzlu.Jako drsný thriller to začne,jako přeplácaný propletenec ničeho to končí.Místo aby jim všem Paul W. vystřílel ty jejich mafiánský mozky z palic,radši se zamiluje,osvojí si děcko a vypluje na lodičce za lepšími zítřky a ikdyž gaunteři vychcípaj,tak stylem tak hloupým,že by se za to musel i Chuck Norris stydět.Nicméně Walkerovi tyto role hodně sedí,spolu se Zběsilým útěkem jde o jeho nejlepší roli a na těchto filmech by si mohl udělat klidně jméno(alespoň tedy u béčkových fandů).Celkově ale pohodově koukatelné béčko. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama