Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nancy Drew s nepostradatelnou lupou a práškem na snímání otisků prstů opouští River Heights a míří do Hollywoodu... ne proto, aby se seznamila s hlavním hrdinou seriálu Smallville, což si myslí její přítel. Nancy jede vyřešit jednu z největších záhad vůbec: tajemnou vraždu herečky Dehlie Draycott. Jak si ale naše detektivní hrdinka poradí s protivnými a záludnými kráskami na hollywoodské střední? Přidejte se k Emmě Roberts, která jako Nancy prožívá dobrodružství, nebezpečí i lásku. Kamkoliv se Nancy vydá, napětí ji následuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Jako dítě školou povinné jsem na příbězích detektiva v sukních Nancy Drew pilovala anglický jazyk. Tak rychle jsem ale nostalgické okénko ještě nezabouchla. Tahle pišišvořina je pro desetileté holčičky. Pokud prvních děvet a půl let života strávily mimo civilizaci. Pipi Dlouhá Punčocha by se tomu vysmála, Harry Potter by nad tím mávl hůlkou a jakýkoli teenager se znalostí Baker Street a čtvercových palačinek by Nancy poslal někam, kde světla nepřebývá. Pleasure potenciál: nula. Guilty pleasure potenciál: nula. Verdikt: Pokud vás vystopuje, nedopadne to s vámi dobře. Run, Forrest, run. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Kdybych chodil na ZŠ, tak jsem se asi právě zamiloval .. konečně mladá hrdinka, která je chytrá, pohledná, šikovná, ještě nevinná a nemá obarvenou palici, nalakovaný nehty, tetování - nevypadá zkrátka jako kurvička … to má mé velké sympatie a obdiv … aby snad nevzniklo podezření, že jsem nějaký pedofil .. já jsem jen táta, který kdysi s hrůzou sledoval svou milovanou dcerušku, jak přebírá životní moudro své matky – není vlastně až tak důležité co máš v hlavě, jako spíše co máš na ni … ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Dětská detektivka, která víc než samotnou zápletkou překvapí Brucem Willisem v malé roli sebe sama v dokonale zbytečné a samoúčelné scéně z natáčení dobové detektivky. Scéna, ve které si roli nervózou stiženého režiséra střihl Adam Goldberg, měla asi reflektovat původ hlavní postavy - mladá amatérská detektivka z románů první poloviny 20. století - ve filmu je ale zakomponována tak nahodile, že to spíš svědčí o využití možnosti mít ve filmu Willise za každou cenu (to samozřejmě docela chápu). 50% ()

feho312 

všechny recenze uživatele

Zo slusnosti davam jednu * ktora ale znamena nieco medzi 0,5/10 a 1/10. Ked som sa docital, ze Emma je neter Julie Roberts tak mi bolo smutno, lebo okrem velkej pusy (myslim fyziognomicky..naozaj) a chlapcenskeho tela (rovnako myslene) nepobrala nic z talentu svojej tety.. Viem si predstavit akymi cestickami sa k filmu dostala ale viem vymenovat minimalne 10 zaujimavejsich, vyraznejsich a potencionalnejsich talentov tejto generacie. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V 90. letech jsem české překlady Carolyn Keene nečetla. Raději než Stopy zločinu jsem měla Stopy hrůzy. Ale po setkání s tímhle filmem shledávám, že bych Nancy Drew mohla zahrnout mezi své oblíbené dívčí hrdinky spokojeně i zpětně. Je to zajímavý fenomén, adaptace lze sledovat zpětně až do 30. let a českých knížek vyšlo akorát deset. Nancy je předchůdkyní všech těch Verč Marsových a není důvod si její dobrodružství neužít i dnes. Příjemný koncept holčiny školou povinné, která je příjemná, mírně starosvětská a ve volném čase ráda řeší záhady nejrůznějšího druhu. Škoda, že na pokračování pod Flemingem už nedošlo. On sám natočil několik hodně dobrých teen filmů před rokem 2000 a Emma Roberts je fajn teenka, která v době Drew ještě nehrála žádné fifleny. Čili novou Nancy hodnotím jako veskrze příjemný zážitek. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Za prvý premietací týždeň film zarobil 7 miliónov dolárov. (martin1m2)
  • Emma Roberts (Nancy Drew) spolupracovala na place s učitelem dobrého chování, který ji měl připravit na roli. (HappySmile)
  • Bruce Willis si zde střihl roličku hlavního herce v detektivce z 50. let, do jejíhož natáčení se Nancy Drew nechtěně připletla jako komparz. (HappySmile)

Reklama

Reklama