Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V úvodu páté řady se Dexter snaží vypořádat s pocitem viny za Ritinu smrt a udělá rozhodnutí, které zasáhne všechny v jeho okolí. Quinn rozdmýchá na stanici pořádné horko, když si uvědomí, že vražda Rity připisovaná zabijákovi s přezdívkou Trinity nevykazuje jeho obvyklý modus operandi. Debra se od Quinna dočká tolik potřebné podpory. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizodě páté sezóny jsem víc jak tři hvězdičky udělit prostě nemohl. Dívám se na seriál o sériovém vrahovi, který kromě občasných výbuchů vzteku postrádá emoce, a najednou je tu díl, u něhož mám pocit, že jsem Dexter. Všichni vzdychají nad Ritiným krutým osudem (hlavního antihrdinu nevyjímaje), zatímco mě flashbacky zčásti nudily a zčásti otravovaly. Jediným opravdovým pozitivem byla změna dabingu, kdyby přišla dřív, možná by mi Rituš nelezla tolik na nervy. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový divný díl, který neví, zda s Dexterem pracovat jako s někým bez emocí (což by měl být jeden z hlavních rysů, tak nám byl i představen) nebo jako s uzlíkem nervů, což nám trochu narušuje plynulé vnímání seriálu. Každopádně depresivnost dílu je narušena několika vskutku vtipnými momenty, jako je velmi exaktní nahlášení vraždy nebo "vedlejšák" při prvním rande s Ritou. Tu bohužel ve flashbacku nedabuje Lucka Vondráčková a z té postavy se tím zcela vytratily emoce a život. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama