foto

Julie Benz

  • nar. 1.5.1972 (44 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Julie pochádza z rodiny plnej doktorov. Jej mama sa venovala krasokorčuľovaniu. Keď mala Julie tri roky, začla sa tiež venovať tomuto športu. V roku 1988 skončila na U.S. Championship v juniorskom krasokorčuľovaní na 13. mieste. No v 14-tich rokoch sa vážne zranila a tak musela krasokorčuľovanie nechať.

Julie sa vtedy rozhodla uchádzať o účasť v miestnom divadle a vyhrala. Jej prvá malá rola bola v epizóde hororového seriálu "Due occhi diabolici" (1990). Asi po roku dostala úlohu v televíznom seriáli "Hi Honey, I m Home" (1991). Začala študovať na newyorskej univerzite herectvo. Po skončení štúdia sa presťahovala do L.A. aby dala šancu svojej kariére. Mohli sme ju vidieť v seriáli "Ženatý so závazkami" a v úvodnom filme k seriálu "Cross Town Traffic".

V roku 1997 prišla veľká príležitosť. Uchádzla sa síce o hlavnú rolu v seriáli "Buffy the Vampire Slayer", no prehrala v prospech Sarah Michelle Gellar. No získala úlohu Darly - upírky. V tomto seriáli síce až tak veľký priestor nedostala, no následne v spin-offe "Angel" sa jej charakter rozvinul do podrobnejšia.

Natočila ešte mnoho filmov, medzi inými napríklad komédiu "Satan s School for Girls" alebo paródiu "George of the Jungle 2". Julie žije v Los Angeles. Je veľmi dobrá kuchárka, rada nakupuje a hrá golf.

Peter "Algren" Remeň

Herecká filmografie

2017 Training Day (TV film)
2016 Havenhurst
2015 Circle
Charming Christmas (TV film)
Life on the Line
2014 Sole Custody (TV film)
Supremacy
2013 Defiance (TV seriál)
Taken: The Search for Sophie Parker (TV film)
2011 Answers to Nothing
Muž s posláním (TV seriál)
Soudcova žena (TV film)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
V ložnicích
2009 Čisté víno (TV film)
Held Hostage (TV film)
Kidnapping Caitlynn
Pokrevní bratři 2
2008 Kat: Válečná zóna
Rambo: Do pekla a zpět
Saw 5
2006 Dexter (TV seriál)
Kill Your Darlings
Okruh přátel (TV film)
2005 Bad Girls from Valley High
Kobylky nesou smrt (TV film)
Lackawanna blues (TV film)
Lovci duchů (TV seriál)
8MM 2
2004 Jezdkyně (TV film)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
Král džungle 2
Midget Stays in the Picture, The
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svádění (TV seriál)
2002 Glory Days (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2001 Bratři
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Satanova vyšší dívčí (TV film)
Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
1999 Angel (TV seriál)
Ďábelská hra
Dirt Merchant
Payne (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
1998 Ask Harriet (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Darkdrive
Fame L.A. (TV seriál)
Lepší už to nebude
Rande
Walton Easter, A (TV film)
1996 Srdce na vlnách (TV film)
1995 Barefoot Executive, The (TV film)
Crosstown Traffic (TV film)
Empire (TV film)
Single Guy, The (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Hi Honey, I'm Home (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
1990 Dvě ďábelské oči
Právo a pořádek (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)
2009 Tattoos: A Scarred History
2008 Film o filmu: Rambo: Do pekla a zpět
2006 Making of 'Kill Your Darlings', The (TV film)
2004 'Angel': Season 3 Overview
Darla: Deliver Us from Evil
2003 'Angel': Season 2 Overview
2002 'Buffy': Season 2 Overview

TV pořady

2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
2010 American Music Awards (TV pořad)
2009 Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace