Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivův život zkomplikuje nečekaný svědek a Dexter musí udělat pár nepříjemných rozhodnutí o jeho osudu. Mezitím ho napadne, jestli Ritina smrt neprobudila v Harrisonovi temné síly. Debra je po Quinnově nedávné degradaci na řešení případu ze Santa Muerte úplně sama. Quinn toho využije a osloví starého známého, aby se podíval Dexterovi na zoubek. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata séria má skutočne zbesilé tempo, hrá sa na všetkých frontoch a Dexterova línia s Juliou Styles sa zdá byť tou najzaujímavejšou. Až zatieňuje prípady z venezuelskej štvrte. No a do toho ten otravný Quinn, fakt ho mám rád zhruba tak ako Dexter. Ale robí iba svoju prácu a robí ju dobre. Skoro 5 hviezd, ale očakávam ešte napínavejší vývoj situácie. Možno sa do toho výraznješie zapojí aj malý Harry, na pieskovisku už dáva poznať, kto je tam pánom... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někomu přijde, že se trochu přešlapuje na místě, naštěstí to zachraňuje sólo vyšetřování sympaťáka Quinna, který neustoupí, dokud nebude mít ve všem jasno. A to pro nás navozuje velmi efektivní napětí. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda nebyla tak přesvědčivá jako oba předchozí díly, neustálé rýpání se ve vztahu mezi Angelem Batistou a Marií LaGuertou mě fakt nebaví i Dexterovo počínání se omezilo hlavně na zacyklené rozhovory s Lumen, takže jsem se vlastně neměl u čeho bavit a výsledek tomu odpovídá. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata séria mala asi najbrutálnejší rozbeh, počínajúc s prvým dielom, ktorý patri medzi tie najintenzívnejšie epizódy celého seriálu. Ako obyčajne to však trochu opadlo, ale určite čakám, že to v ďalších dieloch naberie poriadne spád a grády. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama