Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter má spoustu práce s Isaakem na svobodě, ale vnitřní rozbroje v bratrství Koshka by mohly hrát v jeho prospěch. Zatímco miamská policie je na stopě tajemnému žháři, Dexter se pouští příliš daleko, aby ochránil svůj vztah s Hannou. (HBO Europe)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dexter sa opäť poriadne rozbehol, každú chvíĺu sa ocitáme s postavami niekde inde a skoro vždy ide pritom o život. Niektorí neprekvapivo aj zomrú. Máme tu od minula nový prípad a dá sa predpokladať, že sa pretne aj s doterajšími riešenými záležitosťami, len vôbec sa nedá odčítať, ako. Dexter si v tejto sérii až príliš necháva dostať k telu masových vrahov a je z toho ako nečakaná láska, tak aj nečakané spojenectvo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátá epizoda byla rozhodně lepší než oba předchozí díly, bylo to snad větším množstvím prolité krve a vyšším průměrem mrtvol na díl? A pokud ano, co to o mně vypovídá? Abych byl upřímný, je mi to celkem jedno, byl jsem hlavně spokojený s tím, že měla epizoda fajn tempo i atmosféru a že se příběh pěkně pohnul kupředu. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak z nelítostného ukrajinského šéfa mafie, jenž za sebou nechával mrtvoly s takovou noblesou a klidem, že jste šli na smrt skoro až s úsměvem, tady máme skoro až klaďase, což by ale fanoušky seriálu nemuselo až tak překvapovat :-) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ray Stevenson se zasloužil o nejlepšího záporáka, co kdy tenhle seriál měl. Fanoušci Trinityho nebudou souhlasit, já se ale tady těmi šibalskými manévry bavil mnohem víc než u toho tehdejšího studeného čumáku. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama