Reklama

Reklama

Kyle XY

(seriál)
  • Slovensko Kyle XY
Sci-Fi / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2009), 31 h 4 min (Minutáž: 42–44 min)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Matt Dallas, Marguerite MacIntyre, Bruce Thomas, April Matson, Jean-Luc Bilodeau, Chris Olivero, Kirsten Zien, Jaimie Alexander, Leah Cairns, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(43)

Obsahy(1)

Děj seriálu začíná probuzením nahého chlapce v lese. On sám toho o sobě moc neví, tak se vydá do města, kde je zatčen policií a následně umístěn do nápravného zařízení, odkud se ho ujme pracovnice Nicole Trager (Marguerite MacIntyre). Vezme Kyla (Matt Dallas) domů ke své rodině, která ho přijme. Když se Kyle začne učit základy všeho, co je mu cizí, přijde na to, že má "supermozek"... Matematické úlohy dokáže řešit rychlostí blesku, má super-reflexy, skáče z 5 metrů aniž by se zranil apod. Jak je to možné? (kery-)

(více)

Recenze (65)

-soch- 

všechny recenze uživatele

Hoci špecialne sci-fi tituly neobľubujem, tento si ma získal svojou rodinnou atmosférou a "tajomným plašťom", do ktorého tvorcovia tento seriál odeli. V slovenskom znení: MICHAL HALLON, PETER KOČIŠ, DANIELA MACKOVIČOVÁ a iní. Réžia slovenských dialógov: ŠTEFAN MANDŽÁR ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Shlednul jsem prvni ctyri episody prvni serie a nijak zvlast me to teda nenadchlo. Jako serial to neni spatne, ale postrada to jakoukoli invenci/napad, pro me jednaly postavy dost predvidatelne a koneckoncu v tech ctyrech episodach nebylo zadne sci-fi. Po skonceni prvni serie hodnoceni snizuji (vubec zadne sci-fi a velmi predvidatelne postavy) a na dalsi dily uz se radeji ani nechystam. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Očakávala som niečo podobne otrepané, nudné ako smallville. Prekvapilo ma to. Už ma veľmi dávno, skoro by som povedala, že ma vlastne ešte nikdy nezaujal seriál, ktorého hlavý hrdina je šestnásťročný cukríček. Je to neuveriteľne zaujímavý príbeh. Po každej časti sa teším na ďalšiu ako malé dieťatko na cukríky...Matt Dallas boduje. Tie jeho mimické svaly, to ako sa usmieva, tie jeho prekvapené výrazy, nuž takéto herecké umenie nevidíte hneď tak u nejakého mladého herca. Výkony ostatných hercov sú taktiež prijateľné, aj keď pri jeho výkone zaostávajú o dva-tri kroky pozadu. Scenár dobrý, no niekedy nepotrebný. Celkovo ohodnotím na 80%. Zatiaľ sa teším na pokračovanie. A stále mi vŕta v hlave, ktože je ten Kyle? ()

matoon97 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa začne prebudením nahého chlapca v lese. Netuší kto je ani odkiaľ je. Jednoducho si nič nepamätá. Telo má pokryté ružovou tekutinou a keďže leží na vlhkej zemi tak aj rannou rosou. Vydá sa do mesta, kde stretne policajtov, ktorý ho dajú do rúk terapeutke Nicol Tragerovej. Tá mu dá meno a zavedie ho do svojho domu rozhodnutá zblížiť ho so svojou rodinou. To však sprvu nie je až také jednoduché. Okrem toho že Kyle nemá pupok, sú tu ešte iné zvláštnosti, napríklad že má vysokú mozgovú kapacitu, jeho myslenie je nadľudské. Zaspí len vo vani. Máva temné sny. Toto je najlepší, najtemnejší, najtajomnejší a najzaujímavejší seriál, čo kedy vznikol. Vyniká nielen svojou mysteriónosťov, pretože sa nebojí vniknúť aj do hĺbky rodiny. Nechýba tam ani romantika, ktorá občas prejde až do trapasu, a to sa mi na tom tiež páči. Jednoducho pecka. ()

JK77 

všechny recenze uživatele

S01 ***** hlavne za casti ked sa Kyle XY ucil zakladnym veciam, bolo to very funny S02 ***** stale dobre a stale to konci tak ako chcem " no proste neda mi to aby som nepustil dasli diel" a kto sa na tento serial chysta tak sledujte hlavne auto na ktorom jazdi Declane. Hlavne znak na prednom chladici. Raz tam je raz nie. Samozrejme ze druha seria skoncila sposobom, ze doprcic kedy bude trojka. Pre mna stale super serial! ()

Galerie (668)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy jedou Kyle (Matt Dallas) a Declan (Chris Olivero) k zzyx, zastaví na asfaltové cestě. Poté, co Kyle vybíhá do lesa, je ale vidět lesní cesta, načež se opět objevuje asfalt. (klinkos)

Reklama

Reklama