foto

Leah Cairns

  • nar. 2.6.1974 (42 let)
    North Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kanadská herečka Leah Cairns je nejznámější pro svou roli Margaret "Racetrack" Edmondson na Sci-fi Channelu serie BATTLESTAR GALACTICA.

Leah vyrostla v Kamloops, Britská Columbie. Absolvovala školu pro tanečnice, ale musela změnit plány kvuli autonehodě, při které si ve věku 16-ti let dlouhodobě zranila páteř. Její vůz srazil opilý řídič.

Herectví začala na herecké škole v indickém Ashramu. Její první televizní vystoupení bylo v březnu 2002, v epizodě THE CRIS ISAAK SHOW. První role byla Sharon ve filmu MALL MAN (2003). Také získala role ve filmech I WANT TO MARRY RYAN BANKS, DEEP EVIL, SAVINGMILLY. Vdala se za Kevina Hawryluka v roce 2004.

Elvyn George "Ignus.cz" Badelita

Herecká filmografie

2016 Timeless (TV seriál)
The Assassination of Abraham Lincoln (S01E02)
2015 Coded (TV seriál)
2014 Along Came a Nanny (TV film)
Fargo (TV seriál)
The Rooster Prince (S01E02)
Interstellar
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Lidé zítřka (TV seriál)
2011 Mega bouře (TV film)
2009 Helen
2008 Battlestar Galactica: The Face of the Enemy (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Jako zamlada
88 minut
2006 Kyle XY (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
Saving Milly (TV film)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Laboratoř smrti (TV film)
Láska v přímém přenosu (TV film)
Thralls
2003 Mall Man, The
Volání mrtvých (TV seriál)
2001 Chris Isaak Show, The (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace