Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

Lenka_J 

všechny recenze uživatele

Opravdová špička mezi reality show. I když se člověk dívá na sedmnáctou sérii, soutěžící plní stále jedinečné a originální úkoly, navštěvují ty nejzajímavější kouty světa a člověk tak z pohodlí obýváku lítá spolu s nimi po celém světě. Neuvěřitelná záležitost, která se pro mě spolu s reality show Survivor stala jakousi závislostí. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

THE AMAZING RACE, skvělá neotřelá a geniální hra, která sází na naprosto banální věc, cestování. To, co z toho dokázala CBS vytřískat je neuvěřitelný úspěch a zároveň zatraceně zábavné. Stejným způsobem mě dokázal strhnout pouze Survivor a ačkoliv jeho jsem měl v oku od roku 2001, kdy jsem byl těsně před pubertou, The Amazing Race jsem poprvé zhlédnul až před dvěma týdny. Každé zastavení v boxech, každá objížďka, zrychlení a zátaras jsou neuvěřitelně chytlavé a pokud vás tato hra pohltí a vy fandíte těm svým, jste napumpovaní adrenalinem k prasknutí. Takhle soutěž je neuvěřitelně akční a zběsilá, ze začátku každé série téměř geniálně nepřehledná, takže pokud někoho odradilo prvních pět epizod, tak velká chyba. Soutěž totiž dostane ty pravé grády teprve ve chvíli, kdy nám trochu prořídne pole, když zbude posledních 5 týmů, tak už to začne být více zajímavé a přichází to, kvůli čemu tato show vyhrála 6x po sobě cenu EMY. Čas vyhrazený pro jeden tým se zvyšuje a my tak můžeme sledovat každé zakopnutí a zdržení se. Více o soutěži na mém profilu, ale v rychlosti S08 - 70%, S09 - 80%, S10 - 90%, S11 - 70%, S12 - 100%, S13 - 65%, S14 - 80%. A ještě něco, omezte prosím v komentářích ty hrozné spoilery!!! Nic mě nenasere víc, než když jdu ohodnotit pořad a zjistím vítěze sezón, které jsem ještě neviděl. 100% 9.11.09. více zde - http://the-amazing-race-cz.blog.cz/ ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

"Philééé, už běžíme!" Tohle je moje jediná televizní závislost. Klobouk dolů před tvůrci, kteří dovedou dvakrát do roka ukočírovat tenhle závod kolem světa. Každá řada má pečlivě vybrané soutěžící, takže ano, opakovaně tu vidíte soutěžící páry typu "prsaté blondýnky", "přátelé z dětství" nebo "nefunkční partnerská dvojice", ale v každé sezóně máte i překvapení typu dvojice "sedmdesátiletý dědeček a jeho vnuk", "trpaslice a její sestřenice" nebo "alternativní dvojka hypíků". Plus tu samozřejmě nechybí padouši, kteří v rámci hry provádějí menší či větší podrazy. A tyhle dvojice jsou vhozeny do stresujícího závodu o čas kolem světa. A že se podíváte do zajímavých koutů naší planety! Konečně reality show, kde se neřeší, kdo komu co řekl, kdo koho pomlouvá a kdo se komu líbí. ()

jorgus 

všechny recenze uživatele

pro me nejlepsi realtiy show, kde vitezove si opravdu ten milion USD zaslouzi..tydny cestovani okolo sveta, kde rozhoduji vteriny..kazdy druhy den v jine zemi..perfektne poskladane ruznorode tymy. Samotne provedeni poradu je vyborne, od uvodniho intra po nekolik gradaci v dile..skvela prace strihacu kdy si opravdu neni divak do posledni vteriny jist jak to dopadne az po vzdy zajimavy vyber zemi a ukolu. Ja tento porad osobne beru i jako netradicni cestopis, protoze kazda zeme, kazde mesto, kazka mistni zajimavost je ve strucnosti predstavena. S1--- je videt ze je to rozjezd, takze jeste je co zlepsovat..vubec ne dramaticky finish, kdy divak uz vi kdo vyhrall-prohral, nejasne pozice soutezicich behem zavodu atd, vyzdvihnul bych ale moc zajimave obsazeni, kde po par dilech jsem se uz plne soustredil jen na ne a ne na nedostatky:)80% S2--- bohuzel zatim nejhorsi sezona, nedostatky z minuleho dilu pretvrvavaji, pak pro me nepochopitelne opakovani zemi ktere se jeli minulou sezonu a hlavne to co dela reality soutez soutezi..ztotozneni se se soutezicimi..zde byla banda totoznych nezajimavych paru, takze se mi poprve stalo pri teto soutezi kdy jsem trpel:( 50% S3 --viditelna zmena k lepsimu, at uz v obsazeni a hlavne take v mnou vycitanych chybach v predeslych dilech..jen porad jeste zamrzi relativne snadne ziskani Fast Forwardu 85% S4 --- videno az od predposledniho dilu, hned me to zaujalo:) S5 --- 95 % hned druha nejlepsi serie, procestovany cely svet krizem krazem a navic zvitezili mi favoriti:) S6 --- 80 % prumerna serie, stale ale velky nadprumer v ramci zanru S7 --- 100 % nejlepsi dosavadni serie..hlavni zaporaci z trosecnika Rob a Amber, zajimave pojeti zemi, nejvice vyhecovane momenty a nejzajimavejsi final episode S8 ---nevidel S9 --- 90 % v teto serii asi dosavadni nejttezsi ukol S10 --85 % tady me prislo ze jako by Tvurci preslapovali na miste, pro me relativne uspechane finale S11 --- 95 % all star ..nejzajimavejsi tymu dosavadnich seasons..bohuzel pro me ty nejzajimavejsi tymy vypadli do prvni poloviny..ale presto v tomto poradu i kdyz osobne uz nikomu nefandite tak Vas to strhne dal:) S12 --- 90 % opet skoro za vybornou:)S13 je videt, ze si produkcni tym bere to nejlepsi z minulych dilu,opet moji favorite padli brzo a opet to ale bylo napinave do konce 90%S14 - konecne zase vyhrali moji favoriti:)a napr Rumunsko awesome:)80%S15 z pocatku hodne stejnorodych dvojic, ale pak se to vyselektovalo k tomu nejlepsimu..a ..konecne Praha to ji mto trvalo:)90%kovbojove byli super, plus celkem dobre lokace 90%soucasna rada - super tymy, fakt sympazicti, ale lokace naopak nic moc..:(zatim 85% ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

2. řada - Moje první řada a nová závislost. Díky Cinemě každodenní dávka adrenalinu i emocí. Páry byly vesměs sympatické (Oz a Danny, Blake a Paige), největší protivci byli Will a Tara. Celou dobu jsem držela palce Ozzymu s Dannym. Chachacha boys byli neskutečně v pohodě a moc bych je chtěla za kamarády... :)) Drama ve finále bylo super! // 3. řada Zatím oba mé oblíbené týmy vypadly na čtvrtém místě. V téhle sérii bylo málo opravdových sympaťáků, zato s hysterkami a protivnými mrchami se roztrhl pytel. Lituju chudáka Zacka, protože to, co předváděla v posledních etapách Flo, bylo na facku. Finále bylo neuvěřitelně napínavé a překvapivé! Sympatičtí byli D&D a bratři vajíčka, aneb Ken a Gerard). 4. řada Nejslabší série s žádným opravdu sympatickým týmem. Až ke konci se mi trochu zalíbili Jeff a David, ovšem ti neměli šanci vyhrát. Nejlepší byli Kelly a John, ti to zvládali dost dobře. Celkově ovšem zklamání, i co se lokací týče. Jako Evropanku mě zrovna Evropa 2x nebere.... :) 5. řada Skvělá řada, plná napětí a emocí. Zajímavé týmy. Favoriti byli jasně Colin&Christie. Colin možná byl nervák, ale fakt těžce makali a byli prostě nejlepší. Škoda, že si nezopakovali účast v All-Star sezóně, ale Christiino těhotenství bylo holt přednější :)) 6. řada: Velmi zajímavý cast velmi zajímavé týmy. Od začátku otravní Jonathan a Victorie, z nichž ani jeden nebyl o moc lepší než ten druhý. (Jen Jonathan víc řval). Příšerní Adam s Rebeccou, kteří ale měli velmi zábavné slovní výměny (a děsivé culíčky na hlavě v případě Adama). Tentokrát byli moji favoriti Freddy a Kendra :) 7. řada Konečně sympatický holčičí tým (Debbie a Bianca), pořádní závodníci přes mrtvoly (Rob a Amber), typický americký pár (královna krásy a voják Kelly a Ron). Fajn řada, ale nic speciálního. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Ryan W. Ferguson ze 33. série seděl neprávem 10 let ve vězení, dokud se nezjistilo, že je nevinný. (Zix.)
  • První Afroameričan se objevil v páté sezoně. (KucC)
  • První tým složený z matky a syna se objevil v sedmé sezoně. (KucC)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno