Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Reality show mě bavily, když byly nové. A to ještě především z hlediska psychologie než čehokoli jiného. Amazing Race má zase tu výhodu, že se člověk podívá na hodně zajímavá místa na Planetě. Jinak ale není příliš o co stát. Jako letargická zábava je to dobré, ale že bych si to pustil, protože chci, to vážně ne. 55% ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Neni to tak strhujici jako treba Survivor, ale je zajimave podivat se do vsemoznych koutu sveta a bavit se pri tom spatnym orientacnim smyslem soutezicich a napaditymi disciplinami. Co me nebavi, je moderator a vecne opakovani pravidel. Jako u vsech soutezi zalezi na vyberu ucinkujicich, takze jsou nektere rady lepsi nez jine, ale celkove je to moc pekna a originalni zalezitost. ()

Reklama

TakeruDavis 

všechny recenze uživatele

Vůbec nejluxusnější soutěž v dějinách, předčící i Pevnost Boyard, Hry bez hranic, Survivor... prostě všechny. Toto je královna všech soutěží. A přesně jak říká larelay, v amerických soutěžích stojí za to se i jen zůčastnit... Ale pouze koncept a polovina řad je amerických, je několik z jihoameriky (myslim že Brazílie) a v Asii taky točí vlastní. Pro zajímavost, některé díly měli i české etapy. A nová T.A.M.A. China Rush se namísto po světě má odehrávat "pouze"(přecejen je velká) v různých městech Číny. Každopádně by nebylo špatné, kdyby někdo uspořádal něco podobného v ČR lokálního a nebo kdyby byla čistě (středo)evropská ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Je to zajímavá show, kde máte neuvěřitelnou možnost procestovat celý svět. Sice jsem neviděla všechny řady a ani se na to nechystám, ale těch pár mi ukázalo, že ne vždy je všechno jisté. Hodně taky záleží na lidech, protože ne všichni člověku padnou do oka. S příchodem Joeyho a Meghan jsem si závod užívala jako nikdy předtím a díky nim mi bylo umožněno jakési "podívání se do zákulisí". Jim patří ta čtvrtá * především. Jejich eliminace byla srdceryvná., dlouho jsem tak pozitivní lidi neviděla. Tato soutěž prověří kvality každého. A ne jen fyzické. ()

TORTERAjirka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších cestopisů vůbec. Tahle reality show je plná adrenalinu, zábavy a místo nekonečného řešení vzájemných vztahů se soustředí na úkoly a samotný závod. Musím pochválit zejména práci se střihem a kamerou. Po čase se sice stává soutěž lehce repetetivní a bylo by fajn, kdyby se trošku více míchalo s mechanikami speciálních stanovišť. Jediné co mi trošku vadí je snaha CBS udržet soutěž napínavou očividným šrocováním v letadlech a v kritických uzlech. Bylo by fajn, kdyby to vymysleli více kreativně. Ale i přes to se jedná o velmi solidní podívanou, která dává smysl. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • První tým složený z matky a syna se objevil v sedmé sezoně. (KucC)
  • První týmy složené z otce a dcery, bratranců a ženských dvojčat se objevili až v páté sezoně. (KucC)
  • Eika z páté sezony se později stala producentkou show. (KucC)

Reklama

Reklama