Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

"Philééé, už běžíme!" Tohle je moje jediná televizní závislost. Klobouk dolů před tvůrci, kteří dovedou dvakrát do roka ukočírovat tenhle závod kolem světa. Každá řada má pečlivě vybrané soutěžící, takže ano, opakovaně tu vidíte soutěžící páry typu "prsaté blondýnky", "přátelé z dětství" nebo "nefunkční partnerská dvojice", ale v každé sezóně máte i překvapení typu dvojice "sedmdesátiletý dědeček a jeho vnuk", "trpaslice a její sestřenice" nebo "alternativní dvojka hypíků". Plus tu samozřejmě nechybí padouši, kteří v rámci hry provádějí menší či větší podrazy. A tyhle dvojice jsou vhozeny do stresujícího závodu o čas kolem světa. A že se podíváte do zajímavých koutů naší planety! Konečně reality show, kde se neřeší, kdo komu co řekl, kdo koho pomlouvá a kdo se komu líbí. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem tomu vpálit čtyři, ale vzhledem k velmi zajímavému námětu této reality show, proč tomu nedát pět. :) Poučné, chytré, krásné prostředí (ať už jde o prosluněnou Havaj, nebo o Švýcarské Alpy), zajímavé typy postav, které buď totálně nesnáším, nebo jim fandím. Prostě jedno z lepších dílek. :) 90%. ()

Reklama

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem australskou verzy pořadu, ale nemyslím, že se výrazně neliší od US. Jak už je zde napsáno, můžeme jen litovat, že pořad těchto rozměrů si české televize nemohou dovolit, neb sledovanost by jim náklady nevrátila. V podstatě jde o to, že týmy dvou lidí cestují z místa na místo, v rámci jednoho státu nebo i napříč kontinenty, kde plní snadné i velmi těžké úkoly. Zásadním úkolem je však orientace v cizí zemi a štěstí. V australské verzy bylo úkolů na štěstí několik, hlavně v závěru pořadu to považuji za vyloženě nefér část, která kazí jinak úžasnou soutěž. Soutěž mají šanci vyhrát fyzicky a psychicky odolní jedinci, kteří ideálně trochu sportují a nechovají se k soupeřům jako svině, neb ti jim to velmi snadno vrátí prodloužením trasy. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Reality show moc nesleduji, ale tohle je výjimka. Žádná reality show se této zatím nevyrovnala (z těch co jsem viděla), myslím, že naprostým právem vyhrála už tolik cen Emmy za nejlepší televizní show. Sleduji poctivě každou sérii a zatím nebyla snad žádná, která by mě zklamala, (nejslabší byla možná série, kde soutěžily rodiny). Napětí od začátku do konce, skvěle vymyšlená show. Škoda, že se asi tato show nikdy neobjeví v našich končinách. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze Americania maju take otvorene moznosti. V tomto jedinom im snad zavidim, ze maju niektore vyborne RS, ktore sa oplati nie len sledovat, ale i zazit. Skoda preskoda, hned by som sa balila :D Nevadi, este ze mam moznost to aspon sledovat :) Niektore ulohy su naozaj mazec, vobec sa nedivim, ze podaktore princeznicky tam chytaju zachvaty zurivosti, pripadne sa pohadaju s partnermi a v tom lepsom pripade sa len vyplacu :) Najoblubenejsia dvojica: Uchenna & Joyce... Podotkam, ze Joyce si dala ostrihat dohola svoje nadherne vlasy len preto, aby vyhrali Fast Forward. Uzasne :) Nejneoblubenjsia dvojica: Lorna & Mirna; Najambicioznejsia dvojica: Rob & Amber :) ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Colin a Christie z páté sezony se měly objevit v 11. sezoně, tzv All Stars Edition. Nakonec se tak však nestalo, protože Christie otěhotněla. (KucC)
  • 33. série se nejdříve natáčela v únoru 2020, kvůli pandemii covid-19 byla ale poprvé v historii přerušena a natáčela se až po 19 měsících  v září a říjnu 2021. (Zix.)
  • Lenny a Karyn se po závodě v první sezoně rozešli. (KucC)

Reklama

Reklama