Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abe Dale (Nathan Fillion) má dobrou práci a milující rodinu. Jednoho dne je však před jeho očima rodina zavražděna mužem jménem Henry Caine (Craig Fairbrass). Z výčitek, že se mu nepodařilo své blízké zachránit, se pokusí o sebevraždu. Upadne do klinické smrti, ale přežije. Najednou rozeznává lidi, kteří jsou blízko smrti. Zachrání mnoho životů, ale pozná, že za každého zachráněného se nyní stává odpovědným. Pomalu začíná rozumět vyvraždění své rodiny a svým novým schopnostem, což ho žene na apokalyptickou cestu do pekla, z kterého není úniku. Zajímavost: V Americe zažije každý den průměrně 774 lidí klinickou smrt. 80% lidí uvádí, že vidělo oslnivé bílé světlo předtím než se vrátilo zpět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla teda krása, opravdu se mi to líbilo a to duchařiny zrovna nejsou můj šálek kafe. První díl jsem zatím neviděl, takže nemůžu srovnávat, ale tohle byla opravdu velmi dobrá podívaná u které jsem se opravdu nenudil. Příběh dost originální, zachránění lidé před smrtí třetí den zcvoknou a zabíjejí. Prsty v tom má starej dobrej Lucifer a jeho světlo- dobrej nápad to se musí nechat. Film obsahuje i několik slušnejch lekaček, duchové vypadaj slušně a tak není si vlastně na co stěžovat, teda až na těch pár špatnejch digitálních triků a poměrně nepovedenej konec, ale jinak super. Prostě hodně slušná duchařina která rozhodně stojí za zkouknutí. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že první půlhodina vypadá zajímavě a originálně, ovšem poté se film zvrhne v kýčovitý nesmysl plný stupidních výmyslů, který se marně snaží živit na vcelku zajímavé jedničce. S přihlédnutím oka 35%. P. S.: Hledali byste ve filmu zde zmíněného Coryho Monteitha, věřte, že se ve filmu mihne asi tak na jednu/dvě vteřiny... ()

Reklama

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Film se táhnul v podobném duchu jako jeho první díl a byl relativně dobrý , nicméně nebyl ani tak napínavý ,ani strašidelný a proč vlastně autoři nechali původní název , když o nějakém hlasu ze záhrobí se tu moc mluvit nedalo jsem úplně nepochopila , co mě iritovalo u obou dílu byli ne příliš povedené konce , v tomto případě mě dost zarazilo , že do sanitky na konci filmu vzali slečnu v šoku a postřeleného nechali ležet v restauraci , to bylo minimálně trochu vtipné a nedomyšlené . ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení vůči prvnímu dílu. Říká se, že pokračování bývají většinou horší, ale v tomto případě to není zdaleka pravda. Děj je vyvážený, efekty výborné a atmosféra by se dala krájet jak je hustá. A scény, kdy se z ničeho nic objeví duchové jsou opravdu famózní. Z těch jsem kolikrát ulítával, páč sem se lekl a to se mě u hororu/thrrileru stane opravdu jen zřídka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film moc společného se svým předchůdcem nemá a to je jen dobře. Nějakého napodobování jsem si ani nevšiml a hned od začátku mě zaujal výběr herce v hlavní roli bo jsem nedávno viděl film Serenity a Nathan Fillion tam docela exceloval. Tady měl sice slabší rozjezd, ale ke konci to už byla z jeho strany paráda. O proti jedničce se zde pracuje především s duchy ( přízraky) mnohem víc a zjevení přes monitor se tu objeví jen velmi zřídka. Navíc je zde mnohem více mrtvol, takže ubyla várka psycha a nastoupila i vítaná akčnost což jsem rozhodně uvítal. Podle mě má tenhle snímek skoro stejnou kvalitu jako jeho předchůdce. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Z rozpočtu 10 000 000 amerických dolarů se do roku 2008 tvůrcům podařilo vydělat jen 8 milionů. (Terva)
  • V čase 21:12 je vidět na zdi plakát k filmu Věc (1982). (Korbitch)
  • Film soutěžil o cenu Saturn v kategorii nejlepší DVD vydání. (Terva)

Reklama

Reklama