Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (258)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nič iné ako sračku som samozrejme nečakal, to len moja zvedavosť ma prinútila pozrieť sa na to ako si shitmaster Boll poradí s látkou ako je Postal. Zaujímavé je , že pár krát sa mu podarilo naozaj rozosmiať ma a povedzme že prvá polovica je ako tak (ehm) pozerateľná ..to ostatné je odpad ako vyšitý, ktorý nepotrebuje komentár. Btw -nechcem ani náhadou obhajovať Bolla, ale nemyslím si, že je o niečo horší ako všetci tí ktorí produkujú nehorázne sračkové paródie..Akurát má smolu (šťastie?), že je kontroverznejší a nebojí sa natočiť scény, ktoré sú pre iných úplné tabu (napr. strieľanie do detí). ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Postal to prostě posral... Že je to dějově absolutní nesmysl a scenáristický odpad, to už je u Bolla snad nepsané pravidlo, udivuje mě však, že člověk s doktorátem z literatury, jako je Uwe, nedokáže ani vymyslet příběh, který by držel pohromadě něčím víc, než jen sledem všemožných pokusů o vtip. Film nemá žádnou pointu, nemá dokonce ani nic společného s herní předlohou, dialogy jsou naprosto dementní s nevhodným a nevtipným používáním sprostých slov a celkově je to obrovská a zdlouhavá nuda. Postal není svěží komedie, neoplývá vtipnou ironií, trefnou satirou, ani úsměvnou absurditou, prostě ničím, vše je jen trapný a vtíravý pokus o vtip ala "člověče, teď se směj". American Pie dokáže alespoň z malé části svou přetaženou nechutností sloužit jako odpočinková zábava po těžkém dni v kamenolomu, Postal nikoliv. Symbolický jeden punťík dávám za úvodní "rekonstrukci" 11. září... 1/10 ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Za závěrečnou, uměleckou, satirickou, ironickou, šílenou, ale také geniální scénu prostě nemůžu dát méně než 1*. Uwe Boll dokazuje, že celý jeho filmový život je jen vtip. On chce točit filmy tak šílené a hrozné jak točí, pro něj to jsou klenoty a dokazuje to znovu a znovu. Tentokrát si i jako velký herec zkusí jednu roli, která je ironická až to není pěkné a možná se z něj pro někoho stane i "ten fašistický sympaťák, co se umí přiznat a udělat si ze sebe srandu", ale má jinou možnost? Dyť ho ve světě nebere vážně už snad nikdo a nevnímat jeho filmy jako absurdní komedie ani nejde:). Jinak je Postal plný nejšílenějších výmyslů, které povětšinou moc nerozesmějí a některé jsou až přehnaně kruté... Mimo to má tohle něco společného s hrou? Tento film je v 2% času vtipný a ve zbytku jen umírá největší počet lidí (především největší počet dětí) v historii filmu (Charlie Sheen teď musí natočit Žhavé výstřely 3: Topper na Harleyi :)) a je předváděn slepenec postav bez většího smyslu krom pochybné zápletky. Přesto ten konec... musíte vidět. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po HOTD nejlepší Uwe!! Chvílema to je opravdu docela vtipné a troufám si říct, že tam i je ta nihilistická atmosféra totálního ujetýho chaosu jako ve hře. Samozřejmě že film je o hodně mírnější a Uwe si myslí bůhvíjak to všechno neni hrozně cool a nekorektní a jak na všechny vyzrál. Je to sice blbost, ale oproti jeho jiným skvostům má Postal ohromnou přednost a to je hlavní hrdina. Ten zrzáč v hlavní roli je prostě dobrej. Sympaťák co by utáhl i mnohem lepší film. Je to celkem paradox, že Uwemu prospělo snížení rozpočtu a tudíž bezmoc najmout si všechny ty Slatery, Stathamy a Lokenový. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom videohry, i keď je dosť prehnane agresívna. Hrával som ju ale veľmi rád, lebo bola originálna a vtipná a na tú dobu bola vážne jedinečná. Toto dielko sa ale veľmi nepodarilo, bodaj by sa aj, keď sa úlohy režírovať zhostil Uwe Boll. Uznávam, že pár postavičiek sa podobá na tých z videohry ale príbeh je príííšerný a nudný a nemá hlavu ani pätu. Trocha pochválim slovenský dabing, Usáma je vďaka nemu nezabudnuteľný a tiež scénka, keď si Bush volá s Usámom a nazve ho starým kujebákom, ale to je tak všetko. Dve hviezdy dávam za to, že som fanúšikom hry a že bol aspoň pokus sfilmovať úspešne túto gamesku. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Původní scénář byl kompletně v němčině. (rafix)
  • Autor hernej predlohy Vince Desiderio predal práva Uwemu Bollovi pod podmienkou, že sa objaví vo filme v menšej úlohe. Naopak, Uwe Boll sa objaví ako postava v hre Postal 3. (Jakub225)
  • Film se natáčel ve Vancouveru a v Surrey v Britské Kolumbii. (rafix)

Reklama

Reklama