foto

Michael Benyaer

  • nar. 25.5.1970 (46 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Criminal Minds: Beyond Borders (TV seriál)
Deadpool
Prison Break: Sequel (TV seriál)
2015 Blood, Sand and Gold
Signed, Sealed, Delivered: The Impossible Dream (TV film)
2014 Inteligence (TV seriál)
Poslední loď (TV seriál)
The Flash (TV seriál)
Things You Can't Outrun (S01E03)
2013 Assault on Wall Street
Motiv (TV seriál)
2012 For the Love of Money
Prozíravost (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Svetlana (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
G. I. Joe
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Transformers: Pomsta poražených
2008 Eli Stone (TV seriál)
Far Cry
Mentalista (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
Paralelní svět (TV film)
Postal
2006 Emily's Reasons Why Not (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Po stopách 11. září (TV film)
2005 Inside, The (TV seriál)
Murder Unveiled (TV film)
Robot Chicken (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Truth About Miranda, The
2003 Hot Wheels Highway 35 World Race
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Romeo! (TV seriál)
Underworld
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Smrtící žár
2001 Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
ReBoot: Daemon Rising (TV film)
ReBoot: My Two Bobs (TV film)
Smallville (TV seriál)
Snadný cíl (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Moje matka je špion! (TV film)
Secret Agent Man (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
Zab tu mrchu!
1999 Auteur Theory, The
Tajní agenti Crash & Byrnes
Waking
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1997 Ničitel
Souboj na obloze
1996 Underworld
Viper (TV seriál)
1995 Ray Alexander: Vražda k večeři (TV film)
1994 Flinch
Reboot (TV seriál)
1993 Adventures of Sonic the Hedgehog, The (TV seriál)
Exosquad (TV seriál)
Hurricanes (TV seriál)
1991 Hitman 3: Likvidátor
1990 G.I. Joe (TV seriál)
1989 Pátek třináctého 8
1988 Vražda na Aljašce (TV film)
1987 Barbie (TV film)
Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
1979 Kidō senshi Gundam (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2006 Egyptská Kniha mrtvých (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace