Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (258)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom videohry, i keď je dosť prehnane agresívna. Hrával som ju ale veľmi rád, lebo bola originálna a vtipná a na tú dobu bola vážne jedinečná. Toto dielko sa ale veľmi nepodarilo, bodaj by sa aj, keď sa úlohy režírovať zhostil Uwe Boll. Uznávam, že pár postavičiek sa podobá na tých z videohry ale príbeh je príííšerný a nudný a nemá hlavu ani pätu. Trocha pochválim slovenský dabing, Usáma je vďaka nemu nezabudnuteľný a tiež scénka, keď si Bush volá s Usámom a nazve ho starým kujebákom, ale to je tak všetko. Dve hviezdy dávam za to, že som fanúšikom hry a že bol aspoň pokus sfilmovať úspešne túto gamesku. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Postal (ten herní) je skvostnej, škoda že se víc jeho nálady nepřeneslo do filmu, je tu sice k dispozici zopár odkazů, ale téměř žádný (až na pár čestných výjimek - třeba těch mňoukajících), který by přímo oslovoval nějakou herní scénou, místo jsou k dispozici nudné hlášky o hře samotné, což nebetyčně nudné, takřka pitomé. Lehký problém mám i s hlavní postavou, podoba je sice fajn, ale postrádá charisma a všeobecně není Dude natolik frajer s čeným humorem, jak by mi bylo libo. I přes výtky je filmovej postal solidní satirou prošpikovanou ironií (Boll a nazivtípky? Skvělý!), ale i s dost častejma přešlampama (Neskutečně špatný scény Verne Troyera). Asi si skočím osvěžit paměť, pustím Postala a půjdu rýčem vybít sloninec. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Holt, tohle není můj styl humoru. Tak jo, je to nekorektní, ale tak nějak ne až tak moc, pár scén je i docela vtipných, i jedna dvě hlášky, ale celkově vlastně nevím, jestli to měla být parodie, kritika společnosti, nemá to žádné zacílení, nic, co by ospravedlnilo to podivně nechutné dění na plátně (nebo obrazovce). ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Konečně prozradil odkud má pořad ty peníze. Nacistického zlata je bohužel ještě pořád dost. To , že nemá rád videohry potvrdil nejen tímto filmem , ale i vlastníma slovama. Jednu hvězdu za to , že Uwe konečně umřel. Bouchnem šampanské z recyklované moči?! Jinak je to film tak nehorazné stupidní (ona herní předloha není o moc lepši), stupidně napsaný scenář,stupidně zahraný a stupidně točený. Snad si tento film zkoukne skutečný USAMA, třeba vyhlaší džihád Uwemu. "Aláh Akbar!" ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S video hrou "Postal" som sa zoznámil pred rokmi prostredníctvom hracej konzoly Sony Play Station 2. Bol to pomerne drsný titul. Rád som ho hrával. V roku 2007 ho do filmovej podoby spracoval nemecký režisér a scénarista Uwe Boll. Na svojom konte má viacero zmršených filmov, čo vznikli na základe videohier. "Dom mŕtvych", "Sám v temnote", "BloodRayne", "Far Cry"... Hodne mizerné snímky. No "Postal" Uwe Boll až tak moc neposral. Natočil to s nadhľadom a pomerne ostro. Celkom fajn som sa pri tom pobavil. ** ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Vince Desiderio, ktorý pracoval aj na scenári, chcel pôvodne omnoho temnejší príbeh. Uwe Boll to však odmietol s tým, že radšej by chcel film poňať ako čiernu komédiu. (Jakub225)
  • Výroba kočky, která byla použita jako tlumič, stála 45.000 dolarů, přesto se ve filmu objeví pouze na malý okamžik. (Ahurmen)
  • Film se natáčel ve Vancouveru a v Surrey v Britské Kolumbii. (rafix)

Reklama

Reklama