Reklama

Reklama

Veselé Velikonoce

  • Francie Joyeuses Pâques (více)
TV spot

Obsahy(1)

Řekne-li se francouzská komedie, nemůže ve výčtu herců ze země galského kohouta chybět jméno Jeana-Paula Belmonda. Ve filmu Veselé velikonoce ztvárňuje populární Bebel postavu nenapravitelného sukničkáře, který neustále tajně podvádí svou manželku. Ta právě hodlá navštívit svou matku a Stefan se hned na letišti poohlíží po nové oběti. Do cesty mu vstoupí mladá hezká dívka Julie - Sophie Marceauová, která se právě rozešla se svým ženatým milencem a hledá místo na přespání. To je voda na mlýn Stefana. Nejdříve Julii pozve do restaurace a nakonec ji odváží k sobě domů. Ještě než může k něčemu dojít, objeví se znenadání ve dveřích Stefanova manželka. Sukničkář se pokouší situaci zachránit, a tak o Julii prohlásí, že je jeho dcerou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

TV spot

Recenze (292)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nadmíru svěží, vtipná a tudíž i nadmíru trvanlivá konverzační hříčka říznutá přiměřenou špetkou akce, takže s přibývající lety neztrácí sílu, energii ani šarm. Neboť velikonoce ve společnosti "nenapravitelného" Jean-Paul Belmonda nemohou být jiné nežli veselé - pro vás, pochopitelně ... nikoli pro něj. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Snad jediný jeho film, při vyslovení jehož názvu se mi automaticky nevybaví páně Belmondova držka. Kdepak on - tentokrát ne. Zvýší se mi tlak i tep, protože mám hned před očima dívčí tělíčko jak z alabastru! Tělíčko tenkrát sedmnáctileté kočičky Sophie Marceau (ta ňadra, ta ňadra...!) A jasně, Belmondo je tam - coby štvanec svého vlastního libida - taky dobrej. Ostatně jako ve všech filmech, do kterých kdy strčil svůj rypák (mistr promine, ale tohle nos opravdu není! :-)) ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

V dnešní době již klasická situační komedie s Jeanem Paulem Belmondem a půvabnou Sophie Marceau., pojednávající o tom, kterak povedený záletník díky svým neutuchajícím choutkám ke svádění, nechtěně a neočekávané jednoho večera k falešné dceři přišel. To spustí eskapádu veselých zvratů, ve kterých hlavní hrdina zrovna moc neumí bruslit. Ale divákovi to samozřejmě přinese velice slušnou (a jak vidno nestárnoucí) zábavu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ničeho nelituju víc, než toho, že mi tahle geniální komedie 23 let utíkala. Je to správně francouzské, má to švih, film je nabušený hláškami a fantastickými situacemi, dialogy jsou zde naprosto neuvěřitelné, 90 minut uteče jako pět, Jean-Paul Belmondo tady má naprosto nejlepší roli své kariéry (je to fakt borec, v komediích je podle mě naprosto nejlepší a tohle je naprostý strop) a Sophie Marceau je neskutečně nádherná. Francie, uzavřený prostor, pár postav a dialogová smršť, která až do konce nepoleví, navrch pár akčních scén... Radost sledovat, radost poslouchat. 100%. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Margellova vila je skutečně v St. Paul du Vence, GPS - 43°42'24.134"N 7°6'9.705"E. Margellův byt je na pláži v Nice - GPS - 43°41'37.328"N 7°15'15.770"E. (Haniczka)
  • Jeden z filmů Belmonda, který nesklidil celosvětový úspěch. Promítal se na 2 kontinentech - v Evropě (Francie, Západní Německo, Nizozemí, Španělsko a Maďarsko) a v Asii (Japonsko a Jižní Korea). (Varan)

Reklama

Reklama