Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fong (Jackie Chan) je hazardní hráč. Na celém světě existuje pouze jediná představa, která ho dokáže vyděsit víc než jeho dotěrní věřitelé: dostat na starost plačící nemluvně! (oficiální text distributora)

Recenze (92)

tombac 

všechny recenze uživatele

Jackie ještě před letošním americkým Forbidden Kingdom zafušoval do rodinné podívané v hongkongské variaci na Tři muži a nemluvně. Stejně jako fantasy mlátička od do té doby režisérského packala nevzbuzovaly Jackieho eskapády s minimem v řadách ortodoxních fanoušků dopředu moc nadšení. Ne že by nebyl Chan komediálně schopný a otrkaný, jenže ve filmu tohoto typu musí nebohý chlap obvykle zapásit s plínkami plnými hovínek, marným utěšováním malého řvouna apod. a ještě k tomu balit nějakou pěknou maminku, což zde (kolikrát v méně zábavné formě) ve spojení s uslzeným patosem dostává více prostoru na úkor typicky chanovsky ekvilibristických okamžiků. Jelikož stopáž spadá opravdu mezi přemrštěné, z průměrné zábavy tento kousek nevytrhne ani pár slušných bitek, ani dolování mléka z Jackieho bradavky. ()

Fulham 

všechny recenze uživatele

Velice povedene... jak uz tady nekolikrat padlo, tak temer "vsichni akcni hrdinove" natocili aspon jeden film, jako rodinnou komedii. Myslim si, ze Jackie Chanovi se tato komedie povedla naramne. Tento pribeh je sice hodne pouzivan ve filmech, ale Benny Chan to zpracoval v Hongkongskem stilu a usil to presne na miru Jackiemu... takze u me za 4* opravdu mile prekvapeni. ()

Reklama

Tamten 

všechny recenze uživatele

Dříve se Jackieho filmy dělily na chvíle průměrné komedie a chvíle skvělých bojů se spoustou akrobatických parádiček. V novějších dílech jsou části 3 - průměrné komedie se změnila v trapnou komedii, akční bitky se zkracují a mění na "házení po sobě nábytkem" a navíc se do filmů dostávají "citové" pasáže, které ale na city prostě nepůsobí. I tento film pokračuje v tomto trendu. ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Ďalšie potvrdenie pravidla, že honkogské produkcie Jackieho sú o triedu inde ako tie hollywoodské. Rodinná i morbidná komédia zároveň, ktorá samozrejme obsahuje aj zopár povinných a veľmi podarených akčných scén. JC sa predstavuje v pre neho netypickej úlohe zlodeja. Po dlhom čase sa ukázal aj Biao Yuen v úlohe policajta (Kdeže su tie časy!). Špičková zábava akú dokážu naservírovať len honkongskí majstri. ()

Chipp006 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se na první pohled může jevit, jako jedna z mnoha. Jackie Chan, který zde pochopitelně předvádí výbornou akční podívanou, je zde i v poloze starostlivého „otce“. Právě prvek malého dítěte je něco, čím se film odlišuje od ostatních a v závěru vás donutí uronit slzičku. Hodnocení: 75 % ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Když běží na konci filmu u titulků nepovedené scény, v pozadí můžete slyšet písničku, kterou pro tento film nazpíval Jackie Chan. (HappySmile)
  • Snímek měl svou světovou premiéru na filmovém festivalu v Benátkách dne 8. září 2006. (Terva)

Reklama

Reklama