Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Filmy s belgickou akční ikonou jsou známé především akcí. A jelikož Van Damme není Al Pacino, každý posun blíže ke konverzačnímu dramatu není úplně tím nejlepším, co může diváky z řad nefanoušků JCVD potkat. Scénář je sice kvalitnější, než v případě většiny Van Dammových filmů, ale co je to platné, když je to jedna obrovská nuda bez hlášek, akce a s viditelně starým a znaveným Van Dammem. A když už konečně přijde akční finále, tak je zase zbytečně natahováno. Takhle by to nešlo. 30% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby Celosvetovo $211,818║ Veľká škoda že sa snažil režisér poňať film až tak dramaticky vážne, potom to stráca akýsi nádych a béčkovú ľahkosť akčného filmu o pomste a ťažko sa to vôbec dá niekam zaradiť, lebo vsadiť na nejakú charakternú hĺbku ohľadne postavy hranej Van Dammom je trošku vedľa pokiaľ režisér fakt na to nemá ako to bolo napríklad u vydareného projektu JCVD . Ďalej mierne vedľa je aj bezvýznamné experimentovanie z vizuálom(otáčanie obrazu o 180stupňov dole hlavu, čierno-biele sekvencie pri vraždách, operačné mdloby,...), kde sa režisér snaží napchať všelijaké obrazové úpravy aby to bolo čo najviac pestré a dá sa povedať pre sledujúceho pútavé ale toto u daného tipu filmu vyznie ako zbytočná podpásovka, ktorá práve ubíja dojem z celkom solídneho filmu, aj keď tématicky maximálne prevareného a hrajúceho na city... ale aj tak čakal som horšiu paseku, dalo sa to stráviť. /15%/ ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapivě další opravdu velice slušný film s belgickou ikonou Jean-Claude Van Dammem na scéně. I když tento mi přišel něčím jiný. Většinou totiž sleduju jeho filmy jenom kvůli němu, ale tento film mě zaujal i po více stránkách. Příběh je na jeho poměry opravdu na úrovni, hudba zní velice zajímavě a po celou dobu sledování se stále něco děje, což je samozřejmě dobře. I když toho moc nenakope spíše nastřílí, tak mi to vůbec nevadí, sledovat jeho herecký výkon mě až zaráží, jak je dobrý, což je jen dobře a doufám, že mu to nadále vydrží v jeho už dost tak kolísavé kariéře. Po delší době dopisuji dovětek: fakt že na IMDB má tenhle film v době kdy to zde dopisuji 6,2 značí, že tenhle film každopádně na Van Damma není špatný, tak mě neserte a dávejte mu dobrý hodnocení za to jaký je a ne za to jaký je...takže je to vlastně jedno :) podstatný je, že tohle se mu jednoznačně POVEDLO! --- Důstojník zapletený do přestřelky. Potřebuju dvě rakve a koronera. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, proč si ke konci své akční kariéry začíná Van Damme vybírat zkorumpované, prochlastané a hlavně životem zcela znuděné policisty. Na jeho hrdinovi není nic přitažlivé – v první polovině filmu je opravdu ubohý, po uzdravení zase moc slizký a stejně odhodlaný zemřít, přestože jej manželka evidentně miluje a chce s ním vychovávat brzy se narodivší dítě. No ale budiž. Kdo chce kam, pomozme mu tam. Jenže – proč Van Damma máme rádi? Protože to byl vždy pohodový kluk, který uměl karate, skvělé rotačky a tak nějak mu to šlo lehce od ruky. Na hraní ochlastů a zkrachovalců máme Doplha Lundgrena. Takže spíše bych očekával pohodový akčňák v duchu Kontrabandu, s hodně akčními scénami tělo na tělo, trochu nadnesenosti a hlavně radosti. Jenže počínaje Replikantem je to samá socka, lůzr a ubožák. Už mě to opravdu unavuje a nebýt trochu čerstvého vzduchu v J.C.V.D., asi by mi tento sympaťák už tolik příjemný nebyl. No snad zažije dostatek rozumu a nechá se Stallonem naverbovat do jeho Expendables II. Jinak tento film trpí vším klasickým pro akční béčko – špatné a hlavně bezduché akční scény, chybí trochu odlehčenosti a výraznější tempo. Že to Van Dammovi s delšími vlasy sluší, to se nedá popřít. Ale na druhou stranu si to přiznejme – stárne nám, a to velmi velmi výrazně. Já mu přesto věřím, že by nám ještě mohl ukázat, jak se starý hoch dostane do formy. Zde k tomu měl jedinečnou možnost, ale zůstalo pouze u pár sklapovaček. To mi vážně nestačí. Hudba: Mark Sayfritz ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Len si prečitajte obsah a máte nápovedu, ako toto môže dopadúť (ináč béčka všeobecne mám rád). A pritom prvá polovica bola výborná. Špinavou atmosférou neónoveho New Orleans nasiaknuté nočné túlanie zarasteného feťáka s odznakom narkotík, fuckujúceho všetko a všetkých. Agent Stowe si robí nepriateľov na každom kroku a jeho kruhy pod očami a pekelná angličtina sú prudko sympatické. Potom, ale nastáva onen neštastný prerod, uvedomenie sa, nová šanca (whatever) a film putuje spolu s tehotnou manželkou, ublížneým dôchodcom a žehlením celej prvej polovice (barličiek pre celé Kramáre) tam, kde tróni zbytok Van Dammeho produkcie posledných desiatich rokov (vyjima Kontrabandu). Do sračiek. Tento kontrast zamrzí a hlásim, že žiadny návrat akčnej ikony (ako napovdá pár komentov naokolo) sa nekoná. 30% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Většina scén se natáčela v Bulharsku, část poté v americkém New Orleans. Škola ve filmu je American College of Sofia. (TomikZlesa)
  • Počas scény v bare, keď príde Anthonymu (Jean-Claude Van Damme) SMS od ženy, je jasne vidieť, že pri texte bliká kurzor, takže číta rozpísanú a nie prijatú správu. (Patrik200s)
  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama