Reklama

Reklama

Troy Bolton a Gabriella Montezová se potkali o zimních prázdninách na soutěži v karaoke. Uvědomují si, že se asi znovu neuvidí, protože každý žije v jiné části USA, přesto si vymění telefonní čísla. Krátce poté je Gabriellina matka vedením své firmy přeložena do Nového Mexika a Gabriela tam nastupuje do školy. Jaké je její překvapení, když zjistí, že do stejné třídy chodí Troy. Ten je její přítomností mile překvapen, a když na škole ohlásí konkurz na připravovaný muzikál, oba dva uvažují o tom, že se přihlásí. Jejich konkurenty jsou sourozenci Ryan a Sharpay Evansovi, populární muzikálová dvojice, která již od svých dětských let pravidelně obsazuje hlavní role ve všech hudebních školních projektech. Ryan a Sharpay ale nesnesou pomyšlení, že by mohli být někým překonáni, a plánují, jak se soků zbavit. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

KangKun

KangKun (hodnocení, recenze)

Proč to označujete jako film pro náctileté holčičky a teenagery? Jsem náctiletá holka a děsně mě uráží když někdo označí filmy, které nesnáším jako něco co je pro mě. Taky se musím zastat těch, co tento film baví, proč se na to teda díváte když víte, že vás tyhle filmy nebaví? Jo uznám, když slušně vyjádříte svůj názor, ale fakt neuznávám tvrzení jaká to je hovadina, to si říkejte do zrcadla, ale neurážejte fanoušky. Fakt nechápu jak se lidi můžou označovat za nadřazenou rasu, když se chovají tak hnusně, že urážejí sami sebe navzájem.

Bibinka99

Bibinka99 (hodnocení, recenze)

Me to prijde takovy zvlastni,ale mooooooc se mi to libi...uz jsem to videla asi 100krat... ale nechapu ty dospeli,co tomu davaj odpad,nebo jednu,kdyz to vubec neni pro jejich vekovou kategorii...je to pro maly deti a teenagery,co nemaj co na praci a tem se to snad vetsine libi,a to je ucel... svuj ucel to splnilo,tak co :)

Saliney

Saliney (hodnocení, recenze)

No keď sa mi ten film dostal do rúk a šla som ho pozerať, očakávala som od toho niečo iné, čo ostatné filmy nemajú, keď už to má taku strašnú popularitu... ale ono je to vlastne blbosť... totálna kravinka o ničom... strašne je to také blbučké, naivnučké a takých filmov je tooolko, že by sa mohli už aj stopnúť s natáčaním... nesedí mi ani spev vanessy a ashley, ktoré sice vyzerajú ako vyspelé a dospelé holky, ale hlas majú ako 10-ročné, čo mi efekt tiež pokazilo... a keď je to už muzikál tak aspoň hudba mohla byť fajn, ale aj tá je prakticky o ničom

wErsik

wErsik (hodnocení, recenze)

Hrozná kravina pro náctiletý holčiny.
Tento film patří pod kytky.
Nudila jsem se a nudila.
V půlce filmu jsem to vypnula, protože slizák Efron a namyšlená Hudgens mě to kazili.

everlong

everlong (hodnocení, recenze)

blbounký a kýčovitý film....odpad nedávám ...přece jenom je to barevné a hýbe se to...takže jednu hvězdičku si to asi zaslouží....

melkor323

melkor323 (hodnocení, recenze)

pri takychto snímkoch ma velmi bere dať odpadove hodnotenie, aj ked som to nevidel....a myslim, ze keby som to naozaj videl, tak by sa tym v mojom potencialnom hodnoteni nič moc nezmenilo.....

Stevie16

Stevie16 (hodnocení, recenze)

Můžete mi laskavě říct, kdo vybíral ten dabing??? Je to strašné, gabriela i troy mluví jak 12-ti letí pubertáci. Ach jo. A to je českej dabing poměrně super...tenhle film bych si tak akorát pustila v originálu:(

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

celkom dobré "herečky" tu hrajú a dá sa to počúvať, tanec OK ale dej je strašný ..... :D

hiela

hiela (hodnocení, recenze)

Tohle je děs, přátelé. Já fakt nevím, ale jestliže má někdo potřebu si vypláchnout mozek, měl by se na to kouknout. Možná kdyby mi bylo deset, milovala bych to. Měla bych vyvěšený plakát Troye a Gabrielly kdesi v pokoji a měla bych o tém k tlachání s kámoškama postaráno, ale nyní. Jediné, co si řeknu je, je to výplach.

Alusenka

Alusenka (hodnocení, recenze)

Film se mi líbil, měl jakš takš myšlenku (nutno říct, že nedávno jsem shlédla anakondu s Jen Lopez, oproti té má myšlenku všechno), hezké písničky, pěkné herce.., šťasný konec, zkrátka oddychovka pro deštivé dny.. :)

Myšáček111

Myšáček111 (hodnocení, recenze)

Musím uznat, že Gemini to napsal celkem správně. Ano, tenhle film se doopravdy líbí "bravogirl náctkám". A to vím z vlastní zkušenosti, protože do téhle oblasti patřím. No ale víceméně tenhle film má být spíše pro tuhle věkovou kategorii a dospělí to většinou odsoudí jako další z těch blboučkých, naivňoučkých a nepřirozených filmů. Ale měli by se zamyslet, jestli by se jim to líbilo, když jim bylo tak čtrnáct. :)

Kristushe

Kristushe (hodnocení, recenze)

TOHLE si zas někdy pustim až snim něco špatnýho a budu to potřebovat dostat ze sebe ven...

georgesv

georgesv (hodnocení, recenze)

Děj hrozný, herecké výkony také....jedna z mála věcí co mě na tomhle ,,filmu'' potěšila byl konec.

T.r.i.s.h.

T.r.i.s.h. (hodnocení, recenze)

No Pardon, mně se to jako oddychovka hodně líbilo a kdyby mi bylo tak o 5-6 let míň tak tenhle film naprosto žeru :D písničky fajn, příběh normální, postavy hezké, no nemůžete od Disneyho čekat kdejaký objevný psychothiller. Radši bych svýmu dítěti koupila vymývačku HSM než např. příšerné Bratz.

jurama525

jurama525 (hodnocení, recenze)

soundtracky jak k tomuto tak druhemu dilu ujdou. Ale herecké výkony pokud se to tak da nazvat no to už je jina věc.

ing.man

ing.man (hodnocení, recenze)

právě jsem spáchal intelektuální sebevraždu...je to debilní, tupoučké a naivňoučké...přesně tak se mi to líbí...dávám 5*... je mi víc jak 32...a víte co? musím přece dělat to co cítím, ne? -)))))

dilino20

dilino20 (hodnocení, recenze)

no tak mne je 15 rokov a fakt sa mi to nepačilo...mne sa nejak velmi puberťácke filmy nepáčia(sú vynimky) ale na toto je podla mňa teda 40% veeeeeľmi veľa!!odpad!

TheMaker

TheMaker (hodnocení, recenze)

Pro puberťáky je ten film vysvobuzující z každodenního steresu, co mají v halvě ! To jim přjde moc roztomilé a vidí v tom filmu sami sebe ! Vy co tady píšete ty komentáře jste už staří cipy, tak proto se Vám ten fim nelíbí. Tak držte radši hubu a bežte čušet na porna !

Adosz

Adosz (hodnocení, recenze)

Když je někomu 12-13 let tak je to zaručeně nej film co můžou vidět

Kristushe

Kristushe (hodnocení, recenze)

nikdy sem muzikály zrovna moc nežrala, ale tohle mě fakt dorazilo... možná jsem ta vyjímka, co potvrzuje pravidlo že tenhle ehm... film je v očích 14 ti letých super... zkrátka a jednoduše... HRŮZA...

Související novinky

Disney představil svoji streamovací službu

Disney představil svoji streamovací službu

12.04.2019

Studio Disney konečně odhalilo detaily o své chystané streamovací službě Disney+. Ta se oficiálně spustí 12. listopadu a bude dostupná zatím pouze v Americe s tím, že se brzy rozšíří i do zbytku… (více)

Lekce života podle Orsona Wellese

Lekce života podle Orsona Wellese

26.01.2008

Jeden z nejoriginálnějších současných filmařů Richard Linklater vzdá poctu jednomu z nejlepších režisérů všech dob. Ne však prostřednictvím suchopárného životopisného filmu. Snímek Me and Orson… (více)

Reklama

Reklama