Reklama

Reklama

Troy Bolton a Gabriella Montezová se potkali o zimních prázdninách na soutěži v karaoke. Uvědomují si, že se asi znovu neuvidí, protože každý žije v jiné části USA, přesto si vymění telefonní čísla. Krátce poté je Gabriellina matka vedením své firmy přeložena do Nového Mexika a Gabriela tam nastupuje do školy. Jaké je její překvapení, když zjistí, že do stejné třídy chodí Troy. Ten je její přítomností mile překvapen, a když na škole ohlásí konkurz na připravovaný muzikál, oba dva uvažují o tom, že se přihlásí. Jejich konkurenty jsou sourozenci Ryan a Sharpay Evansovi, populární muzikálová dvojice, která již od svých dětských let pravidelně obsazuje hlavní role ve všech hudebních školních projektech. Ryan a Sharpay ale nesnesou pomyšlení, že by mohli být někým překonáni, a plánují, jak se soků zbavit. (TV Nova)

(více)

Recenze (359)

viperblade 

všechny recenze uživatele

No řeknu to takhle: Jestli je tohle nejúspěšnější muzikál současnosti, tak to jde z kopce... a srovnat tohle "dílo" s Pomádou je MOC SILNÝ KAFE!!!!! K 12.07.08 Už jsem zapomněl, kolik jsem tomu dal a díky mojí sestře jsem to viděl asi třikrát... no já musel být tenkrát v moc dobré náladě! ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jop, tohle jsem v 16 viděla v telce a byla jsem z toho úplně paf. Zaca jsem tehdy žrala, bylo mi prostě 16 že? S odstupem času a po dalším zhlédnutí konstatuji, že ty tři hvězdy jsou adekvátní. Jakože dabing otřesný, jak jsem psala už u třetího dílu, zápletka pražádná, ale krásné písničky, z nichž ještě dnes, si některé pamatuju zpaměti, dobré taneční čísla a barvičky, kam se člověk podívá, holt je to Disneyovka no. Písně jako Gotta go my own way nebo Get'cha head in the game byly boží. Vůbec tady v jedničce byly všechny písničky naprosto skvělé:) ()

Reklama

Playman 

všechny recenze uživatele

Omyl lidstva. Trhák Disneyho. Už když si tento film pouštěla má sestra po 15x, tušil jsem, že se jedná o docela slušný brainstorm. Umí se dostat opravdu do hlavy, ze které ho už nedokážete moc pustit. Ovšem. Jednička je ještě vskutku dobrá, má docela melodický písně a vůbec.. docela sympatické hrdiny. Film jsem viděl asi 8x. A dávám tomu tři hvězdy už jen za tu revoluci, co na televizní scéně způsobil. ()

Kamkon 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, je to kýč, ale má v sobě zamícháno úplně všechno-hezké, pohybově a pěvecky velmi nadané mladé herce (navíc 2 kladné hlavní páry a jeden méně kladný protihráčský, ale nakonec stejně všichni patří do jednoho týmu), typické prostředí americké střední školy se všemi nepsanými pravidly (ty seš šprtka, takže navždy budeš v jejich klubu) a rovněž láskyplný všeobjímající motiv. Každý si může najít to své a pak podle sebe ocenit nebo podle většiny odsoudit. Je zde však i něco nového-můžeš se vzepřít tomu, že jsi šprtka a hrát divadlo, jít si za svým snem a dokázat to, po čem toužíš. Je jasné, že nejeden americký teenager si řekl: Tohle je přece moje škola, proč by to nemohl vyjít i mě? Vše rovněž dobře skončí, tak co bysme chtěli víc? Možná alespoň jednu pusu nebo láskyplné objetí mezi představiteli obou pohlaví, ale na to si ještě v nepřirozeně cudném americkém filmu pro mladé budeme muset počkat... ()

E.. 

všechny recenze uživatele

Od začátku jasnej odpad, ale nakonec jsem tomu tu jednu * musela dát, za to, že to byla sice naprostá trapárna přiblblejch puberťáků, ale aspoň to nebylo hodina a půl nudy a některý taneční vystoupení byly i celkem koukatelný. Musim ale říct, že to se mi už mnohem víc líbila Hannah:) a když bych měla zhodnotit herecký výkony, tak řeknu akorát to, že i já jsem lepší herečka:) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (29)

  • Ashley Tisdale měla hrát Gabriellu Montezovou, ale nakonec byla obsazena do role Sharpay Evans, podle režiséra jí tato role sedí lépe. (Halloween9)

Související novinky

Disney představil svoji streamovací službu

Disney představil svoji streamovací službu

12.04.2019

Studio Disney konečně odhalilo detaily o své chystané streamovací službě Disney+. Ta se oficiálně spustí 12. listopadu a bude dostupná zatím pouze v Americe s tím, že se brzy rozšíří i do zbytku… (více)

Lekce života podle Orsona Wellese

Lekce života podle Orsona Wellese

26.01.2008

Jeden z nejoriginálnějších současných filmařů Richard Linklater vzdá poctu jednomu z nejlepších režisérů všech dob. Ne však prostřednictvím suchopárného životopisného filmu. Snímek Me and Orson… (více)

Reklama

Reklama