Reklama

Reklama

Troy Bolton a Gabriella Montezová se potkali o zimních prázdninách na soutěži v karaoke. Uvědomují si, že se asi znovu neuvidí, protože každý žije v jiné části USA, přesto si vymění telefonní čísla. Krátce poté je Gabriellina matka vedením své firmy přeložena do Nového Mexika a Gabriela tam nastupuje do školy. Jaké je její překvapení, když zjistí, že do stejné třídy chodí Troy. Ten je její přítomností mile překvapen, a když na škole ohlásí konkurz na připravovaný muzikál, oba dva uvažují o tom, že se přihlásí. Jejich konkurenty jsou sourozenci Ryan a Sharpay Evansovi, populární muzikálová dvojice, která již od svých dětských let pravidelně obsazuje hlavní role ve všech hudebních školních projektech. Ryan a Sharpay ale nesnesou pomyšlení, že by mohli být někým překonáni, a plánují, jak se soků zbavit. (TV Nova)

(více)

Recenze (359)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Muzikál ze střední, pro děti ze základky. Spousta gelu, parfémů, přípravků proti akné, okořeněné vydatnou vrstvou make-upu a laku na vlasy. To co běhalo po place nebyli herci, ale nová vánoční sada od Mattela. Tento film je naprosto uchylná blbost a Disney už neví, co natočit. Dříve to byly kvalitní filmy nebo pohádky, dnes jsou to ubohé představení "nadherných" mladých lidí, kteří mi byli tak protivní, že bych skákal radostí, kdyby je někdo ve filmu sejmul. Mimochodem Zac Efron není herec, pouze "homosexuál", kterého doufám v "normální" roli nikdy neuvidím (omlouvám se homosexuálům za přirovnání k Zacu Efronovi). 10% ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Whoa! Tak už jsem to viděl. (přes rameno od počítače, koukal na to brácha) A opravdu musím souhlasit s ostatníma, je to tak naivní!! Venku pořád svítí sluníčko, všichni jsou tak moc krásní, všichni jsou tak moc šťastní, mají se rádi a učení jim jde. Evidentně teda aktéři umí zpívat a choreografii s nučili na jedničku, ale koho to zajímá kdy příběh je o hovnu? Takže jedna hvězdička za tu kočku v hlavní roli (a jenom protože vim že Poky by to tak chtěl) a za chytlavost některých písní. ()

Reklama

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

O dost lepší než "prázdninový" druhý díl. Zac Efron sice působí jako Ken, přesto je trochu přesvědčivější a přirozenější. Všichni zpívají a tancují pěkně, ale radši bych se nezmiňovala o podprůměrných textech písní :). Jednou to stačilo - kdybych byla nedejbože donucena dívat se na to znovu, musela bych asi snížit hodnocení... ()

xerno odpad!

všechny recenze uživatele

Toto není muzikál, jen prachobyčejný, špatný film ze školního prostředí. Proč z toho vlastně neudělali telenovelu ? Dyť tam jsou hrabivé, hodné, zlé, poctivé, hloupé a podivné postavy. A taky bych řek, že ten jeden ůchylák nezpíval moc dobře, spíš lehce hodně blbě - kdyby bylo na mě, já bych změnil scénář, režii, herce, kostýmy, hudbu, a nejvíc děj !!! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Stručně - stojí to za kefron. Méně stručně - v zásadě se shoduju s Hitmanem - je to blboučké, naivňoučké, tupoučké a nepřirozené - čili přesně pro bravogril náctky. Ale i když se všichni zúčastnění (ne, nebudeme tomu říkat herci) producírují na hudbu, jejíž ekvivalent mojí věkové skupiny, řekněme Twenty 4 Seven nebo DJ Bobo, mě bavil tak leda do dvanáctého roku a dnes pro něj nemám nic než posměch a politování, pořád musím (vzhledem ke své taneční neschopnosti) mít aspoň nějaký respekt vůči těm děckám. Jinak trvám na tom, že Disney je mrtvej, a to je konec, 20%. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (29)

  • Sountrack s původní hudbou se stal nejprodávanějším soundtrackem v USA roku 2006. (Kamkon)
  • Zac Efron se tři hodiny denně učil hrát basketball. (Karlos80)

Související novinky

Disney představil svoji streamovací službu

Disney představil svoji streamovací službu

12.04.2019

Studio Disney konečně odhalilo detaily o své chystané streamovací službě Disney+. Ta se oficiálně spustí 12. listopadu a bude dostupná zatím pouze v Americe s tím, že se brzy rozšíří i do zbytku… (více)

Lekce života podle Orsona Wellese

Lekce života podle Orsona Wellese

26.01.2008

Jeden z nejoriginálnějších současných filmařů Richard Linklater vzdá poctu jednomu z nejlepších režisérů všech dob. Ne však prostřednictvím suchopárného životopisného filmu. Snímek Me and Orson… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno