Reklama

Reklama

Svět hledá superhrdinu!

(pořad)
  • USA Who Wants to Be a Superhero?

Obsahy(1)

V této reality show společnosti NBC se skupina kandidátů ve vlastních superhrdinských kostýmech utkává o místo ve vlastním komixu z pera legendárního autora Stana Leeho. Jejich úkolem je pomáhat a chránit a poradí si i s takovými úkoly, jako je náprava vězňů. (masw)

Recenze (74)

masw 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle: Vypadá to na pěkně ujetou zábavu! Kandidáti ve vlastně vyrobených kostýmech (lepších, než ten Blankmanův :) ) bojují o to, kdo se stane novým hrdinou v komixu Stana Leeho, jejich úkolem je pomáhat, chránit (spojitost s mottem policie zcela náhodná), napravovat vězně, nebo se dostat přes rozzuřeného psa! Málo ujeté? Fajn připočtete si kandidáty jako osobního strážce s postavou wrestlera s nadupanou domácí plastovou sci-fi puškou, Captain Victory s frajerskou chůzi, plnoštíhlou Fat Mommu (fakt!), které dobíjí energií koblihy, či Monkey Women - ženu s duši opice, pro nás fandy ženského těla je tu krásná žena s velkým vystříhem, kterou zvolili sami návštěvníci internetových stránek, mou favoritku Lemurii! Prima Cool Rocks (teda kromě dabingu Futuramy). ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

He? A toto čo ako...? Zas jednou jsem se probudila u zapnuté televize, kde zrovna začínal tenhle pořad... a chvíli jsem zcela fascinovaně koukala, jak se tlustá černá škatule nasoukala do černo-růžového kostýmu s nápisem "Fat mama" a soutěžila s podobně vymóděným vykuleným debílkem (přezdívku jsem zapomněla), kdo je lepší superhrdina. Pozná se to asi podle toho, kdo zvládne líp hopsat na trampolíně a před zeleným pozadím napodobit supermaní let. "Fat mama" možná soutěž vnímala s nadhledem, ale vytlemený imbecílek to žral smrtelně vážně, pohled k popukání. A co na to US diváci, pročůrali si smíchy trencle nebo s napětím sledovali, který nový hrdina je bude oblažovat komiksovými příběhy a chránit je v ulicích? Lidská blbost nezná mezí, ale vcelku pobaví (zvláště to vědomí, že nejsem nejhloupější na světě:-)). 20% ()

Reklama

Derek7 odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně říkám, že mám rád reality show, ve kterých se naprostí ztroskotanci snaží o své proslavení, získání nějaké horentní sumy nebo nalezení životního partnera, ale tohle na mě fakt už bylo trochu moc... A nejvíc ze všeho mě děsí všichni ti nadšení Američani, kteří při pohledu na své "superhrdiny" v posledním díle skákali a skandovali jejich přezdívky a vzývali je jako nějaké celebrity... Nebo u nich možná bohy... Prostě tohle je na mě fakt mucho a naprostej odpad. ()

Bingos 

všechny recenze uživatele

Vole Amerika no... "Topmodelky zpívají hymny zemí třetího světa na ledě" a "Kdo sežer víc prasečích výkalů za minutu dostane banán", při konkurzu na novou reality-show NBC jen o fous překonala tahle taškařice se Stanem Lee. Na druhou stranu se člověk u toho musí smát... A, hehe, tak mě napadá, že je to vlastně takové volné pokračování Kick-Ass! ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Konečně reality show co mě bavila! Ten kdo nikdy nečetl komiksy a nechtěl si navlíct kostým to bude hodnotit jako naprostou americkou blbost. Jenže já mám komiksy moc rád a tajně sním o tom, že budu bojovat se zločinem. Jeden díl druhé série mě dokonale pobavil. Superhrdinka s jménem Hygena a kostýmem uklízečky neměl chyby. Mimochodem to asi nikdo nepochopil, že tato reality show je vlastně parodii na všechny nablblé show. Hlavní cena je doslova nesmrtelná - vlastní komiks! Já bych tam šel jako BeerMen, který má superschopnost zbavit svět piva :D! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama