Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Pořady (10)

Den D

Den D (2008)

Extrémně mě překvapilo, že mě tak moc zaujala reality show o ekonomice... no, asi ne tak o ekonomice jako o projektech. Pamatuji si, jak jsem kolem té desáté večer přepínal z programu na program, když vidím něco o mé oblíbené etapě 2. světové - houby, úplně jinej pořad, ale uchvátil mě tak moc, že si mě k obrazovce přitáhl i přístě. Hrozně zajímavý nápad, který se podařil přenést i do našeho českého prostředí. Skvělí sou i nekompromisní, přesto sympatičtí investoři, hlavně teda Okamura.

Game Page

Game Page (1998)

Alespoň máme pořad o hrách, přesto mi na něm trochu vadí vtipné scénky (i když mají svůj vlastní styl) a krátký čas na díl. Dalo by se přitlačit na pilu, pak bych dal pět. Ale jak říkám, jsem rád, že ten pořad tu je.

Pekelná kuchyně

Pekelná kuchyně (2005)

Výjimečně se nebudu v komentáři věnovat vůbec ospravedlnění své čtyřky, ale nesmyslům, které tady většina respondentů píše. Nevím proč, ale neuvěřitelně mě totiž provokují. Za a) kritika Gordona Ramseyho - je neuvěřitelně krátkozraké tvrdit o něm, že by byl namyšlený a narážet na jeho hrubé vystupování. Ten člověk je v té kuchyni pánem a tvoří show, s nikým jiným by to nefungovalo. b) Nejde o pořad o vaření, je to reality show jako každá jiná - nic víc, nic míň, snad by bylo jedině fér hodnotit pořad v rámci formátu, který si vybral. Jestli chcete koukat na vaření, pusťte si Jamie Olivera. Pokud vám Ramsay vážně tolik leze krkem, určitě si pusťte radši vyměklýho Jamie Olivera. Vlastně mě ani místní špatné hodnocení nevadí, ale spousta lidí svých pár hvězdiček, nebo dokonce odpady, zdůvodňuje úplně nemístně. Je to jako si stěžovat, že ve filmu o bowlingu nejsou žádní draci. Jděte se bodnout - nebo líp, běte si do kuchyně něco uvařit a buďte při tom hodní na svou kočku.

Uvolněte se, prosím

Uvolněte se, prosím (2004)

Ten náš skvělý Krausič je něco jako čaroděj s velkým nosem v zemi, kde ostatním nosy zpřeráželi. Je důvod proč lidé, kteří mohou svůj talent prodat v zahraničí dávno nejsou v republice. Proto je něco jako dobrá noční talk show v naší televizi klenotem v haldě kvalitního hnojiva made in elephant. Janu Krausovi se podařilo přenést noční zábavu neuvěřitelně populární v USA do Čech, a přitom zachovat mnohé z její kvality, nápadu, vtipu a všeho toho manýrismu. Sám jako moderátor exceluje a popularitu si tak zaslouženě užívá. Po přesunu na komerční stanici jsem přestal koukat prakticky úplně - ne snad z důvodů poklesu kvality, ale zkrátka se to nějak sešlo. Na Krause (jak se pořadu prostě říkalo) na jedničce byla vždycky radost se koukat.

AZ-kvíz

AZ-kvíz (1997)

Tahle soutěž nikdy nebyla nic extra, ale je na ní něco, co mě nutí se k ní vracet. Člověk si tak nějak hodně pasivně rozšiřuje obzory. Je pravda, že moderátorská dvojice se perfektně hodí do panoptika České Televize a jejich humor bývá křečovitý. Soutěžící bojující o stokoruny nejsou většinou moc věkově rozmanití, ale to k diváckému zážitku ani tak nepatří. Jelikož jsem nikdy nebyl fanda fotbalu, AZ-kvíz mi sledování zápasu a prostor pro emotivní rady, jak to hrát, dobře supluje. A tuhle znáte? http://www.youtube.com/watch?v=_tmS_KLHIc8

Vyšperkuj mi káru

Vyšperkuj mi káru (2004)

Perfektní pořad! Xzibit je úžasnej moderátor, hází strašný gagy, ale ještě lepší sou ty jeho ksichty. A ať už jde o West Coast Customs na začátku nebo GAS v novějších dílech, oba týmy zvládaj tunning úžasně. A Diggity, Louis a hlavně Mad Mike z toho dělaj neuvěřitelnou komedii. Prostě paráda.

Takešiho hrad

Takešiho hrad (1986)

Konečně se Cool rozhodl to znovu dávat! O co, že je to vtipnější, než jakákoli jiná opičí dráha v televizi i po pětadvaceti letech.

Ninja Faktor

Ninja Faktor (1997)

Opičích drah tu už bylo více. Ta velmi pamětihodná (kterou se asi v televizi rozhodli už nikdy nezrekapitulovat a mě to štve, protože sem byl v době jejího vysílání děcko) také pocházela z Japonska, ale byla vyloženě o té čistokrevné držkopádové zábavě, kterou má vyspělá civilizace tak ráda. Ale tahle soutěž se bere vážně, nejméně půlka soutěžících se bere vážně a vážně překvapivě to funguje. Takže jsem rád, že si na začátku prohlédnu pár cvoků co si přišli rozbít hubu a že pak uvidím i pár opravdovejch borců. Když máte komu fandit, je tam i dobré napětí. A dráha se mění, což je hodně dobrý prvek, show zůstane svěží. A tak to jediné, co mě na pořadu vadí, jsou nesmyslné prostřihy a neustálé opakování pro západního fanouška, který tam má 147 reklam a vidí to jednou za tejden.

Taxík

Taxík (2008)

Náhodou, skvělá vědomostní show, ve které se blýskne přirozeně inteligentní moderátor. Na mé hodnocení jistě zapůsobí i fakt, že je to další vědomostní soutěž, ve které se objevil můj profesor zeměpisu. Čau Zajíci.