Reklama

Reklama

Svět hledá superhrdinu!

(pořad)
  • USA Who Wants to Be a Superhero?

Obsahy(1)

V této reality show společnosti NBC se skupina kandidátů ve vlastních superhrdinských kostýmech utkává o místo ve vlastním komixu z pera legendárního autora Stana Leeho. Jejich úkolem je pomáhat a chránit a poradí si i s takovými úkoly, jako je náprava vězňů. (masw)

Recenze (74)

BigBen87CZ 

všechny recenze uživatele

!POZOR, OBSAHUJE SPOILER! Já si nemůžu pomoct. Když jsem to viděl poprvé, tak sem si opravdu myslel, že je to recese ... Lidi dostatečně šiblý na to, aby na sebe oblékli někdy vážně hodně absurdní kostýmy a producírovali se s nimi na veřejnosti a celou dobu to myslí vážně ... na druhou stranu je to hodně originální ... !POZOR SPOILER! a když jsem teď viděl druhý díl, kde vyhodí týpka jenom proto, že má bouchačku jako prase a je to steroidovej arogant, nezná deodorant a hádá se s ostatními a pak ho převléknou a udělají z něj überpadoucha ... tomu říkám pozvánka na další díl ... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

He? A toto čo ako...? Zas jednou jsem se probudila u zapnuté televize, kde zrovna začínal tenhle pořad... a chvíli jsem zcela fascinovaně koukala, jak se tlustá černá škatule nasoukala do černo-růžového kostýmu s nápisem "Fat mama" a soutěžila s podobně vymóděným vykuleným debílkem (přezdívku jsem zapomněla), kdo je lepší superhrdina. Pozná se to asi podle toho, kdo zvládne líp hopsat na trampolíně a před zeleným pozadím napodobit supermaní let. "Fat mama" možná soutěž vnímala s nadhledem, ale vytlemený imbecílek to žral smrtelně vážně, pohled k popukání. A co na to US diváci, pročůrali si smíchy trencle nebo s napětím sledovali, který nový hrdina je bude oblažovat komiksovými příběhy a chránit je v ulicích? Lidská blbost nezná mezí, ale vcelku pobaví (zvláště to vědomí, že nejsem nejhloupější na světě:-)). 20% ()

Reklama

666teen

všechny recenze uživatele

Nejblbější lidi! Nejtrapnější kostýmy (polystyrenová pazoura a banány místo kvérů)! Zapařenej latex! Slzy! Zapařenější neoprén! Nejblbější jména! America! Fuck, yes! Zarputilé výrazy! Emo patky! Největší kozy! Napětí! Slipy oblečený přes kalhoty! Maškarní! Celej rok! Stres! Senilní Stan Lee! Poslední volné vstupenky! Haligali, létající labutě a draci! Nebodovatelné! P.S. Kozy tam nejsou. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Totálna morda. Dvanásť dospelých ľudí sa nasúka do vlastne navrhnutého kostýmu a vtelí do komiksového superhrdiny, zatiaľ čo plní zadané úlohy, ktorých účelom je zistiť ich zmysel pre spravedlnosť, čestnosť, pevnú vôľu, a vobec každú jednu z nevyhnutných vlastností práveho hrdiny. Comicsový guru Stan Lee potom v každom diele vylučuje dvoch nehodných kandidátov. Hlavná výhra je samozrejme nesmrteľnosť - vydanie vlastného comicsu. Takto má vyzerať reality show. Je plná akcie, absurdností, fantastickej štylizácie, vhodnej hudby - a teda aj solídnej zábavy. Nikto hru nekazí, kandidáti sa v kostýmoch správajú ako ozajstní superhrdinovia a skutočne sa do svojich postáv vžívajú (viď Major Victory - tak má vyzerať správny metrosexuálny hrdina). Prvá sérka má však len úbohých 6 dielov čo je na takúto show trošku málo, a tak sa teším na leto a plánované rozšírené druhé pokračovanie! ()

Ichabod odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad je srajda, jak obsahem, tak formou. Stan Lee vážný jak ho*no vše checkuje přes televizi z kanceláře (nebo ředitelství Zeměkoule). Na ty asociální nebezpečný individua hraje pokerový xicht (takže Lee asi nějaký ten herecký talent má ANEBO ta telata ani neviděl v akci což já bohužel říct už nemohu) a myslí si .... já ani nevim. Asi i proto mám raději DC comics. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama