Reklama

Reklama

Úder 3

(festivalový název)
  • Indie Dhoom 3 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí příspěvek do divácky úspěšné série čerpající z estetiky hollywoodských trháků je především opulentní směsí akce, romantiky, humoru a oslnivých hudebních čísel. V příběhu o konfrontaci elitního indického policisty a jeho roztomile nahlouplého partnera se šlechetným bankovním lupičem tvůrci naplno zužitkovali štědrý rozpočet i prostředí amerického Chicaga. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Asi stejný úlet jako druhý díl. Hlavní dvojice zůstává. Záporák ovšem nemá chybu, zvlášť když se dozvíme trik kouzla. Katrina zde má bohužel menší roli, než jsem čekal. Písně jsou skvělé a zvlášť ta v cirkuse nemá choreograficky chybu. Akce je zde opět hodně a vrátila se spousta motocyklových honiček jako v jedničce. Úsměvné přijdou i bondovské úpravy všelijakých strojů. Je zde spousta vtipných situací a scén. Za mě 95% :) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ako pri každom akčnom indickom filme je treba byť trocha nad vecou. Lebo je to strašná konina. Netvrdím, že to nemá dobré momenty. Aamir Khan a Kaif sú výborný. Škoda, že im nevenuje film viacej priestoru. Inak je všetko oproti dvoje podstatne horšie. Vyústenie, pesničky aj celkový vizuál. Štve ma postava moralizujúceho policajta, ktorý bojuje proti zlodejom, čo majú vždy akýsi vyšší cieľ a preto sú mi sympatickejší ako hlavný hrdina. A tu to platí dvakrát. Síce poteší vidieť Indov naháňať sa po miestach, kde sa točila trilógia o Temnom rytierovi, ale akcia je smiešna a vtipy trápne. Ale tá romantická línia je veľmi funkčná a tá to vlastne zachraňuje. Takže pretrpel som, ale akosi dúfam, že sa na túto sériu vykašlú. Všetci zúčastnený majú na svojom konte omnoho lepšie postavy aj filmy. ()

Reklama

Stupet 

všechny recenze uživatele

Pěkný film. Myslím si, že se ze mě začíná stávat pravá milovnice Bollywoodu, a přestávám být pouhopouhou milovnicí Shahrukha Khana, i když na něj prostě nikdy nikdo mít nebude. Přesto musím opět tomuto filmu něco vytknout, a je to také důvod, proč z hodnocení sundavám jednu hvězdu. Děj je krásný, ale co ty kraviny, jako že se stiskem jednoho tlačítka z motorky stane motorový člun, nebo že malá uprděná rikša prorazí třikrát cihlovou zeď? Neprorazila by ji ani jednou a zmuchlala by se jako papír. Mám opravdu moc ráda Bollywood a jeho příběhy. Tahle uhozenost mě ale na jeho filmech vytáčí a asi nikdy nepřestane. ()

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející akční komedie, vážně to snad nemůžou myslet. Nebo že by ano? Tři hvězdičky dávám hlavně díky úžasné scéně z cirkusového vystoupení, tu jsem si pouštěla pořád dokola. I když ta hudba mi připomínala spíš Rachida Tahu než nějaké indické melodie. Takže těžko říct, komu tenhle film doporučit. ()

ben666 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se naše dvojka podíva do chicaga, aby pomohla chytit zloděje který vykrádá banky. Tance opět v poho , ženštiny sice nebyly tak sexy jak ve dvojce, ale akce mi vynahradila.Trojka ale i tak trocha postrádá šmrnc, která by odpálila dhoom k té normální bolywoodské rovině. Trojka je pro mě trochu zklamání, ali a jay byli odsunuti na druhou kolej a víc se tu soustředilo na zloděje a jeho pomstu, vtipu tady bylo méně ikdyž jeden se tu poved ( soustřed se na případ, né na kamasutru), sečeno podtrženo trojka je spíš obyčejný akční thriller což je na dhoom hodně divny. Jinak trilogie dhoom mě bavila víc než trilogie krrish. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první indický film, který byl uveden ve formátu IMAX. (filmsim)
  • Herečka Katrina Kaif (Aaliya) podstoupila v rámci příprav kurz zpěvu a kurz paraglidingu, tzn. plachtění. (Conspi)
  • Pro co nejlepší ztvárnění filmové role podstoupil herec Aamir Khan (Sahir) před natáčením snímku hodiny baletu, letecké akrobacie a dokonce podstoupil i výcvik francouzské techniky parkurového jezdectví. (Conspi)

Reklama

Reklama