Reklama

Reklama

Vlkodav z kmene Šedých psů

  • Česko Vlkodav z rodu Šedých psů (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Vesnice Šedých psů byla pobita temným přisluhovačem Zhadobou, jenž se snažil vzkřísit bohyni Morannu. Ten den měli všichni Šedí psi zemřít, jeden však přežil - syn statného kováře Mezhamira. Ten je prodán do otroctví, aby nadosmrti pracoval v diamantových dolech. Osudem otroka je v dolech zemřít. Chlapec vyroste, přijme jméno Vlkodav a vymaní se z područí otrokářů vybojováním své svobody. Vlkodav započne svou pouť, při které jako první otrok hodlá změnit svůj osud a pomstít vyhlazení své rodiny. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

BUBO26

BUBO26 (hodnocení, recenze)

Kto, preboha, vymýšľa tie názvy? "Strážca nebeskej brány"? To naozaj?!

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Amyi: podivěj máš to jedni film je to luxusní a s dabingem nebo s titulky v ruštině to vyjde na stejno :)

Amyi

Amyi (hodnocení, recenze)

videl to niekto s dabingom?... ci si to mam radsej zohnat v originaly?

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Dajdr: uplně s tebu suhlasim :) .. je fakt že je to jeden z tych lepších ruskych filmu ... a 5* si zasluži

fmash

fmash (hodnocení, recenze)

Srovnat by se nepochybně dalo, ovšem jde o to, s jakým výsledkem... :)

E-Swift

E-Swift (hodnocení, recenze)

Mnohem lepší než leckterej americkej velkofilm s obrovskou reklamní akcí, z kterýho potom není nic. Dobrý moc se líbil.

zeďa

zeďa (hodnocení, recenze)

No nevím, moc jsem od toho nečekal a ani se nedočkal. Netopír byl opravdu dobře udělaný, ale to je tak vše. Šílené střihy a kamera, kdy člověk, hlavně v bojových scénách, neví co se děje, stokrát ohraný příběh a místy odfláknuté efekty. To vše stačí tak akorát na 2*...  Nevím proč, ale strašně mi to celé připomíná The Pagan Queen, jen s dvojnásobným počtem bojových scén...

hadaku

hadaku (hodnocení, recenze)

Musím konstatovat, že Rusové opravdu mile překvalili a to nejen mou osobu, ale i mou drahou polovičku. Jestliže byl netopírek čistě počítačově zpracovám tak klobouk dolů je úžasný. Dějově se to opravdu podobá Conanovi ale tvůrcům je odpuštěno protože jsme se opravdu velice slušně pobavili.

Ellrohir

Ellrohir (hodnocení, recenze)

ne, ne a ne...na mě ta část snímku kterou jsem byl ochoten dokoukat (to jest necelá hodina) působila jako silou vůle držící slepenec záběrů bez špetky logiky děje - postava vůdce karavany a jeho naprosto nesmyslné průpovídky to u mě zabily definitivně - a bez sebemenšího "tahu na bránu"...nemám nic proti Rusku a "alternativní produkci", ale tohle byla opravdu jedna z největších zoufalostí, jaké jsem kdy viděl...

fmash

fmash (hodnocení, recenze)

kdybych měl tvůrčí potenciál a dostal spoustu peněz a důvěry, abych udělal velkej projekt, tak takhle nějak bych si představoval průser

Dannysek4U

Dannysek4U (hodnocení, recenze)

to Charon: Ona tam o nem pak zpiva tu pisnicku o otrokovi z dolu, co se vzbouril. Ale asi spis jde jen o dramatickou slepou ulicku.

Charon11

Charon11 (hodnocení, recenze)

Docela zábavná podívaná s drobnými chybami. Nějak mi unikla souvislost s jednou postavou. Jde o tu ženu co zachrání s tím dítětem (nějaká lůza je chce je utopit). Ona říká, že ho zná...stále jsme čekal, že se to nějak vysvětlí, ale nic, nebo mi to uteklo?

Bedikk

Bedikk (hodnocení, recenze)

Mě film nadchl. Rusové ukázali, že umí. Dějově je to vykrádačka všeho možného, ale nemůžu říci, že by mě to nebavilo. A jak se říká, kvalitního fantasy není nikdy dost :). Nejvíce se mi líbí ta scéna, jak se dostává z vězení soubojem s hlídačem. Navíc je k tomu geniální doprovod. Opravdu úžasné. Za mě **** + * za netopejra, a celkově, že mě to překvapilo :).

Pidzey

Pidzey (hodnocení, recenze)

Mám rád fantasi.Je však škoda že je ho až žalostně málo a ve většině případů se jedná o trapné bláboly s chabými efekty a ještě chabějšími hereckými výkony.O to více potěší když se objeví kvalitní snímek který se nebojí být dospělejší.Vlkodav rozhodně je kvalitní a dospělejší fantasi snímek a přesto že má někdy zmateční střih,je radost se na něho dívat(Původně to měl být seriál)Jeho akční scény,ve kterých hlavní představitel Alexandr Bucharov nezůstává nic dlužný svému jménu, jsou prostě bomba snad až na ten závěrečný souboj s jakým si kamenným tornádem??? Bucharov však je dobrý i když se právě neohání mečem a spolu s půvabnou Oksanou Akinshina jsou hlavními tahouny filmu. Film má i pěkné efekty a solidní výpravu,prostě nevypadá lacině,oproti některým pokusům z ameriky. A nakonec je tu téměř dokonalí soundtrack který si troufnu srovnávat s tím co hrál v Barbaru Conanovi(ten si potím z CD téměř každý den) Pánové kousek na východ od nás zkrátka umějí točit filmy a je to jenom dobře že se objevují kvalitní filmy takového rázu i v Evropě.Pane Lebedeve děkuji vám.

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

Fascinuje mě hned druhá scéna,když vyhazuje tu proutěnou kačenu a vona letí - ta by šla k zemi po třech metrech -leda by foukal uragán :-)) No snad to dál bude lepší bez podobnejch kiksů,jdu koukat ;-) dodatek 1:Po hodině a čtvrt filmu jsem to přerušil,vůbec mě to nebaví,klišé se kupí na klišé,logický kiks na kiks,postavy se chovají debilně,dialogy jsou ze stejného soudku a celkem zdařilá vizuální a výpravná stránka filmu nezachraňuje primitivnost a bohužel i průhlednost příběhu...Zatím zklamání.. dodatek 2: Tak a dost. Jsem na hodině a třičtvrtě a strašně se nudim a když kouknu,že mě tim hodlaj tvůrci mučit plný dvě a čtvrt hodiny,tak na to kašlu. Vím,že to hodnotit nejde,když jsem nedokoukal,ale za to,co jsem viděl doposud bych dal jednu * za výpravu a podařenou kameru, druhou * za krásnou představitelku hlavní ženské role,která byla důvod,proč jsem na to dokoukal až sem. Celkově tedy **. Kdo chce kvalitní fantasy zážitek,ať si raději pustí třeba podesátý Conana nebo Pána prstenů ;-) Dodatek 3: OK,půl * přidávám za obstojný finále,ale teda musim říct,že celkově nuda,šeď,plus hezkejch posledních 20min. Kdyby se to setříhalo tak do hoďky a půl,filmu by to po všech stránkách prospělo. 50%

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

Příjemné překvapení, dost dobrý film v žánru fantasy. Pro mě za 4*, i když - ten netopýr by si zasloužil ještě jednu * jenom pro sebe.

petrxx

petrxx (hodnocení, recenze)

Film mě docela překvapil, na to že je Ruský. Rozhodně je ale lepší než Denní a noční hlídka

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Dějově to silně Conana připomíná, ale jestli to není tím,. že Conan se inspiroval legendami ze stejného kulturního okruhu.

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

mno vypada to rozhodne lip nez naka Narnie nebo Eragon :) .. sem na to zvedavej.. zachvilku to bude na dvd..

monolog

monolog (hodnocení, recenze)

tak tohle vypadá podle oficiální stránky pěkně. že by se Rusíni pustili do opravdu hutné fantasy? snad to nebude ve stylu těch některých posledních fantasy z Ameriiky, jako Helsing atp.

Reklama

Reklama