Reklama

Reklama

Kořist

Trailer

Obsahy(1)

Tom Newman dohlíží v Africe na stavbu přehrady a přivezl na pár dnů i svou rodinu, manželku Amy a dvě děti z prvního manželství. Mladší David je nadšený z výletu do Afriky, ale pubertální Jessica se ještě nesmířila s rozvodem rodičů a z jejich rozchodu obviňuje Amy, takže úplně o dokonalou dovolenou se nejedná. Tom domluvil výlet do divočiny s průvodcem Brianem doufaje, že se děti lépe poznají s Amy, a sám jde do práce. Cesta už chvíli trvá, Brian o divokých zvířatech vypráví, ale nikdo žádné zvíře ani nezahlédl, a tak se Brian rozhodne sjet z cesty, aby byla větší šance spatřit šelmy. Když potřebuje malý David na záchod, jde s ním Brian kousek od vozu, ale všimnou si jich lvi ležící v trávě. David se dostane včas zpět do auta, ale Brian lvovi neuteče. Lvi se nehodlají od vozu vzdalovat a Amy, Jessica i David zůstávají uvězněni v autě, protože klíče od auta, měl Brian u sebe. Tom se dozvěděl o nezvěstné rodině až večer po návratu z práce, ale hledání může začít až ráno. Druhý den si David všimne klíčů pár metrů od vozu a Amy se rozhodne pro klíče dojít, neboť za celé dopoledne nezaregistrovali žádný pohyb lvů. Amy se podaří klíče sebrat a pronásledována lvem se stačí vrátit do auta a ujet. Amy při řízení divočinou absolvuje s autem několik skoků, až se auto stane nepojízdné. Zatímco jsou Amy, David a Jessica uvězněni v autě a stále obklopeni lvy, Tom přiměl stopaře Crawforda, aby mu pomohl rodinu najít... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ale tak ušlo to... Krve a drama dosti, ale sci-fi na konci, jak "nová manželka" přežila výbuch auta s benzínem bez jakéhokoliv zranění, kdy "tatínka" odhodil výbuch na stranu, kdy se nacházel cca 5 metru od auta a naše paní mohla vyskočit max. do 2 metrů od výbuchu.. I tak ale úplně bez úhony vyvázla celá...:-)) ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Cujo s hypežravými lvy. Není to vyloženě nuda ani filmařské dno, jenom je to jaksi blbé, nelogické, obsazené nesympatickými herci (přísaham, že kdyby sežrali tu drsnou dceru-rebelku, dal bych 3*) a zbytečně vážné. Filmu s tak blbým námětem by moc prospělo, kdyby v polovině přijelo vojenské komando s šílených vědcem, který pro americkou armádu vyšlechtil rasu lvů zabijáků na bojové operace a teď mu uprchli z tajné podzemní laboratoře.... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nevinný výlet po safari se změní v hororové drama, když se náhle během zastávky objeví hladoví lvi a zaútočí. Příběh tak sleduje ženu se svými dvěma dětmi osamocené v autě v divočině mimo hlavní trasu a zcela bez průvodce, který má u sebe klíče od auta. Byl lvy roztrhán. Tvůrci si na nic nehrají a přivádí zcela přirozenou událost, která je k realitě zatraceně blízko. Volání divočiny, strach, bezmoc, samota. Byť se jedná o klasickou šablonu ekohororu, změna prostředí a predátorů na kvalitě nijak neubrala. Naopak. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hladne levy utocia na ludi,to je v skratke o tomto horore,ak ho tak mozem oznacit a najvacsim urazom tohto filmu su herci a ich neskutocne dementne spravanie,to bola katastrofa a ta rozmaznana zasrana blondina ma hrozne vytacala,skoda,ze ju niektorych z levov nesejmul,za zvieracich kralov Afriky a nadhernu prirodu davam dve hviezdicky...:-) ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Dílko směřovalo poměrně rychle ke klíčový akci, což mám u těchto typů filmu rád, takže to vypadalo nadějně. Jenže od okamžiku, kdy k ní došlo a hlavně způsob, jakým se to přihodilo (nikdy nechtějte narazit na safari na tak amatérskýho průvodce-hňupa) mě natlačil do situace, kdy jsem začal fandit lvům, aby všechny ty zúčastněný jelita sežrali, protože jelita se chovaly jak bezmozci. Do toho se nás tvůrci jali otravovat zpestřením v podobě komplikovanýho vztahu macechy s dcerou, což by nebylo na škodu, kdyby člověk netušil, k čemu to asi tak směřuje a jak to dopadne. Mimochodem, tu protivnou dcerušku bych lvíčkům rovnou předhodil. Závěrečná scéna pak všemu nasadila korunu... Ideální "uspávací film", kdy zalehnete, nastavíte TV, aby se za hoďku a půl vypnula a pokud usnete před koncem filmu, je to jedno. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama