Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (388)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Dobrá prvotina R.Schneidera, komedie se pořádně rozjede po nástupu do věznice a z průměru je ráze super oddychová komedie. Herecky je vesměs všechno optimálně obsazeno a nikdo neruší. Pár scén bych opravil, pár bych odstranil úplně. Z celkového pohledu velice příjemná komedie, u které jsem neměl zaručeně o smích nouzi. -7/10* ()

Jackxx 

všechny recenze uživatele

3,5 hvězdičky. S nadhledem se člověk opravdu pobaví a odpočine si. Určitě mi nebude vadit se na to mrknout znova až to poběží někdy v televizi. Čeho si cením je fakt, že na to, jak to byla ulítlá komedie,si Schneider dal poměrně práci s bojovýma scénama. A Davidu Carranidovi ta jeho role slušela:) Pro mě velký rozdíl, vzhledem k tomu, že jsem vyrůstal na seriálu Kung Fu: Legenda pokračuje nebo oproti Kill Bill. S veškerou úctou doufám, že je mu teď dobře:( ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

filmy Zvíře a Deuce Bigalow: Evropský gigolo s Robem Schneiderem se mně líbili a občas to byl nápor na bránici, takže jsem se ( i vzhledem k místnímu vysokému hodnocení ), na tento snímek docela těšil. O to větší bylo moje zklamání z toho snímku! 1* udílím pouze za Davida Carradina a mojí oblíbenkyni z Dr. House Jennifer Morrison ( pro tu mám slabost ) ! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vydarená komédia z väzenského prostredia. Film ponúkne nespočetné množstvo srandovných situácií a hlášok. Jednak nám ukazuje, ako to vo väzení medzi chlapmi chodí, ale na druhej stranu všetko líči pohodovo s veľkou dávkou nadsadenia. To najlepšie príde práve po vstupe do väzenia, i keď sa to nedá porovnať so skvelou komédiou so Sandlerom - The Longest Yard (2005). Vo filme mi ešte vadí David Carradine, ktorý sa do toho filmu veľmi nehodí, i keď je to sčasti o kung-fu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem přemýšlel nad tím, zdali se v USA pořád točí průměrné komedie. A chvíli před tímto komentářem jsem na jednu takovou průměrnou komedii pal komentář. Nicméně v Americe se netočí jenom kvalitní a průměrné komedie. Točí se tu taky komedie, které i když nikdy nic nepřinesou, dokážou pohodově pobavit a po shlédnutí vím, že když je v televizi uvidíme, klidně se na ně rád znova podívám. Né, 3 hvězdy nejsou průměr. U mě to, co se týče komedie, průměr rozhodně není. Je to jenom komedie, která nic novýho nepřinese, ale celou tu dobu mi nevadí, že na ní koukám, protože vím, že pár scén za to stojí. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy Stana (Rob Schneider) poprvé přivedou k řediteli věznice, má ruce spoutané za zády a efektivně se osvobodí vykloubením zápěstí. Při pohledu z boku je ovšem vidět, že ruce má volné a drží pouta. (SIRborio)
  • Ve scéně ve sprše Marvin (Rob Schneider) přišel k ráně. Během milování se svou ženou však jizvu neměl. (OweLord)
  • Pri natáčaní scén vo väznici sa teplota vzduchu pohybovala okolo 46°C a štáb sa nesmel zdržovať na slnku viac ako 3h. (Mes-siah)

Reklama

Reklama