Reklama

Reklama

9

Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Thriller
USA, 2005, 11 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Hadrový paňác poměří síly s monstrem, které vysává duše jeho soukmenovců. (havLord)

Recenze (156)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Velmi efektní, atmosférický kraťas, který překvapuje vypiplanou animací a strhujícími akčními scénami. Nakonec ani nemám špatný pocit z toho, že podle ukázek na celovečerní film 9 bude tento snímek - uvedený v září 2009 - vypadat téměř stejně jako jeho o čtyři roky starší brácha. Jestli si udrží stejné tempo a zejména nádech postapokalyptického světa, tak se na pytlíky :-) už moc těším! ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že ja moc pre krátko metráž nie som, ale toto ma dostalo. V krátkom obrazovom slede udalostí som sa dozvedel viac ako v niektorých 3 hodinových filmoch. Hudba bola trefná a aj bez dialógov som pochopil čo ktoré postavy trápi. Akurát koniec je pre mňa záhadou. Dúfam, že to film objasní lepšie. No toto dielo ja považujem najmä za predvedenie technického umu tvorcov a prvotného zasadenia príbehu do určitého času a miesta, z ktorého neskôr bude shane ťažiť pri celovečernom filme. Teším sa aj na ten! film nehodnotím percentami, lebo sa nejedná o plnohodnotný film.-% ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Devítka je taková depresivnější CGI verze našeho Uzlu na kapesníku v temném postapokalyptickém světě. Atmosféra je perfektní, zpracování snese ta nejpřísnější měřítka, o designu nemluvě. Vůbec celý ten svět má potenciál na více příběhů. Čehož si jistě všimlo více lidí a již se pracuje na celovečerním snímku. Zkrátka velmi zdařilý kraťas. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Shane Acker naplnil svůj kraťas 9 tajemnou atmosférou, krásnou vizuální stránkou a velice podařeným hudebním doprovodem a ozvučením. Bohužel zapoměl na silnější příběh, který zde silně chybí(přeci jen 11minut je 11minut). Doufám, že v celovečerní stopáži bude i pořádný děj, jelikož bez něj opravdový film nikdy nebude dobrým a to co lze krátkometrážním filmům odpustit, tak u celovečerního již ne!!!! ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Pro mě to do velké míry zabil ten pop-rock co se znenadání kdesi uprostřed objevil a naprosto rozbořil už tak chatrnou atmosféru. Pro tak málomluvný příběh byla zvuková a hudební stránka největší slabinou. Animace je sice špatná po stránce technologie, ale i to je pro mě jen další důvod pro zvukovou kulisu. Škoda, ten celovečerní film se stal lepší náhradou, i když vše posunuje svou nutnou rozvitostí někam trochu jinam. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno