Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

666teen 

všechny recenze uživatele

S některejma lidma je to prostě těžký. Půl roku vás bombardujou dotazama, typu: Užs to viděl, je to bomba. Fakt super. Pak zjistíte, že dotyčný dobromil tu v hodnocení nemá ani hvězdičku, takže to nejspíš ani neviděl. V tomhle případě je to jasně jeho škoda. Dobře utajená béčková retro sci-fi, kde osmadvacáté století podezřele připomíná začátek dvacátého, kde se vojclové v zákopech první války brodili po pás v orgánech. Tady se partička lidí musí spojit v boji proti mutantům(kdo by to byl řekl!) a pořádně jim provětrat klepeta za záchranu naší rodné skládky. Jinak je to béčko jako řemen, takže mozkovou kapacitu při sledování můžete omezit na minimum( šipečka znamená plej a štvereček stop). Pokud přistoupíte na tuhle hru, zábava vás nemine. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Po prvej hodine som bol rozhodnutý filmu udeliť 3*. Príbeh síce škrípal od začiatku ale zaujímavé lokácie, vizuálna stránka, pôsobivá hudba a vcelku solídne dialógy mi nedovolili nudiť sa. Žiaľ s pribúdajúcimi minútami sa z toho stala chaotická neprehľadná strielačka v ktorej naplno vynikol hlavný neduh tohoto filmu. A tým su triky. Granáty, pušky, samopaly, delá, dokonca aj obyčajné výstrely z pišťole či oheň.... všetky triky sú tak príšerne do očí bijúce že divák skrátka nedokáže uveriť ničomu, čo sa na plátne deje. Striekajúca krv mutantov taktiež vzbudzuje úsmev na tvári. Zle namiešaná digitálna farba a rýchly strih robia z filmu nevydarenú krvavú videohru. Je to škoda pretože potenciál tu bol. 50% ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to s příšerným ruským dabingem, takže mám chuť dát i 2 hvězdy, ale říkám si, že tenhle film by nemusel být špatná záležitost pro nás kluky s velkou záležitostí. Sice je to naprostá blbost, ale ono občas i koukání na nějaké to pif paf , kde je nějaké netradiční story s mutanty a raketami, člověka zaujme, zvlášť když vizuální stvárnění je takové své. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Celý film je tak digitální, že jsem chvílemi pochyboval, zda je mezi herci vůbec někdo živý. Dokonce i obyčejný kouř či krev jsou dělány počítačem. Ono by to nevadilo, kdyby vše nevypadalo jako z nejlevnější PC hry.... Mizerné triky jsou největší slabinou filmu, když scénář je stokrát ohraný a předvídatelný. Většinu natáčení se herci pohybovali v prázdném studiu, kde i zem pokrytá kameny je hloupě digitální, škoda... ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Plytký, jednoduchý scenár, plný klišé scén a milión krát prerozprávaný príbeh o záchrane sveta "vyvoleným". Všetky zápory filmu som schválne vymenoval hneď a zaraz. Na druhej strane stojí sympatické herecké obsadenie na čele s Thomasom Janeom. Pri rozpočte 22$ milíonov treba pochváliť i nadmieru kvalitné, vizuálne spracovanie. Sci-fi béčko, ktoré rozhodne zaslúži väčšiu pozornosť a o niečo vyššie csfd hodnotenie. Nebyť tých hlúpučkých dialógov a Perlmanovej "cool" kapuce, pridám dozaista aj hviezdu navyše. Ľahká jednohubka - neohúri, ale ani neotrávi - skúste. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Příjmení hlavního hrdiny je Hunter, stejně jako příjmení režiséra. (cubajz)
  • Meno postavy por. Maximilliana von Steinera je odvodené od mena slávneho filmového skladateľa Maxa Steinera, ktorý komponoval hudbu napríklad k filmom King Kong (1933) alebo Casablanca (1942). (misterz)
  • Film je založený na univerze rovnomennej stolnej hry. (Mihail123)

Reklama

Reklama