Reklama

Reklama

Hamiltonovi

  • USA The Hamiltons (více)
Trailer

VOD (1)

Hamiltonovi vypadají jako dokonalá americká rodina: pracovití členové splečenství, pilní přispěvatelé místní charity a pravidelní návštěvníci bohoslužeb, vždy zdvořilí ke svým sousedům .... až na to, že je nakonec obvykle zavraždí. Čtyři sourozenci se po smrti svých rodičů přestěhují do města na severu Kalifornie. Nejstarší David (Samuel Child) na sebe vezme zodpovědnost za své sourozence, dvojčata Wendell (Joseph McKelheer) a Darlene (Mackenzie Firgens) a nejmladšího Francise (Cory Knauf), který při práci na školním úkolu postupně odhaluje děsivá rodinná tajemství. Když to ostatní zjistí, cítí se ohrožení a citlivý Francis se musí rozhodnout: stane se chladnokrevným zabijákem jako jeho sourozenci, nebo se obrátí na jediné lidi, kteří ho kdy měli rádi a ušetří životy obětí rodiny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi docela sedlo. Ono to s hororem moc společného nemá, ale pořád je to výborně zahraný i napsaný kousek o jedné zajímavé rodince. Prostě mě to bavilo a ikdyž tomu chybí větší drive nebo pro někoho více gore či krvavých lázní, stejně jsem se nenudil a hltal film až do konce. Pěkný příběh, zajímavé charaktery i prostředí. Atmosféra zde pokulhává a tak to není jen o kousek 4. hvězda, ke které mohl pomoct i nějaký lepší konec. Celkově se to ale dá doporučit. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Žila byla jedna zcela obyčejná rodinka - přistěhovali se vedle vás někam na americké maloměsto nebo zapomenuté předměstí, a jen málokdo tušil, jaké rodinné hodnoty a tradice zde skutečně vládnou. Režie se ujali "Řezníkovic chlapci", tedy Butchers Boys, a skutečně milovníky krvavých scén čekají menší hody. Tohle je totiž - pozor, pravděpodobný spoiler! - živa z krve svých blízkých sousedů. Ale zase drží jako rodina pohromadě, až by měl Spielberg radost. (No ono aby ne, když jsou poněkud zvláštní.) Poté, co rodinka vyvraždí co nejvíce lidí ve svém okolí, odstěhuje se zase jinam - vždyť milých, krve plných Američanů je všude hafo. Škoda jen, že přes svým způsobem zajímavý nápad tvůrci nepřišli s ničím dalším navíc a soustředili se už jen na krvavá jatka. Díky tomu jim trochu lavíruje i žánrové zařazení - chviličku, alespoň na začátku, to vypadá na velice, ale skutečně velice neobvyklé drama, přejde to přes klasickou vyvražďovačku, ale stupňů hororu se to celé dotkne jen letmo (kdyby tvůrci viděli Švankmajerovo Do sklepa, budou se pěkně stydět). ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příšerná nuda. Prakticky celou dobu jsem čekal, kdy se tedy konečně začne něco dít resp. kdy rodinka odhalí, co je vlastně zač. Ale to se nějak nestalo. Jo, bylo tu pár scén, které uváděly věci na pravou míru, ale ten velký boom, který bych po těch dlouhých chvílích nicnedělání očekával, se prostě nedostavil. Za mnoho nestáli ani herci, takže vypotím maximálně 15%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

de o nízkorozpočtový film, ve kterém nehrají žádní slavní herci. Od začátku to vypadalo, že by mohlo jít o něco podobného jako Hostel (první scéna tomu celkem nasvědčovala) nebo i lehké napodobení Texaského masakru (vraždící rodinka), ale po celkovém shlédnutí musím říct, že nejde ani o jedno.Na druhou stranu se mi ale scénář o upírské rodince, která se navenek chová zcela normálně, ale když se objeví v blízkosti krve a změní se v bestie, docela líbí. Tvůrci nám představili trochu odlišné upíry než na jaké jsme zvyklí. Nevadí jim prakticky nic a na světle se pohybují stejně jako my. Jediné, co mě dost zklamalo, bylo konečné odhalení Lennyho, o kterém jsem si celou dobu dělal nejrůznější představy, jaké by to mohlo být monstrum.Hudební podklad byl pěkně barvitý a ať už to byli písničky nebo jen melodie dost se mi líbily. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Je zaujimavé, že väčšina ľudí od tohoto filmu očakávala niečo iného. Pri zmienke o upíroch automaticky čakajú hlúpučký slasher typu Dracula 3000. The Hamiltons sa už, ak to mám k niečomu prirovnať, najviac podobajú podivnej atmosferickej dráme Near Dark. Samozrejme so stonásobne menším rozpočtom - čo je aj hlavný nedostatok. Film pokrivkáva od prázdnej výpravy, cez neuhladenú televíznu formu, až po zlých hercov. Nápad je veľmi dobrý, a rozhodne iný, než stovky predošlých žánrových filmov. A to sa cení. The Butcher Brothers majú talent, a budem ich určite sledovať. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Kitty (Jena Hunt) v kuchyni upustí sklenici plnou vody. Když však sklenka dopadne a rozbije se, podlaha zůstane suchá. (Listeroman)

Reklama

Reklama