Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tish a její známosti na jednu noc, Jen a její internetová láska, zamilovaný Priestly, který se bojí pozvat svou vysněnou dívku na rande, a Piper, hledající svou ztracenou dceru. To jsou lidé pracující v jednom malém bistru, které vlastní Trucker, starý hippie se svým tajemstvím. Romantický film, který dýchá přátelstvím a pohodou. (ZsuZska)

(více)

Recenze (65)

MMR 

všechny recenze uživatele

Čemu že dá Míša 5? No čemu že dá Míša 5? Tomuhle dá Míša 5. A kdyby mohl, dal by mnohem víc. Přesně kvůli takovému pocitu se dívám na filmy. Ten pocit naplnění, já už od začátku věděl, že dám 5. Až tak mě to zaujalo. Postavy jsem hltal, přál jsem si, aby film nikdy neskončil. Nic tomu nechybělo, bylo to vtipné, poutavé, překvapující a možná až moc romantické. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Milé, oddychové, nenáročné, hezké, veselé, úsměvné × sladké, nereálné. A proč ne? Film vám nic nevezme, dá vám maximálně tak dobrou náladu a zaplaší chmury. Příběhy a události s našemi obyčejnými životy naprosto neslučitelné, ale pobaví. Každý hledá tu svojí spřízněnou duši, popřípadě dcerku. Maluje, sexuje, a nosí vtipná trika s vtipnými nápisy (např. "Serfuju nahý" nebo "Prodal jsem krek C.I.A."). Nebo sní o sousedce a píše si s tajemnou osobou na internetu. Ke všemu má partu skvělých přátel, práci v bistru kde se vlastně nic neděje a všichni očekávají happyend. Film pro všechny co jsou unavení, smutní a nebo je venku ošklivé počasí. Dnes si nepamatuju žádný ucházející úryvek z filmu.. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kde jsou všichni strašně hodní, mají problémy s láskou a úplně náhodou pracují ve stejném bistru. Nízký rozpočet je poznat hodně, ale to až není takový problém. Horší už je to s hudbou, která vymyšlí, co nejvíc způsobů jak být otravná. Postavy hrají vesměs seriálové hvězdičky, některé talentu pobrali víc, některé už míň. Nejzajímavější je jako vždy dějová linie, která se snaží být nejbizarnější, holka "pro všechny" a kluk, který se vyžívá v kiltech a barvách na vlasy. Stejně je to ale zklamání, protože podobná dramata už tu byly xkrát a mnohokrát lépe. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasnej film. Opět dokonalá Elisabeth Harnois, na který sem mohl celou dobu oči nechat, suprovej Jensen Ackles. Jeho trička a účesy neměly chybu. Žádná zbytečná scéna, od začátku je všechno jasně daný, což je u tohodle filmu jedině plus. Nedokázal bych se představit lepší brigádu než tam dělat s nima a bejt členem tý jejich ,,rodiny,,. Důkaz toho, že nepotřebujete okolo sebe milion lidí, ale pár, který za to stojí, a že ten pravej člověk je možná blíž než se zdá. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Pohodové drama, která Vás buď velmi zaujme nebo pouze prošumí. Mně se stalo to první :)). Z herců je tu jasně nejlepší Jensen Ackles, i když to bude spíš jeho výbornou postavou, která má hustou image a ještě k tomu nosí uplně perfektní trička (s tituly Předal jsem crack CIA, Zachraňte stromy snězte bobry:D). Dokonce jsem jednou byl v Santa Cruz, tak mě i prostředí filmu o něco víc ovlivnilo :o). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen za pouhé 3 týdny. (Vala)
  • Díky tomuto filmu se seznámili Jensen Ackles a Danneel Harris, kterým se již narodila dcera Justice "JJ" Ackles. (Vala)
  • Jensen Ackles a Danneel Harris se v roce 2010 zasnoubili. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama