Reklama

Reklama

Lekce umírání

  • USA The Deaths of Ian Stone (více)

Obsahy(1)

Ian Stone je mladý muž, ktorý má problém. Nevie totiž, kým je. Každý deň sa prebúdza do novej skutočnosti, v priebehu ktorej ho vždy niekto zavraždí dosť brutálnym spôsobom. Jeho jedinou nádejou sú spomienky na vlastnú minulosť. (Mordenroth)

Recenze (104)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo na začiatku vyzeralo ako zaujímavý nápad, skončilo len ako nedomyslená hlúposť. Čo sa zdalo byť originálnym námetom, skĺzlo do nezmyselného zhluku všetkého možného. S každou minútou klesalo moje hodnotenie tohto filmu. Hodne tomu tiež pomáhala aj Jaime Murray. Z tej veru herečka nikdy nebude. No a tie digitálne monštrá nemajú šancu zapôsobiť na žiadneho starého horrorového harcovníka. ** ()

Patches1984 

všechny recenze uživatele

Zhruba první polovina je atmosferická, mysteriózní, dynamická, docela originální - prostě nářez. Pak ale přijde zvrat. Na tom samotným by nebylo nic špatnýho, je celkem překvapivej. Ale je jednak mizerně podanej a jednak jde od té chvíle veškerá atmosféra a vůbec náboj filmu do kytek. Z napínavého hororu se rázem stává amatérská nadpřirozená variace na Matrix, a to včetně latexovejch agentů. Vrší se klišé na klišé a vše nakonec vrcholí soubojem se žárlivým strašidlem. Prostě nuda bez nápadu. Tři hvězdičky jen s odřenejma ušima za ten start. 5/10 ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Cca 3,5 - 3,75* Námět je skutečně vynikající, kam se hrabe nějaké Stmívání... Celé to prostě šlape dopředu, na jednu otázku člověk dostane odpověď a vynoří se tři další, a holt těsně před koncem jsou otázky víceméně zodpovězeny a je nutno začít jednat, tudíž film přejde do akční části... Což se ale dalo čekat a naopak to díky tomu drží celé pohromadě. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál z tohoto filmu přímo kape - námět je v rámci horroru relativně originální, ovšem zpracovat ho šlo lépe, většina efektů je na úrovni, herecké výkony sice žádný zázrak, ale ani vyložená hrůza, atmosféra poměrně plytká... Zkrátka to chtělo víc peněz a více profesionality, takhle z toho zůstal jen béčkový horůrek, co zrovna nevyděsil. No, viděla jsem i horší, mnohem horší. 55% ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nevyrovnaný film - horská dráha zajímavých okamžiků a hlubokých propadů. Vcelku originální scénář má bohužel velké nedostatky a díry, herectví je veskrze spíše seriálové, ale slušné, výborné masky dost kontrastují s ošklivě zmrvenými kostýmy (u těch latexových panáčků jsem se opravdu zasmál) a CGI efekty a lá Krajní meze. Příště líp promyslet a zchrastit větší rozpočet, pánové. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama