Reklama

Reklama

Lekce umírání

  • USA The Deaths of Ian Stone (více)

Obsahy(1)

Ian Stone je mladý muž, ktorý má problém. Nevie totiž, kým je. Každý deň sa prebúdza do novej skutočnosti, v priebehu ktorej ho vždy niekto zavraždí dosť brutálnym spôsobom. Jeho jedinou nádejou sú spomienky na vlastnú minulosť. (Mordenroth)

Recenze (104)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem slyšel dost rozdílných názorů, kdy jej jedni vychvalují do nebes a ti druzí zase zatracují. Já jsem někde uprostřed, protože nemůžu říct, že by mě film nezaujal svým pojetím či speciálními efekty, ale jeho celkový potenciál zůstal rozhodně nevyužitý. Dalo se z toho vytřískat mnohem víc. Místy jsem se totiž docela nudil. Čím víc se totiž film blížil ke svému závěru, tím je jeho sledování bavilo čím dál méně, protože kamsi vymizelo ono napětí a mysteriózno ze začátku. 6/10 ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl i pár horších filmů, ale tento je taky strašný. Něco tak nudného a nezajímavého že jsem poslední půl hodinu přeskočil a podíval jsem se jen na konec jestli hlavní hrdinové přežijí.SPOILER: Bohužel ano, bohužel proto protože jsem se už pak jen modlil ať je příšeráci vykuchají definitivně a já mám od nich klid (což bych přál i celému tvůrčímu týmu).KONEC SPOILERU. Hercům, potažmo i scénáristovi, režisérovi a dalším bych dal lopaty do rukou a poslal je dělat něco smysluplnějšího. 1 hvězda za hezký holky a Příšero/duchy (Harry Potter). ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak trochu mezi Deja Vu a Na hraně zítřka. Poprvé jsem viděl před deseti lety, nyní podruhé. Během filmu se mi příběh zvolna vybavoval, a když jsem si vzpomněl na všechno, skončil. Fajnová oddechovka, kde se nejde pro smrt daleko. Terminátorské paže se mění ve vražedné kosy a kromě probodávání dojde i na podřezávání. Půvabná Jaime Murrayová dělá marně kukadla na Mika Vogela, anžto ten má v srdci Christinu Coleovou, kterou čapnul a vláčí ji s sebou život po životě. Příjemná délka (žádné ubíjející dvě hodiny), slušná kemera, zábavní mozkomorové a konec jak když sekne. ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Horor s originálním námětem? Konečně! Stupňované tempo, s parádní atmosférou a trikama u kterých by mohlo několik áčkových titulů bezproblémů hledat inspiraci. Ke konci se bohužel silně nadprůměrný zážitek začíná vytrácet, ale celkově Lekce umírání stojí za pozornost na jedno shlédnutí. 75% ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Ale ano... ono by z toho mohol byt skutocne celkom slusny hororik. Lenze... LENZE! Vsetko je akesi polovicate, nic nie je dotiahnute do konca. Cakal som, ze sa o "priserkach" dozviem cosi viac, ale marne. Ludia umieraju, kreatury sa objavuju, ale preco vlastne? Ehm... davam 45% a aj to si este nie som isty, ci nejde o prilis vysoke hodnotenie. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama