Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Spoiler Přestože mám Siennu Miller hodně rád, ze začátku jsem se musel hodně přemáhat, abych její otravnou upištěnou roli vydržel. Vůbec celý úvod nesliboval bůhvíjakou podívanou - ona bláznivě zamilovaná, on se nejspíš žení z donucení a její chování ho nesmírně vytáčí (má proč). Po cestě mají nehodu, ona se zabije, ale pak záhadně "žije" dál, byť je mrtvá - tohle překousnout mi dalo zabrat. Ale paradoxně od této chvíle začíná být Sienna taková jakou ji znám z jiných filmů - pěkná a sympatická, a celý snímek dostává jiný rozměr, je koukatelný. Ale ani to mu nepomůže, aby se přehoupl přes 50%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení to nevypadá a asi to ani nikdy vydat nebude na nějakej dobrej film, ale mě se to strašně líbilo. Mam prostě rád, když se do žánru, kterej většinou nabízí pořád to stejný vloží něco originálního takovým lehkým nenuceným způsobem, že z toho neni cítit, jak se to chce vymykat a jak to chce být děsně jiný, což se přesně stalo tady. Sice by to mohlo být bezesporu ještě zábavnější romanticko-komediální fantasy roadmovie, ale ta originalita a smysl celýho toho příběhu mě prostě dostalo a Jamese Franca začínám mít čim dál tim víc rád, což je téměř zázrak, když si vzpomenu, jak se mi při pohledu na něj ve spidermanovi otvírala v kapse mačeta. A co se týká Sienny Miller, tak o tý se nemá cenu bavit, pěkná holka film nikdy nezkazí, aspoň teda mě ne. Objektivně tak za 3-4*, ale jelikož mi objektivita většinou nic moc neříká, tak u mě neobjektivních, ale za to daleko hodnotnějších 4,5* ()

Reklama

Toto 

všechny recenze uživatele

Tento divný film sa oplatí vidieť, keď už kôli ničomu inému tak rozhodne kôli Sienne Miller. Táto dievčina je od filmu do filmu čoraz lepšia a lepšia. Míľovými krokmi upaľuje k nejakému Oscarovi. Oproti nej je hlavný hrdina kus nesympatického stoporeného hoväda, ktorí kazí tento farebný a dosť smutný film. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se chystala dát 4*, protože ono to opravdu není tak špatné, jak se může zdát-ale tím koncem zkrátka úplně všechno dobré zazdili. Camille je jako zfilmovaná Burtonova nevěsta, ale narozdíl od ní Camille postrádá vtip a mystično. Přesto je to takové bizardní a spoustě lidem to nemusí sednout. Chvílemi mě to dokonce dojalo. Jen je opravdu škoda toho spoiler konce, kdy zemře i Silas a oba naskočí na modrého (nebo byl růžový..?)koně a vesele s ním skočí do vodopádů,připraveni odejít na věčný odpočinek. To nebylo nic jiného, než kýč. Ale jinak Sienna s Jamesem vytvořili příjemný pár a dobře se na ně koukalo:) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Na začátku je pěkná svatba , ale Silas se tváří jak blb. Všichni se tak nějak chovají divně a hlavně Camilla , ta je na zabití. Po patnácté minutě se Silas docela rozkecá a jeho proslov mně rozesměje. Po dalších pár minutách už nevím kam ten film dospěje. Chvilkama je i docela smutný. Situace kolem Camille se začíná zhoršovat. Povedený film z velice pěkným koncem. A pointa? Láska přemůže všechno. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Na závěrečné párty pro štáb a herce bylo karaoke. James Franco zde zazpíval písničku ze Spider-Mana, kde si v roce 2002 zahrál. (HappySmile)
  • Producent Dan Grodnick během natáčení říkal tak často "to je fantastické", že se mu začalo přezdívat Fantastický Dan. (HappySmile)
  • Po nehodě Silas (James Franco) objímá Camille Foster (Sienna Millerse) a jeho košile je zakrvácená pouze chvílemi. (Barrymore)

Reklama

Reklama