Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení to nevypadá a asi to ani nikdy vydat nebude na nějakej dobrej film, ale mě se to strašně líbilo. Mam prostě rád, když se do žánru, kterej většinou nabízí pořád to stejný vloží něco originálního takovým lehkým nenuceným způsobem, že z toho neni cítit, jak se to chce vymykat a jak to chce být děsně jiný, což se přesně stalo tady. Sice by to mohlo být bezesporu ještě zábavnější romanticko-komediální fantasy roadmovie, ale ta originalita a smysl celýho toho příběhu mě prostě dostalo a Jamese Franca začínám mít čim dál tim víc rád, což je téměř zázrak, když si vzpomenu, jak se mi při pohledu na něj ve spidermanovi otvírala v kapse mačeta. A co se týká Sienny Miller, tak o tý se nemá cenu bavit, pěkná holka film nikdy nezkazí, aspoň teda mě ne. Objektivně tak za 3-4*, ale jelikož mi objektivita většinou nic moc neříká, tak u mě neobjektivních, ale za to daleko hodnotnějších 4,5* ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Já nevěřím na nic. Ona věří ve mě ..." ----- O lásce bez falše, bez výhrad a bez podmínek - o lásce větší než Niagarské vodopády - o lásce, která vás jen tak neopustí, protože smrt je pro ni jen nepříjemnou komplikací, se kterou se dá žít. O lásce, která vám uštědří nečekanou, zato dobře mířenou ránu na solar, takže se chvilku nemůžete ani nadechnout ... s překvapivou intenzitou si uvědomíte křehkost a pomíjivost pozemského bytí - i neskutečnou, bizarní proměnlivost reality v mantinelech prostoru a času, kterou umocňuje právě FILM ... a poznáte, že naděje i zoufalství jsou jen dvě strany téže mince. P.S.: Věřili byste, že existují koně v barvách duhy ? ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Spoiler Přestože mám Siennu Miller hodně rád, ze začátku jsem se musel hodně přemáhat, abych její otravnou upištěnou roli vydržel. Vůbec celý úvod nesliboval bůhvíjakou podívanou - ona bláznivě zamilovaná, on se nejspíš žení z donucení a její chování ho nesmírně vytáčí (má proč). Po cestě mají nehodu, ona se zabije, ale pak záhadně "žije" dál, byť je mrtvá - tohle překousnout mi dalo zabrat. Ale paradoxně od této chvíle začíná být Sienna taková jakou ji znám z jiných filmů - pěkná a sympatická, a celý snímek dostává jiný rozměr, je koukatelný. Ale ani to mu nepomůže, aby se přehoupl přes 50%. ()

mikhail 

všechny recenze uživatele

Režisér zjavne nevedel, čo chce vytvoriť. Pretože vo finále vznikol snímok, ktorý nie je road movie, ani romantickou komédiou, mysterióznym filmom a už vôbec nie drámou. Vždy , keď už som si myslel, že sa dostane v mojom hodnotení aspoň na priemer, tak režisér urobil prestrih a začala séria ďalších nezmyselných scén. Herci občas prehrávali. Pri takom scenári a réžii samozrejme filmu nemohol pomôcť ani legendárny D.Carradine. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se chystala dát 4*, protože ono to opravdu není tak špatné, jak se může zdát-ale tím koncem zkrátka úplně všechno dobré zazdili. Camille je jako zfilmovaná Burtonova nevěsta, ale narozdíl od ní Camille postrádá vtip a mystično. Přesto je to takové bizardní a spoustě lidem to nemusí sednout. Chvílemi mě to dokonce dojalo. Jen je opravdu škoda toho spoiler konce, kdy zemře i Silas a oba naskočí na modrého (nebo byl růžový..?)koně a vesele s ním skočí do vodopádů,připraveni odejít na věčný odpočinek. To nebylo nic jiného, než kýč. Ale jinak Sienna s Jamesem vytvořili příjemný pár a dobře se na ně koukalo:) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Producent Dan Grodnick během natáčení říkal tak často "to je fantastické", že se mu začalo přezdívat Fantastický Dan. (HappySmile)
  • Během natáčení u Niagarských vodopádů si režisér Gregory Mackenzie vzal svou přítelkyni. Svatby se zúčastnil celý štáb - producent Albert S. Ruddy vedl nevěstu k oltáři, Sienna Miller (Camille) šla za družičku a James Franco (Silias) ženichovi za svědka. (HappySmile)
  • Scénárista Nick Pustay se vydal se svou přítelkyní k Niagarským vodopádům, aby se podíval, jak pokračuje natáčení. Potom, co celý den pozorovali probíhající romanci, požádal Pustay svou přítelkyni o ruku a chvilku nato se vzali. (HappySmile)

Reklama

Reklama