Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

bourec 

všechny recenze uživatele

Film jsem chtěl vidět hlavně kvůli Sienně Miller a Jamesi Francovi.A viděl jsem.Ze začátku jsem si říkal,že s komedií to nebude mít nic společnýho,po nehodě se to změnilo pak už to by žánrovej spletenec.Mám sice schopnost vstřebat kdejakou pitomost,ale musí to mít atraktivní obal.Tohle to nesplnilo ani náhodou.A upozornění pro ochránce rýže.Žádné zrnko nepřišlo nazmar.40%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tie filmy, kde stále ukazujú, ako niekto z dvojice váha pri obrade, či povie áno alebo nie, sú väčšinou otravné. Hlavne ako by o niečo šlo. Áno, nie, papier, nepapier, veď je to úplne jedno, svadba je prežitok, ktorý robí z chlapov v západnej civilizácii žobrákov. Späť k filmu. Zámerom režiséra bolo pravdepodobne urobiť zo Sienny Miller neznesiteľnú babu, avšak pre mňa bol neznesiteľný idiot Franco, teda jeho postava. Romantika nefunguje, mysterióznosť na úrovni Lolka a Bolka, herecké výkony prehnané. Myšlienka a záver filmu vrchol retardácie. ()

Reklama

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

Film působí celkově trochu béčkovým dojmem, postavy se chovají jemně řečeno podivně a režisér jako by do finálního sestřihu zapomněl přidat několik dokreslujících scén. Výsledný pocit je přesto veskrze pozitivní. Největší zásluhu na tom má sympatický výkon ústřední dvojice a poměrně zajímavý námět. Fajnová pohádka na líné nedělní odpoledne. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

V každom prípade romantika tak trochu z iného súdka, svojim námetom odlišná od ostatných "kolegov" - to sa musí nechať. Totálne sa neviem rozhodnúť medzi 3 a 4 hviezdami, ale kedže mi dnes prišiel preplatok z daňového úradu a tým pádom mám dobrú náladu, vravím si: Keď sú šterdrí ostatní ku mne, budem štedrý aj ja. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Úvodné titulky sa mi zdali nadarmo zdĺhavé a pri prvých scénach som mala pocit, že to nebude stáť za veľa a chystala som sa to vypnúť. Potom sa to však zrazu nejak celé zvrtlo a začalo sa to uberať zvláštnym smerom. Niečo na tom celom bolo také iné a chutné, že som to nakoniec s chuťou dopozerala a takmer mi slzička ušla pri záverečnej scéne :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Po nehodě Silas (James Franco) objímá Camille Foster (Sienna Millerse) a jeho košile je zakrvácená pouze chvílemi. (Barrymore)
  • Během natáčení u Niagarských vodopádů si režisér Gregory Mackenzie vzal svou přítelkyni. Svatby se zúčastnil celý štáb - producent Albert S. Ruddy vedl nevěstu k oltáři, Sienna Miller (Camille) šla za družičku a James Franco (Silias) ženichovi za svědka. (HappySmile)
  • Na závěrečné párty pro štáb a herce bylo karaoke. James Franco zde zazpíval písničku ze Spider-Mana, kde si v roce 2002 zahrál. (HappySmile)

Reklama

Reklama