Reklama

Reklama

VOD (1)

Cyklistický pretekár Ryder (Dolph Lundgren) sa nemôže zmieriť so smrťou svojho najlepšieho priateľa. Jedného dňa však Ryder zistí, že jeho priateľ nezomrel, ale že bol zavraždený miestnym podnikateľom Renom (Matthew Tompkins), ktorému stál v ceste. Ten chcel postaviť kasino na území indiánskej rezervácie. Na svojej misii spravodlivosti sa Ryder postaví proti Renovi a jeho mužom. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem Dolphu Lundgrenovi, který však pro mě zůstane hlavně Ivanem Dragem, který mu slušel ze všech rolí nejvíce, poslední dobou přišel docela na chuť !! Missionary Man naprosto zhovadile českým distributorem překřtěný na Krvavou pomstu rozhodně patří k Lundgrenovým lepším filmovým počinům, když sám stvořil parádně béčkovou postavičku nekompromisního pijana tequily a tajemného mstitele s intelektuálskými brýlemi na čtení a Biblí v ruce, zřejmě se nechal inspirovat v tomto směru tragickým Stevenem Saegalem.. Ani Lundgrenův "mstitel", ani samotný příběh se s ničím moc nepáře, nebere se příliš vážně, bez všelijakých zdlouhavých kudrlinek a zápletek, či nepřehledných bitek a přestřelek se vypořádá se všemi neřády ve městě, aby nakonec stejně jako přijel, nakonec i beze slova zmizel na své motorce stejně jako kdysi Odpadlík Lorenza Lamase..;) Krvavá pomsta nenudí, milovníky akčních béček a Dolphieho určitě potěší, jen ten filtr staré zažloutlé fotky mi nesedl, zdál se mi zbytečný.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Švédsky borec Dolph Lundgren je stará známa persóna v oblasti béčkových akčných filmov. Urastený, svalnatý blonďák s drsným pohľadom a tvrdou ranou. Chlapík s ktorým sa neslobodno dostať do konfliktu. Tak sa predviedol i v snímku "Krvavá pomsta", ktorý v roku 2007 sám zrežíroval. Stvárnil v ňom postavu osamelého, tichého motorkára, čo prichádza do malého indianskeho mesta pomstiť smrť svojho kamaráta. Musím uznať, že Lundgren v tomto filme pôsobí hodne drsne. *** ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Dolph ako motorkár, čítajúci z biblie a chlastajúci tequilu zásadne bez limetky a soli. Dolph ako nemilosrdný a neohrozený krývajúci drsňák, ktorý kosí parchantov na počkanie, je jedno čo alebo kto do neho páli- nemá šancu. Dolph ako "brilantný" scenárista, ktorého repliky sa skladajú zásadne z jednoduchých viet (no dobre raz možno vypustil aj súvetie!). Dolph ako režisér- nadšenec, ktorý dá pokyn "zapnite kameru a skrátka točte" a ide sa. Dolph ako karikatúrna postavička akčného filmu bez štipky sebareflexie a motivácie natočiť niečo lepšie ako svoj štandard= sračku. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Hodně retro pojatý akčňák, s opravdu mimořádně špatnou kamerou a střihem. Na herecké výkony se tu zrovna moc nehraje, jde spíš o prvoplánové nízkorozpočtové béčko, které nikterak nezaujme. Děj je vcelku obyčejný, bez nějakých zvratů či napětí. Dolph Lundgren už působí značně unaveně, film vůbec netáhne, spíš v něm udává takové pomalé tempo. Nicméně i tak si střihne pár dobrých soubojů, které stojí za to. Celkově se film rozjede až v druhé půlce, ovšem pořád tak lehce na půl plynu. Kromě Lundgrena zde nemáme prakticky žádného výrazného herce, což je veliká škoda. Protože i těch 92 minut bylo na mě moc a docela intenzivně jsem se nudil. 1/10. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Vynikající drsnej filmek připomínající "Zákon ulice" od Segala. Bezejmený hrdina se příjíždí pomstít, nemilosrdně a bez jakýkoliv emocí zlikviduje každýho kdo se mu připlete do cesty. Jeden z nejlepších filmů Lundgrena za poslední léta. Tadle role drsňáka mu padne jako ulitá a měl by u ní i nadále zůstat a vytvořit ještě více filmů tohoto typu.Zasloužený *** ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film sa premietal aj na filmovom festivale AFI v Dallase v roku 2008. (m.a.t.o.)
  • Kromě ztvárnění hlavní role Dolph Lungren film režíroval a je také autorem scénáře. (Terva)

Reklama

Reklama