Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

Angelino 

všechny recenze uživatele

Najdramatickejšie scény všetky poňal trailer, sľubovaná rýchlejšia akcia ako v kuriérovi sa nekonala, scenár nepriniesol veľa nového, takže skôr zabehané koľaje. Určite však neurazí, až na niekoľko málo chvíľ (napríklad prežitý pád z asi 15 metrovej skaly do mora na chrbát, ktorý za nornálnych okolností trhá vnútorné orgány, alebo nepochopený záverečný potlesk). pekná akcia sa tiež nájde, príjemný priemer. (a ten Roden je fakt všade?) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže na tenhle film jsem se dost těšil, ale takovýhle zklamání jsem opravdu nečekal. I když Roden potěší a i zrežírované to je dobře, tak se mi zdá že bud nebyly prachy nebo je režisér naprosto akční neumětel. Protože takhle promarněnou příležitost se jen tak nevidí. A i když se objevila scéna která stojí za zmínku tak je po čase naprosto zabitá. Nuda, šeď, zklamání. NA dvojku koukat nebudu. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Largo Winch to neměl jako adoptovaný synek jednoduché. Dokonce se zapletl i do obchodu s drogami a poté, co chtěl převzít multimiliardářskou společnost svého nevlastního otce, ocitne se ve velkých potížích. Vše začíná pozvolně a zdá se, že už není návratu. Ale Largo Winch je nepřemožitelný! Většina příběhu je postavena na budování charakteru a vývoje postavy s několika flashbacky. Úhlavní nepřítel je poměrně dobře utajen a s přibývajícím koncem napětí úměrně stoupá. Musím se však zmínit o nevyužitém potenciálu, který z LW přímo sálá a myslím si, že si i přímo "volá" po větším množství akčních pasáží. Škoda, ale i tak se jedná o podařený francouzák... :-) 73% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční podívaná s prostým příběhem přeplněným neustálými rádoby šokujícími zvraty, což vede k výrazné nepřehlednosti. Já jsem na Largo Winch šel jen, abych nekazil partu, protože spolužáci chtěli ten film tuze vidět. Kdyby bylo na mně, vybral bych si z bohaté nabídky pařížských kin určitě jinou filmovou lahůdku. Posléze jsem se dozvěděl, proč Francouzi tolik toužili Largo Winch vidět. Netušil jsem, že existoval stejnojmenný seriál, který byl hodně populární. Aspoň jsem je poučil, že Karel Roden je Čech a nikoliv Chorvat, Srb nebo Rus :-) ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Velmi stylový akčnák s ačkovým vizuálem a spoustou nádhernejch zajímavejch lokací (jako je město v nitru ostrova). Od ostatních akčních filmů se navíc liší perfektním scénářem, kterej je napínavej, plnej zvratů a překvapí. Jak by také ne, když je podle jednoho z klenotů francouzské komixové tvorby. Jenom karel uz by si zaslouzil nejakou jinou roli nez Ruského boháče či mafiána. Je vidět že současná francouzká kinematografie umí když chce. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Vo filme sídli W Group v Hong Kongu, hoci v komikse je jej sídlom New York. (m.a.t.o.)
  • Podľa komiksu Nerio zomrel tak, že bol zhodený zo strechy Winchovskej budovy. Vo filme sa utopil. (m.a.t.o.)
  • Tento film vznikl na základě románů a komiksu, jejichž autorem je Jean Van Hamme. (claudel)

Reklama

Reklama