Reklama

Reklama

Irina Palm

  • Belgie Irina Palm (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jde o život, tak k čemu jsou předsudky a stud.
Příběh padesátnice Maggie, která se jednoho dne nechá zaměstnat v nočním klubu londýnského Soho. V zoufalé snaze získat peníze na operaci vážně nemocného vnuka přijme práci, nad níž by se dosud při pouhé zmínce zarděla studem. Pozoruhodné šansoniérce a herečce Marianne Faithfullové je v romantické tragikomedii neméně skvělým protihráčem kusturicovský herec Miki Manojlović, jehož na první pohled hochštaplerský majitel klubu začne díky odzbrojující přirozenosti stárnoucí ženy znovu vnímat hluboko zasuté city. Bizarní idyla nově nabyté Maggiiny existence končí okamžikem, kdy se o nové, byť dočasné identitě dozvídají nejen pomlouvačné sousedky, ale především syn Tom. Nevtíravě osobitá režie Sama Garbarského dává prostor strhujícímu herectví, jehož působivost umocňuje skvěle vystavěná atmosféra s melancholickým hudebním doprovodem. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

lepo

lepo (hodnocení, recenze)

Smutné, smutné, smutné a verím že tvrdo pravdivé...ale s dobrým koncom, i keď neviem či reálným. Mám na mysli zblíženie bežnej 50-ičky so šéfom vyhľadávaného klubu v londýnskom SOHO. Ale proti gustu žiaden dišputát. Skvelá jednoduchá hudba a žiadne zbytočné dialógy.

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Názorná ukázka kapialistického "blahobytu" - bez škváry je člověk absolutní nula; získej ji jak chceš, hlavně aby byla.

1airman1

1airman1 (hodnocení, recenze)

50letá Maggie se rozhodne příjmnout práci o které se svému okolí nesvěří(ti ti se to různými situacemi stejně dozví).Obětuje se tímto pro svého vnuka,poněvadž všechen výdělek je určen na jeho důležitou operaci.Tomuhle filmu nechybí vůbec nic.Marianne Faithfullov,je ve své roli naprosto ůchvatná.Hudba ve fimu rovněž,takže divák je vtáhnut do děje a o to přeci jde:-)Kamarádky nejenže dlouho neví má Maggie za práci,ale pořád do ní hučí,at' prozradí z čeho má poraněný loket,ne tenisový,ale... ( více ve filmu:-) ) Souvisí to s tou prací,ale jakým bravůrním způsobem jim zdělí obě tyto tajemství,mě nutilo zatleskat hlavní hrdince!A to pořádně,nebot' to neměla vůbec lehké.Ale zvládla to,takže jí spadl pořádný kámen ze srdce:-)To není zdaleka konec filmu;silných momentů je ve filmu více,nenásilně hezky,uspořádaně děj plyne..Bravo!Palec nahoru

lehkoživka

lehkoživka (hodnocení, recenze)

Po všech těch pochvalných recenzích velké zklamání. Množství logických chyb (výdělek, proč musela jet do austrálie celá rodina? atd.) a vyložené kraviny (majitel bordelu zamilovaný do babči). Naprosto nepřesvědčilo. Jednu hvězdu dávám za penisový loket.

paolito

paolito (hodnocení, recenze)

film jsem zatím neviděl, ale pro všechny co to zajímá, podívejte se na recenzi tohoto filmu na moviezone.cz , geniálnější recenzi neznám ;) thx Cival

na příspěvěk reagoval lachesis83

Reklama

Reklama