Reklama

Reklama

Hrozba v poušti

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři měsíce před invazí v Afganistánu, během tajemné mise, šest vojáků z elitární vojenské jednotky se musí postavit proti nepříteli, o kterém se jim ani nezdálo! Film režiséra kultovního snímku The Blair Witch Project. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Luukec 

všechny recenze uživatele

z tohoto filmu béčkovost přímo sálá.. to že vojáci bojují v ryflích a nějaký týpek ze CIA taky, to by se ještě skousnout dalo, ale totálně zamotané příhody kdy na ně pořád někdo útočí a nakonec to ani nevystětlí, to už ne.. i tak to nebylo až tak hrozný a za tak nízký rozpočet, který byl určitě hodně malý, dávám *** ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Možná je to mnou, že jsem to nepochopila. Ale trojúhelníkoví, radioaktivní ufouni? Nemá to pořádný nápad, ani děj, ani závěr. Banda nesympatických chlápků prostě jde pouští, a trvá to snad deset hodin, než je všechny vyvraždí právě ten trojúhelník, aby potom následoval neuvěřitelně stupidní, nic neobjasňující konec. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

The Objective zo začiatku sľubuje kombináciu vojnovej drámy a mystery trileru, čím aj nakoniec je, lenže v totálne béčkovom pojatí. Na tom by tiež nemuselo byť nič zlé, ak by film dokázal udržať po celý čas u diváka pozornosť, pretože tak, ako chodia vojaci stále dokolečka a nevedia, čo sa deje, tak sa točí v kruhu aj scenár a naťahuje zbytočne dĺžku filmu na tú minimálnu, ktorú radi vidíme pri titulku k celovečerným filmom. Ku koncu je jasné, že ukončiť uspokojivo tento film sa tvorcom nepodarí. Jeho kvázi šokujúci a nijak extra logický záver je ale asi najlepší možný, aký sa ponúkal. Takže Myrick je definitívne one hit wonder a podľa "množstva" talentu, ktorý v Hrozbe preukázal, sa na tom v budúcnosti asi ťažko niečo zmení. Hodnotím čisto ako béčko, ktoré som videl hlboko v noci v stave mozgového autopilota, preto za tri hviezdy. ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení, z na první pohled přitroublého béčka o ufonech se vyklubal napínavý, sevřený a téměř profesionálně natočený mysteriózní thriller, který navzdory viditelné nízkorozpočtovosti s přehledem strká do kapsy většinu toho, co může nabídnout infantilní áčková konkurence. Představe si sofistikovaný mix Predátora, Akt X a Tenké červené linie a jste skoro doma. 85%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Austrálčan sa ťa vždy zastane.“ Dal by som aj 60%, ale postupom času sa začne pôsobivá atmosféra, príjemne zbavená krvi a nezmyselných akčných scén, vytrácať do neznáma a na jej miesto nič zaujímavé neprichádza. Herci sú len sympatickí, výprava len zaujímavá, prostredie len pôsobivé. Možno ak by to bolo o čosi kratšie... alebo ak by sa toho dialo predsa len troška viac... alebo ak by to viac tlačilo na pílu napr. v odpovedaní na „základné otázky“... možno VTEDY by to bolo za 60%. Takto dávam len 40%, ale s tým, že je to o dosť lepšie, ako iný talibanský vojenský horor, Krvavý piesok. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Film niesol aj označenie Ultimate Patrol. (MikaelSVK)
  • V čase 03:16 zazní ve filmu „...považují ho za duchovní sílu, co pomůže mujahideenům porazit sověty.“ Vzhledem k tomu, že se film odehrává na konci roku 2001, jedná se o zjevný historický nesmysl. Sovětská vojska se z území Afghanistánu stáhla v průběhu roku 1989 a samotný Sovětský svaz přestal existovat 26. 12. 1991. (Globus_Jirka)
  • Namiesto skutočného Afganistanu sa natáčalo v Maroku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama