Reklama

Reklama

Noci v Rodanthe

  • USA Nights in Rodanthe (více)
Trailer 3

Čtyřicátnice Adrienne Willisová vypraví své dvě děti na víkend s otcem, který rodinu opustil kvůli mladší ženě. Ten jí řekne, že by se k nim chtěl vrátit zpět. Adrienne si vyžádá víkend na rozmyšlenou. Má ho strávit v motýlku na pláži v Rodanthe, o který se bude starat během nepřítomnosti majitelky, kamarádky Jean. Jediným hostem je doktor Paul Flanner. Osamělý muž Adrienne požádá, aby s ním povečeřela. Vyprávějí si o svých životech a Adrienne se dozví, že je Paul rozvedený a má dospělého syna, také lékaře, s nímž však již déle než rok nemluvil. Jeho spory se synem vyvrcholily po operaci, při níž nečekaně zemřela paní Torrelsonová. Její manžel Robert a syn Charles žijí v Rodanthe. Paul sem přijel proto, aby je kontaktoval. Dvojice se pomalu seznamuje a společnými silami se snaží zabezpečit dům před blížícím se hurikánem. Během zuřivé bouře se definitivně sblíží. Jsou zamilovaní, tráví spolu čas na pláži, zajdou si na taneční slavnost v Rodanthe, ale ještě předtím Paul navštíví Torrelsona. Čas běží a Paula čeká cesta do Ekvádoru za synem. Adrienne slíbí, že na něj bude čekat. Jejich nečekaně zrozené lásce se však do cesty postaví nelítostný osud. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (134)

Pink.Panther odpad!

všechny recenze uživatele

Začíná to universálním kýčovitým soundtrackem, pokračuje tunou trapných patetických žvástů a zdaleka nekončí řekou sentimentálních slz. Nejen hollywoodský sádrový trpaslík, ale i ŠKOPKOVÁ S BLAŽENOU JDOU v údiv jaký že stupidní kýč to Denise Di Novi vyprodukovala. Tohle je skoro NA PROTESTNÍ POCHOD FEMINISTEK PO HOLLYWOOD BOULEVARD, které musí zvolat: „don´t insult us!” Produkce: Warner Bros ve spojení s Village Roadshow Pictures ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Videla som všetky filmy podľa knižnej predlohy Nicolasa Sparksa (väčšinu kníh mám prečítaných), ten priam vidí do duše romantickej ženy. Môj najobľúbenejší je THE NOTEBOOK a na druhom mieste A WALK TO REMEMBER. Všetky ostatné sú už len priemerné. Film Nights in Rodanthe som mala doma na DVD. Hodnotila som ho už dávnejšie, možno dnes by som už dala o hviezdičku menej, ale nechám to tak. Okrem toho aj Richard Gere aj Diane Lane sú sympaťáci. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný romantický film pro zralé lidi - původně jsem zamýšlela dát 3*, ale konec mě přesvědčil, že dám o jednu více.. Příběh dvou lidí "za zenitem", kteří si žijí své zaběhlé životy a nemají naději na nové zítřky, dokud se nepotkají a jejich duše se neprovážou.. Ukazuje, že láska je nádherná v každém věku.. A že nejbolestivější v životě je přijít o naději, touhu a budoucnost, která se rýsovala v mlze.. Síla lásky, která skončí ve fázi rané zamilovanosti je právě v té tragédii.. Nikdo přece neví, jestli by jí nezačal za pár měsíců štvát tím, že třeba blbě mačká pastu.. Na druhou stranu oba měli "odžito", takže se to mačkání pasty snáze toleruje.. Otázkou je, jestli je lepší lásku poznat a ztratit, než jí nepoznat vůbec.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To jsem si takhle pustil televizi, naladil po dlouhý době socka kanály a doufal, že v nich bude dávat něco, co jsem ještě neviděl. Dávalo. Na Nově. Tenhle film, kterej by byl v televizi Růžičkový ve Slunce Seno místo Angeliky, kdyby to Troška natočil o pár let pozdějc. Pro starší ženský podle mě ideál. Podle mě film plnej neuvěřitelnejch kýčů, kde vrcholem je závěr s koňmi běžícími podél pláže. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Komorní příběh o jednom, dalo by se říct, osudovém setkání. Chvíli si říkáte, jo, tohle bylo dobrý, aby vzápětí matka pronesla k dceři nějaké moudro o lásce a už se sháníte po kinedrylu, stejně jako když si chlapi zaslzí. Richard Gere a Diane Lane spolu fungují celkem bez problémů, ale co je to platné, když musí slzet a k tomu říkat blbosti. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Richard Gere a Diane Lane stvárnili partnerov už vo filme Neverná (2002). (executive)
  • Vo filme odznela aj pieseň "Wings of Love" od anglického rockového speváka a bývalého člena skupiny Smokie, Chrisa Normana. (monalisa69)

Reklama

Reklama