Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Lane září v roli, za kterou byla nominována na Cenu Akademie, v erotickém thrilleru o vášni, jež je tak neovladatelná, že zničí vše, co se jí postaví do cesty. Edward a Connie Sumnerovi (Richard Gere a Diane Lane) mají na první pohled dokonalé manželství. Když ale náhodné setkání Connie s pohledným cizincem vyústí v sexem nabitý milostný vztah, touha se stává posedlostí a její důsledky jsou smrtelné. Film Nevěrná v režii Adriana Lynea (Osudová přitažlivost) nabízí strhující napětí, kterému vaše smysly neodolají. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Věrnost neroste na louce ani nepadá z nebe - je dílem charakteru, aneb kterak se Piggy Eye Ríša nesrovnal se skutečností, že v krámě jsou dva mlsní kocouři.. Dokud se parohatý manžel nechopí těžítka, je Lyne na poli vztahového dramatu o Vášni vodící slepého koně jménem Rozum dokonale poutavý (D.Lane ten nerovný souboj ztvárnila docela přirozeně), nicméně následný přestup na vlak detektivního thrilleru byl jako prudké stoupnutí na brzdu. Alespoň že zastavili u policejní stanice a popřemýšleli, jaká barva jim svítí na semaforu zvaném Život.. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už jen ta myšlenka, že by někdo mohl být nevěrný Richardu Geerovi je nemyslitelná a nereálná. Vždyť ani ten milenec není vůbec hezký. Omlouvám se všem fanouškům tohoto filmu ale tohle prostě nefungovalo. Klaním se před hereckým umem Diane Lane, psychologicky skvěle zahrané. Doslova mě odzbrojila scéna, kdy je poprvé v posteli s Martinezem a ona se vrzušením třese, vážně úžasně zahrané. Nebýt jí, tak tolik hvězdiček nedám. ()

Reklama

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Film mi přišel i po druhém zhlédnutí sice průměrný, ale celkem zajímavý. Teď musím říct, že je to hodně slabá kopie. Francouzsky dokonalá a téměř neznámá "Nevěrná žena" z roku 1969 přišla americkým filmařům asi hodně vhod! Richard Gere alias Michel Bouquet, Diane Lane alias Stéphane Audran a Oliver Martinez alias Maurice Ronet plus jejich malý syn a působivá hudba. ()

d-fens 

všechny recenze uživatele

Rád by som videl Chabrolov originál "La Femme infidèle" z roku 1969 a moje hodnotenie tohto filmu by bolo možno prísnejšie a "objektívnejšie", ale dovtedy musím priznať, že týmto absolútne neoriginálnym a miestami klišéovitým filmom (hold osud každého "erotického thrilleru", ale vlastne KTORÉ ŽÁNROVÉ FILMY NEPOUŽÍVAJÚ KLIŠÉ??!! :-)) na mňa Lyne zapôsobil, herci ma presvedčili (možno až na amanta Martineza), kamera bola vydarená, hudba ma dojala a atmosféra bola zmyselná, obsesívna, preniknutá pocitom viny (Lane) a poníženia (Gere), naznačujúca neodstrániteľnú "čiernu škvrnu" na dovtedy normálnom, nudne-harmonickom, ale čistom a vernom manželskom vzťahu. Žiaľ, vždy bude platiť, že zvodnosť, lákavosť, nekontrolovaná emocionalita a dobrodružstvo hriechu (ublíženia) má vždy "navrch" v súboji s ubíjajúcou racionalitou, "nudou", stereotypom a asketickosťou (odriekaním, sebakontrolou) dobra ! .......ale musím sa priznať, že po tak kladnom prijatí tak obyčajnej romantickej "ženskej" drámy sa začínam cítiť ako "žienka domáca"... :) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Kto nevie, ako oživiť vzťah, tu je recept ...Film, zachytávajúci ľudskú dravosť, hlad po vášni a túžbu po úteku od stereotypu ... áno, aj ženy môžu hodiť napospas svoje dieťa kontra vášnivý sex s mladým milencom v kine ... ale kto sme my, aby sme priebeh či dopady záveru tohto filmu mohli súdiť? kto sme my, že sme si tak istí, že nás toto nemôže stretnúť? Kto Diane Lane neveril, že si rolu s Olivierom Martinezom užívala, nech sa ide zahrabať, pretože tento film dokáže udržať ľahké erotické nabitie aj pre budúce generácie. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (3)

  • Zda to byl záměr, ví zřejmě jen režisér obou filmů Adrian Lyne, ale jak ve filmu Nevěrná, tak ve filmu Osudová přitažlivost (1987), nabízí Paul Martel (Olivier Martinez) v Nevěrné a Alex Forrest (Glenn Close) v Osudové přitažlivosti, kteří oba stojí za hrozbou rozpadu manželství, nápoje ve stejném pořadí. Nejdříve skotskou a pak vodku. A oba představitelé nabízejí tyto nápoje  v situaci, kdy se návštěva neobejde bez nepříjemných následků. (selfesteem)

Reklama

Reklama