Reklama

Reklama

Katie (Jessica Simpson), blonďatá dívka z malého městečka, přijíždí do New Yorku, aby překvapila svou dlouholetou lásku, svého snoubence. Přesně na Valentýna mu chce přichystat tenhle dáreček. Jenže místo sladkého překvapení, tam na ni čeká nejen její snoubenec, ale i jiná žena v jeho posteli. Katie má zlomené srdce a odchází bydlet ke své sestřence. Ta jí nabídne, ať zde na chvíli zůstane a pročistí si hlavu. Katie s tím souhlasí. Jeden den ji sestřenka poprosí o pomoc s její prací, a tak Katie je nucena sednout na kolo a vykonávat poslíčka. Ten den se seznámí se sympatickým Benem. Jako poslíček se dostane do firmy, kde čirou náhodou narazí na jednu ženu, která ji nabídne post sekretářky. Katie práci vezme. Má z toho velkou radost, jenže to ještě neví, že ta žena, která ji nabídla místo sekretářky, je zákeřná potvora s velmi nekalými plány. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie, která neurazí, nenudí, ale ani bohužel nijak výrazněji nedokáže diváka zaujmout. Zkrátka typická romantická komedie ze Spojených států, ve které se najdou lepší i slabší vtípky, ale která jako celek působí příjemně a nakonec je to vlastně příjemně strávených 90 minut ve společnosti sympatické Jessicy Simpson. Příjemně zde působí i Luke Wilson, který je jako vždycky sympatický a pohodový a do této komedie se určitě hodí. Jinak samozřejmě by nebyl problém tuto komedii katapultovat někam do odpadu, určitě se na ní dá najít spousta věcí, které nemusí být některým divákům po chuti. Ale já nepatřím k těm lidem, kteří se dívají na žánry, které nemají příliš v lásce a pak na tom filmu všechno zkritizují. Naopak já romantické komedie vyhledávám a je to jeden z mých nejoblíbenějších žánrů, takže s tímto filmem jsem naprosto spokojený a určitě jsem si ho užil, aniž bych se výrazněji nudil. Jak říkám, Jessice to zde ohromně sluší a když už vás nebaví film, tak je aspoň na co se dívat, a to právě díky hlavní představitelce. Rozhodně toho času stráveného s touto komedií nelituji a byl to příjemný pondělní večer. Pokud zůstane TV Barrandov u takovýchto příjemných, odpočinkových a pohodových filmů, tak budu spokojený. Za sebe dávám tři hvězdičky. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Nablblá komedie o nablblé blondýnce plná nablblých vtipů a nablble přehrávajících herců. Nejlepší vtip si autoři připravili hned do úvodních titulků, kdy se divákovi snaží namluvit, že tenhle blábol má scénář. Pak už je jen hůř. Vrcholem strašlivé legrace je banda norských duchovních, kteří rapují o ženských s velkou prdelí. Brrrrrrr!!!!!! Jediné pozitivum, které si z téhle blondýnky odnáším, je sličná Jessica Simpson a její vesele poskakující hrudník. Na živo by to bylo fajn, ve filmu je to dost málo. ()

Reklama

Lucyane 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie - žánr jak dělaný pro mě:-) I přes to mě tento snímek nenadchl. Byly tu vtipné momenty, které se ale často střídaly s trapnými...Film na motivy Pravé blondýnky s o dost nižší úrovní(opět krásná blondýna a kupodivu tentýž hlavní představitel mužské role jako u výše zmiňovaného filmu - že by zaškatulkovaný partner opuštěných blondýnek?). Tak nějak bez nápadu... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Protivná bloncka se vyrovnává s nástrahami velkoměsta s rafinovaností dětských rodinných komedií. Naivně, průhledně a hloupě. Zloduchové jsou zákeřní na první dobrou a hodný mládenec v helmě se objeví jako záchrance hned na začátku. Dívka bez zkušeností a bez mozku pak získá prestižní post na základě jediného pohovoru a zfalšovaného životopisu a do firmy ji přijme nejhodnější zlý šéf pod Sluncem. Vlastně je to tak blbý film, až bučí. Zejména scény s norskými duchovními, kteří se odvážou v hospodě, byly nejenomže stupidní, ale urážlivé a americky přehlíživé. Nikdy více. SHRNUTÍ: Kterak najít svého prince v díře. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

To, že Jessica Simpson nevie hrať, by som dal už do dejepisných učebníc. S tupým scenárom a pri tejto kreatúre sa nedalo nič robiť. Hnusne afektované a tak silno trápne, že sa budete hanbiť pozerať na obrazovku. Upozorňujem, že sledovaním tohto programu sa vedome vystavujete riziku mozgovej porážky. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (2)

  • Ide už o druhý film, v ktorom si spolu zahrali Jessica Simpson (Katie) a Willie Nelson (Pap Paw). Tým prvým bol Vidláci na pretekoch (2005). (m.a.t.o.)
  • Evie Thompson bola obsadená do úlohy mladej Katie, no scény s ňou boli z finálnej verzie vystrihnuté. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama