Reklama

Reklama

Pitevna

všechny plakáty
Trailer

Mrtvola není jen tělo bez duše. Je to něco, co má být respektováno jako nástroj učení mladých studentů medicíny na celém světě. Lidské tělo může vypovědět tisíce příběhů, nás však teď zajímá pouze jedno tělo a jeden příběh. Mai je výborná studentka druhého ročníku medicíny. Při její první hodině praxe na pitevně se stane něco podivného. Když Mai prochází kolem mrtvého těla ženy, ruka mrtvoly se náhle pohne a chytí Mai za zápěstí. Nikdo si však ničeho nevšimne. Postupně se zdá, že žena se skrývá ve stínech a pronásleduje Mai na každém kroku. Ta začíná být zoufalá a snaží se ve své minulosti najít odpovědi, aby se dozvěděla kdo že je tajemná žena v márnici a kdo ji vlastně sleduje a proč. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Naprosto instatní asijská duchařina. Stačí přidat jen vodu. Jenže jí do toho můžete lít kolik chcete, pořád z toho bude jen tuhá nezá(vý)živná hmota bez chuti a nápadu. Vystavět půlku filmu jen na tom, že se někomu zjeví duch a ona zařve nebo omdlí a tohle omílat pořád dokola, je fakt dost nuda. Nudné zpracování nudného a zcela neoriginálního nápadu. Za něco stojí jen tak posledních 10 minut. Někde v půlce jsem film musel přerušt, protože jsem měl něco na práci. Když pak byl zase čas, hodně jsem přemýšlel, jestli má vůbec cenu to dokoukat, nebo si rovnou pustit něco jiného. Thajské horrory asi opravdu nebudou mým šálkem kávy. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Průměrná asijská duchařina, která není ničím výjimečná, ale na druhou stranu neurazí (jsem zvědav kdy se dostaví USA remake). Potěší více než solidní budovaní atmosféry, dobrá práce s hudbou,zvukem a velká porce scén při kterých se leknete. Postupem času zmíněné scény ovšem omrzí a působí že jsou až násilně vložené. Konec je z těch povedenějších. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal bych u thajského hororu trochu krve, trochu drsnější přístup, ale na tohle si „Pitevna“ ani trochu nehraje. Jde duchařskou cestou a je celkem nudná. Není zde žádné pořádné překvapení, žádné odhalení, není zde nic, co by dokazovalo, že thajské horory skutečně stojí za to a přinášejí do žánru něco nového, osobitého. Tohle je jen mnohokrát omleté cosi, což opravdu už příliš nezaujme. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Jedná se nevýrazný horor, jehož největším kladem je to, že neuráží. Neděje se v něm nic hloupého a tak jen zamrzí, že námět, ač nijak originální, přesto však slibný, nebyl lépe zpracován. Lekací scény ani napínání na mě moc neúčinkovaly. Navíc díky poměrně zmatečnému vyprávění, jsem i po skončení tápal jak to vlastně všechno bylo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Atmosféra místy výborná, bubáci zvládnutí a lekačky ušly, takže ohraná báchorka ani příliš nevadila. Nicméně mi přišlo, že zatímco v první polovině se se strašidlem nešetřilo, takže jeho nástupy postupem času přestaly budit kýžený dojem, tak v té druhé ho bylo zase příliš málo. Druhou výtku mám k hlavní herečce, jejíž projev mi vůbec neseděl, ačkoliv tady hraje svou roli i specifičnost asijského projevu. Co našince zaujme určitě je thajská pitevna a tamní přístup k mrtvým. Celkově lehký nadprůměr. 60% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama